Love Stories Ζευγαριών. Σαβ/Κο 02+03/06

Love Stories Ζευγαριών. Σαβ/Κο 02+03/06

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός : Κινήστε με μεγάλες ταχύτητες και αυτό είναι κάτι που σας δίνει μια πολύ καλύτερη πια ψυχολογία. Θα δείτε και πρακτικές βελτίωσης μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό.

Ταύρος : Ο σκοπός σας είναι πριν να φύγει αυτός ο μήνας του Διδύμου, να αρχίσετε να διώχνετε από πάνω σας, όλα αυτά που ακόμη σας βαραίνουν. Οι σχέσεις με μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, θα βρουν τους τρόπους να ισορροπήσουν.

 

 

Δίδυμοι: Όσοι περισσότεροι μπλέκονται μέσα στην σχέση σας, τόσο μεγαλύτερο και το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί  εν τέλει. Από τις 10/06 και μετά, βάλτε τους όρους και τα όρια σας. Τα άστρα σας υποστηρίζουν.

 

 

Καρκίνος:  Υπάρχει μια νευρικότητα, στον λόγο σας και αυτό σας κάνει και είστε απόμακρος από όλους. Αυτό καλό θα ήταν να το περιορίσετε, εν σχέση με τον άνθρωπο σας.

 

Ζυγός : Οι σκέψεις που κάνετε είναι μόνο για το καλό σας μέλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι στο τώρα, να σταθείτε καλύτερα στα πόδια σας, σε επίπεδο οικονομικών.

 

 

Λέων :  Ότι και να πείτε αυτήν την εποχή θα είναι λάθος. Αυτό που έχει σημασία είναι να είστε εσείς καλά και εσώτερα ισορροπημένοι. Αφήστε τις ανακοινώσεις για αργότερα.

 

 

Παρθένος : Η φιλοσοφία που έχετε, δεν σας οδηγεί τελικά στο αποτέλεσμα που ζητάτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να περάσετε σε  μια αυτοκριτική και να δείτε τι μπορείτε πια να περισσώσετε.

 

 

 

Ζυγός: Μην μάχεστε συνεχώς τον εαυτό σας. Ότι λάθος έγινε στο παρελθόν, καλώς καμωμένο. Κοιτάξτε το πολλά υποσχόμενο σας μέλλον. Οι σχέσεις και οι μεγάλοι έρωτες θα εμφανιστούν στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου.

 

 

 

Σκορπιός :  Είσαστε μεταξύ πολλών αποφάσεων για την αισθηματική σας ζωή, η οποία σας έχει απογοητεύσει. Ενεργοποιηθείτε και πάντα με άξονα τον δικό σας καλό εαυτό.

 

 

 

Τοξότης: Πολλά αυτά που πρέπει να προλάβετε να ολοκληρώσετε. Ο άνθρωπος σας έχει πια πολλές απαιτήσεις από εσάς, και ο χρόνος πιέζει. Είστε το ζώδιο που μέχρι να φύγει το και το 2ο  δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε μπει σε ένα στάτους μόνιμης και νόμιμης δέσμευσης.

 

 

 

Αιγόκερως : Όλες οι μέρες της νέας εβδομάδας, σας δίνουν το προβάδισμα στους σκοπούς που έχετε βάλει στο πρόγραμμα σας. Κάποια ευχάριστα νέα θα έρθουν από έναν πρόσωπο που θέλει να σας δεί.

 

 

Υδροχόος: Μπορείτε πια και σχετικά εύκολα να αποκωδικοποιήσετε, αυτά που σας λένε και τάζουν. Σκεφτείτε όλες τις προσφορές, που θα σας γίνουν και όταν εσείς θα είστε έτοιμοι, κάντε την κίνηση σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν νέες γνωριμίες που θα τους ενθουσιάσουν.

 

 

Ιχθείς: Οι σχέσεις όλων των Ιχθύων, αυτήν την εποχή και μέχρι τις αρχές του ζωδίου του Καρκίνου, θα περνάνε κρίση. Αυτό που έχει σημασία, είναι μέσα από αυτήν την δοκιμασία, όλα και όλοι να γίνουν καλύτεροι.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: