Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Μάρτιος. Προβλέψεις για την Άνοιξη. Σχέσεις και Οικονομικά!

Μάρτιος. Προβλέψεις για την Άνοιξη. Σχέσεις και Οικονομικά!

Ο νέος μήνας είναι κοντά, και ήδη όλα τα ζώδια έχουν μια πολλή καλύτερη διάθεση. Μια καινούργια εποχή, που θα φέρει εκπλήξεις και ευκαιρίες ….και που θα έχουν τον θετικό τους αντίκτυπο σε αισθήματα και επαγγελματικά.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΚΡΙΟΣ :

 Είστε μέσα σε μια ευχάριστη αναστάτωση, που έχει προέλθει από ειδήσεις που συσχετίζονται με τα οικονομικά σας, και που μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα σας λύσουν πολλά από τα προβλήματα που σας πίεζαν…και που τώρα έχετε τις λύσεις.

Αστρολογική Τύχη:  4/5

Στον αισθηματικό σας τομέα, το μόνο βέβαιο είναι ότι όλα τα ζευγάρια, μέσα από σοβαρές και ουσιαστικές πια συζητήσεις, θα  κάνουν το επόμενο βήμα! Νέοι έρωτες θα ξεπροβάλλουν και για τους εργένηδες, που θέλουν έναν νέο σύντροφο.

Εύνοια με Ζώδια του Νερού

 

ΤΑΥΡΟΣ :

Πολλές οι εκπλήξεις που σας περιμένουν, από αρχές του Μαρτίου που θα σας βοηθήσουν να καταστρώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, που μέχρι το Καλοκαίρι θα έχουν πιάσει τους στόχους που είχατε θέσει. Δικαίωση θα έχετε, σε κάποια περιουσιακά – νομικά σας θέματα.

Αστρολογική Τύχη:  5/5

Ο αισθηματικός σας δεσμός, χρειάζεται πολλά για να έρθει και πάλι στην παλιά του ισορροπία. Αυτό δεν είναι μόνο στο χέρι του συντρόφου σας, αλλά και στο δικό σας που πρέπει να βρείτε λύσεις, που θα ανανεώσουν το καλό κλίμα στο μεταξύ σας.

Εύνοια με Ζώδια του Αέρα

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, και με τα άστρα να σας δίνουν για την Άνοιξη, τις καλύτερες όψεις τους, εσείς θα πάρετε την άνοδο στα εργασιακά σας θέματα. Κάποιες νέες συνεργασίες – επενδύσεις που θα σας προταθούν, ελέγξτε τες διπλά. 

Αστρολογική Τύχη:  5/5

Είχατε κάποιες αστοχίες στα ερωτικά σας θέματα, που ευτυχώς μέσα στον μήνα του Μαρτίου θα αρχίσουν να λύνονται, και τα ζευγάρια – σύντροφοι, που είχαν χαθεί, θα έρθουν και πάλι κοντά.  Κάποιοι που βιώνουν νέο έρωτα, ας κρατήσουν πιο μικρό καλάθι.

Εύνοια με Ζώδια της Γης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Θα πρέπει να ανεβάσετε τις ταχύτητες σας, στον επαγγελματικό σας στίβο, καθώς οι ευκαιρίες που θα περάσουν από δίπλα σας, σίγουρα σας αφορούν. Κάποια ζητήματα, με υποθέσεις από το παρελθόν περιουσιακών, θα λυθούν σύντομα και υπέρ σας.

Αστρολογική Τύχη:  4/5

Όλα όσα έχετε μέσα στο μυαλό και στη καρδιά σας, θα πρέπει να τα εξωτερικεύσετε, στον άνθρωπο σας. Η καλή επικοινωνία είναι και το μόνο μέσο, που μπορεί να διώξει τις παρούσες παρεξηγήσεις, αλλά και να φέρει την θετική ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση σας.

Εύνοια με Ζώδια της Φωτιάς

ΛΕΩΝ :

Ξέρετε ότι έχετε ρέντα αυτήν την εποχή  στα οικονομικά σας, και θα πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο για να πολλαπλασιάσετε τα έσοδα σας. Εσείς που ήδη κάνετε κάποιες σοβαρές σκέψεις, για ταξίδια μακρινά ή και για μεγάλες επενδύσεις, καλύτερα να περιμένετε κάποιους μήνες.

Αστρολογική Τύχη:  4/5

Δεν είστε και στα καλύτερα σας, αυτήν την εποχή, καθώς βλέπετε ότι η αισθηματική σας ζωή δεν εξελίσσεται, όπως την είχατε σκεφτεί… ή και σχεδιάσει με τον άνθρωπο σας. Δεν χρειάζονται πολλά πράματα, μόνο ένας καλός διάλογος, που θα λύσει όλες σας τις εκκρεμότητες.

Εύνοια με Ζώδια του Αέρα

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Αν έχετε πάρει κάποιες σοβαρές αποφάσεις  για αλλαγές …μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα, τότε καλό θα ήταν να κάνετε και τις σχετικές κινήσεις, και πάντα με μεγάλη προσοχή. Τα αστρολογικά θα φέρουν στον δρόμο σας, χρήμα και σταθερότητα.

Αστρολογική Τύχη:  5/5

Μπορεί αυτήν την εποχή, να βιώνετε μοναξιές, να είστε σίγουροι, ότι αυτό αλλάζει…από την πρώτη εβδομάδα της Άνοιξης. Κάποιος από τα παλιά, θα σας πλησιάσει, και θα σας κάνει ευθείς προτάσεις, που σίγουρα θα σας κάνουν να σκεφτείτε την επανασύνδεση.

Εύνοια με Ζώδια του Νερού

ΖΥΓΟΣ :

Η τύχη είναι με το μέρος σας, και σας προσθέτει χρήμα και ευκαιρίες για να φέρετε στα μέτρα σας, τον οικονομικό σας τομέα. Κάποιοι που ψάχνουν για εργασία ή να περάσουν κάποιες δύσκολες εξετάσεις, θα έχουν σύντομα τα καλά νέα.

Αστρολογική Τύχη:  4/5

Έχετε μεγάλη αστρολογική εύνοια για να μπορέσετε θέματα, που απασχολούν εσάς, και τον άνθρωπο σας, να τα λύσετε μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου. Πολλά και τα λυτρωτικά διαζύγια, που θα ελευθερώσουν τα ταίρια, για να συνεχίσουν την ζωή τους.

Εύνοια με Ζώδια της Φωτιάς

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Υπάρχουν πολλά καλά που θα σας παρουσιαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, και που σίγουρα θα σας ανοίξουν τις πόρτες, για τα επαγγελματικά σας θέματα.  Κάποια χρήματα που περιμένετε από μια παλιά σας υπόθεση, έρχονται και σας διευκολύνουν, για να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες σας.

Αστρολογική Τύχη:  4/5

Μπορείτε εσείς που είστε αυτήν την εποχή μόνοι, να ανοίξετε περισσότερο τον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο, και θα διαπιστώσετε ότι ο έρωτας, δεν είναι πολύ μακριά σας.  Καλύτερα θα είναι και τα πράματα σε όσους με τον άνθρωπο τους, σκέφτονται κα κάνουν και κάποια πιο επίσημη δέσμευση.

Εύνοια με Ζώδια του Νερού

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Από τις πρώτες ημέρες της Άνοιξης, θα μπείτε σε μια τρεχάλα που θα σας φέρει άμεσα το πρακτικό αποτέλεσμα που θέλετε στα οικονομικά σας. Εσείς που σκέφτεστε να κάνετε μεγάλες αλλαγές και νέες συνεργασίες, αυτή την φορά, μην χαθείτε μέσα σε άγονες συζητήσεις των τρίτων.

Αστρολογική Τύχη:  5/5

Πολλές οι καλές και οι εύκολες επανενώσεις ζευγαριών, που θα προκύψουν μέσα στην νέα σεζόν. Κάποιοι θα σκεφτούν να πάνε και σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις ( γάμος – παιδιά). Ερωτοφιλίες και ιδιαίτερες καταστάσεις που κινούνται γύρω  από τους εργένηδες, θα βγούν στην επιφάνεια.

Εύνοια με Ζώδια της Γης

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Όλα όσα έχετε κάνει για τον εργασιακό σας τομέα, θα αρχίσουν άμεσα να σας αποδίδουν, χρήμα και σταθερότητα. Αυτό είναι και κάτι που μερικούς θα τους βάλει και σε πιο βαθιές σκέψεις για επέκταση δραστηριοτήτων. Αυτήν την κατάσταση… μην την αφήσετε στα χέρια τρίτων.

Αστρολογική Τύχη:  4/5

Είστε από τα ζώδια, που έχετε κουραστεί στην αισθηματική σας ζωή, και τώρα, αυτό που θέλετε είναι να βρείτε έναν σωστό και σοβαρό σύντροφο. Μέσα στον Μάρτιο, πολλές νέες γνωριμίες, θα σας περικυκλώσουν. Κάποιος θα σας τραβήξει την δύσκολη σας προσοχή.

Εύνοια με Ζώδια της Φωτιάς

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Έχετε πολλά να κάνετε και να λήξετε το επόμενο διάστημα. Η άνοδος των οικονομικών σας αλλά και η εξέλιξη της εργασίας σας, θα σας κάνει να φύγετε από τις επίπονες και στατικές καταστάσεις,  και να διορθώσετε την καθημερινότητα σας, έτσι όπως εσείς θέλετε.

Αστρολογική Τύχη:  4/5

Είστε το ζώδιο που αυτόν τον νέο μήνα, θα έχει τις περισσότερες εκπλήξεις και αλλαγές στην ερωτική του ζωή. Καινούργιοι και δυνατοί έρωτες, θα κάνουν την εμφάνιση τους, στους μόνους….αλλά και  προτάσεις γάμου θα λάβουν ταίρια, που είναι τόσο καιρό μέσα σε ποιοτικές σχέσεις.

Εύνοια με Ζώδια του Νερού

ΙΧΘΕΙΣ :

Σίγουρα με τον Ήλιο μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, είσαστε αυτοί που μπορούν να κάνουν μικρά θαύματα, στον τομέα των οικονομικών τους.  Ευκαιρίες για αλλαγές στα εργασιακά, ίσως μια προαγωγή θα έρθουν το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Ταξίδια και νέες επαφές στα προσεχώς.

Αστρολογική Τύχη:  5/5

Έχετε πια κατασταλάξει στο τι θέλετε, να κάνετε και τι πρέπει να τροποποιηθεί μέσα στην σχέση σας.  Είστε αυτοί, που μέσα στην Άνοιξη θα έχουν τις περισσότερες επίσημες δεσμεύσεις. Τυχεροί και οι ελεύθεροι που θα βρεθούν μέσα σε φλερτ… που θα τους γοητεύσουν.

Εύνοια με Ζώδια του Αέρα

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: