Μαθήματα Χειρομαντείας. Μέρος 13 ”Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ’-Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Μαθήματα Χειρομαντείας. Μέρος 13 ”Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ’-Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Οι γραμμές του Γάμου

Η Γραμμή του Γάμου μας δίνει ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες για τις προοπτικές του κατόχου της πάνω σ’ αυτό το ζήτημα. Αρχίζει από την εξωτερική πλευρά της παλάμης και περνάει χαμηλά κάτω από τη ρίζα του μικρού δαχτύλου. Κατά κανόνα, σε κάθε χέρι υπάρχουν πολλές Γραμμές Γάμου, αλλά εκείνη που ενδιαφέρει περισσότερο είναι πάντα η πιο χαρακτηριστική.

Ευδιάκριτη ευθεία Γραμμή του Γάμου (Σχ. 37,Α): Σίγουρο σημάδι γάμου, δείχνει πως οι κάτοχοι της γίνονται αφοσιωμένοι και πιστοί σύζυγοι· όταν πλησιάζει τη Γραμμή της Καρδιάς θα πρέπει να αναμένεται γάμος σε μικρή ηλικία. Όταν πάνω από τη Γραμμή του Γάμου υπάρχει μια άλλη βαθιά γραμμή (Σχ. 37,Α) υπάρχουν πολλές πιθανότητες ότι ο κάτοχος της μετά το γάμο θα συνάψει και κάποιον άλλο συναισθηματικό δεσμό, που θα κρατήσει για αρκετά χρόνια.

Πολλές και λεπτές Γραμμές του Γάμου (Σχ. 37,Β): Οι κάτοχοί τους αδιαφορούν στα θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα και το γάμο· στις περισσότερες περιπτώσεις μένουν ανύπαντροι.

Γραμμές του Γάμου που τείνουν προς τα κάτω και αγγίξουν ή κόβουν κάθετα τη Γραμμή της Καρδιάς (Σχ. 38,Α): Οι κάτοχοι τους θα ζήσουν περισσότερα χρόνια από τα ταίρια τους.

Γραμμή του Γάμου με ανηφορική κατάληξη (Σχ. 38,Β): Φανερώνει μεγάλη λαχτάρα για αγάπη αλλά ο κάτοχος της προσπαθεί ν’ αποφύγει τις ευθύνες· αυτό είναι το σημάδι ενός εργένη ή μιας γεροντοκόρης. Οι κάτοχοι της είναι άνθρωποι ανήσυχοι.

Γραμμή του Γάμου που αγγίξει τη Γραμμή της Επιτυχίας με μια ανηφορική κλίση (Σχ. 38,Γ):Ο κάτοχος της θα παντρευτεί ένα πρόσωπο με μεγάλη θέση και πολλά πλούτη που μπορεί να έχει και κάποιο κοινωνικό κύρος.

Γραμμή του Γάμου με πολλά  μικρά παρακλάδια που ακολουθούν κατηφορική πορεία (Σχ. 38,Δ): Φανερώνει έλλειψη προσωπικής ευτυχίας στο γάμο που θα προκληθεί από αρρώστια του συζύγου.

Γραμμή του Γάμου που αρχίζει από ένα νησί (Σχ. 39,Α): δείχνει πως θα περάσει καιρός μέχρι ν’ αρχίσουν να χαίρονται οι κάτοχοι της μια ομαλή έγγαμη ζωή. Οι κάτοχοι της μπορεί να παντρευτούν αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι πως οι συνθήκες θα τους οδηγήσουν στο χωρισμό.

Γραμμή του Γάμου που περιέχει ένα νησί στο μέσο της (Σχ. 39,Β): Φανερώνει πως στα μισά του έγγαμου βίου ο κάτοχος της θα χωρίσει από το ταίρι του.

Γραμμή του Γάμου που τελειώνει σ’ ένα νησί: Φανερώνει ελάχιστες ελπίδες για γεφύρωμα του χωρισμού.

Κατηφορική Γραμμή του Γάμου που κόβει τη Γραμμή της Επιτυχίας (Σχ. 39,Δ): Ο κάτοχος της θα ζημιωθεί ηθικά και υλικά μετά από γάμο με πρόσωπο που κατέχει υψηλή θέση.

Γραμμή του Γάμου που αρχίζει από μια μεγάλη διχάλα (Σχ. 40,Α): Θα χρειαστεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να σταθεροποιηθεί ο έγγαμος βίος. Κάτοχοι μιας τέτοιας γραμμής δεν μπορούν να πλησιάσουν τα ταίρια τους για πολλούς και διάφορους λόγους. Όμως, αν η γραμμή συνεχίζεται ευδιάκριτα μετά τη διχάλα, θα καταφέρουν στο τέλος να βρουν την οικογενειακή ευτυχία.

Γραμμή του Γάμου που τελειώνει σε μια μεγάλη διχάλα (Σχ. 40,Β): Φανερώνει ότι ο γάμος θα τελειώσει σε χωρισμό· αν ένα από τα σκέλη διασταυρώνεται με τη γραμμή της Καρδιάς, ο γάμος θα καταλήξει ίσως σε διαζύγιο· αυτό είναι ακόμα πιο σίγουρο αν η γραμμή τείνει ν’ αγγίξει τη Γραμμή της Ζωής. Δυστυχώς, φανερώνει εχθρότητα και μεγάλη δυστυχία, μέχρι να εκδοθεί το διαζύγιο.

Γραμμή του Γάμου που κόβεται κάθετα από μια ευδιάκριτη μικρή γραμμή (Σχ. 40,Γ): Φανερώνει προβλήματα στο μονοπάτι του γάμου· ωστόσο, αν η Γραμμή είναι δυνατή και διατηρεί το βάθος και τη διαύγεια της, οι κάτοχοι της θα καταφέρουν να βρουν την ευτυχία.

Ανηφορικές γραμμές που ξεκινούν από τη Γραμμή του Γάμου (Σχ. 41 ,Α): Φανερώνουν τα παιδιά. Οι ευδιάκριτες είναι τα αγόρια και οι πιο αχνές τα κορίτσια.

Ανηφορική Γραμμή που φτάνει μέχρι τη Γραμμή της Καρδιάς (Σχ. 41 ,Β): Φανερώνει πως για τον κάτοχο της μεγαλύτερη αξία έχει ένα παιδί παρά ο σύντροφος του στο γάμο.

ΠΗΓΗ: Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ,

είναι από τις εκδόσεις  “Ψυχογιός” που κυκλοφόρησε το 1980.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: