Μαθήματα Χειρομαντείας. Μέρος 14 ”ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ’-Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Μαθήματα Χειρομαντείας. Μέρος 14 ”ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ’-Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Ασυνήθιστες γραμμές

Μέχρι τώρα εξετάσαμε τις πιο σημαντικές γραμμές της παλάμης και θα πρέπει να έχετε πάρει μια ιδέα για την ψυχολογία και το πεπρωμένο των κατόχων τους. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες σημαντικές γραμμές κι αν δεν τις εξετάσουμε κι αυτές, η ανάλυση της παλάμης παραμένει ελλιπής. Οι γραμμές αυτές δεν παρουσιάζονται σ’ όλες τις παλάμες, αλλά όπου υπάρχουν μας δίνουν πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Το Δαχτυλίδι του Σολομώντα (Σχ.42,Α): Ξεκινάει από το έξω μέρος της παλάμης κάτω από τη ρίζα του δείχτη και ακολουθεί μια απαλή κυκλική πορεία ανηφορική, δίνοντας την εντύπωση πως προχωρεί παράλληλα με τη χαρακιά στη Σχ. 42 βάση του δαχτύλου. Όταν είναι καθαρή, αδιάσπαστη και μακριά σημαίνει τάση για σπουδή και μελέτη φυσικών και απόκρυφων επιστημών. Κατά κανόνα, βρίσκεται στις παλάμες των χειρομαντών.

Ο Απόκρυφος Σταυρός (Σχ. 42,Β): Αγγίζει τις Γραμμές της Καρδιάς και της Νοημοσύνης, σχηματίζεται όμως ανεξάρτητα. Συνήθως βρίσκεται κάτω από το μεσαίο δάχτυλο αλλά πολλές φορές εντοπίζεται και στις δυο πλευρές στην εξωτερική περιοχή της παλάμης. Σύμβολο μυστικισμού και αυτός δείχνει πως οι κάτοχοι του έχουν τάση προς τις απόκρυφες επιστήμες, αλλά σαν σημάδι είναι πολύ σπάνιο και δε θα πρέπει να συγχέεται με οποιουσδήποτε άλλους σταυρούς που θα τύχει να βρίσκονται στην ίδια περιοχή.

Το δαχτυλίδι του Κρόνου (Σχ. 43,Α): Είναι μια ημικυκλική γραμμή που σχηματίζεται στη ρίζα του μεσαίου δαχτύλου· φανερώνει τάσεις κατάθλιψης, απαισιοδοξίας και γενικά θεωρείται σημάδι δυστυχίας. Ο κάτοχος της φαίνεται ανίκανος να βρει την ευτυχία γιατί η ζωή του επηρεάζεται από πολλές περιοριστικές συνθήκες.

Τα Ιατρικά Στίγματα (Σχ. 43,Β): Αποτελούνται από τρεις έως τέσσερις κάθετες γραμμές που διασταυρώνει μια μικρή οριζόντια γραμμή · παρατηρούνται συνήθως στα χέρια των χειρούργων που έχουν την τάση και την ικανότητα να γιατρεύουν τους συνανθρώπους τους και καταφέρνουν να ελαττώνουν με επιτυχία τον πόνο και τις δυστυχίες.

Η Ζώνη της Αφροδίτης (Σχ. 44,Α): Είναι μια ημικυκλική γραμμή που αρχίζει από το μέσο διάστημα του δείχτη και σχηματίζοντας ένα εμφανές τόξο στο επάνω μέρος στην επιφάνεια της παλάμης, καταλήγει ανάμεσα στο τρίτο και το μικρό δάχτυλο· είναι ένα αρκετά κοινό σημάδι που συνδέεται με την ευαισθησία και τα συναισθήματα· όταν είναι καλογραμμένη και χωρίς παραμορφώσεις, δείχνει άτομο βαθιά συναισθηματικό· οι κάτοχοι της αγαπούν και μπορούν να εκτιμήσουν καθετί το ωραίο, ιδιαίτερα τα όμορφα άτομα του αντίθετου φύλου και υποκύπτουν εύκολα στις σεξουαλικές προκλήσεις. Φανερώνει επίσης κάποια έλλειψη αυτοελέγχου και οι κάτοχοι της είναι κυρίως άτομα που υπακούν στις παρορμήσεις τους. (Βλ. Σχ. 45 για άλλες ασυνήθιστες γραμμές και για τη σημασία τους).

Οι Γραμμές της Επιστημονικής Ικανότητας (Σχ. 44,Β): Αποτελούνται από δυο άλλοτε όρθιες και άλλοτε πλάγιες γραμμές που φαίνονται καθαρά κάτω από τη ρίζα του μικρού δαχτύλου, κάτω από τη Γραμμή της Καρδιάς. Είναι πολύ σπάνιες γραμμές και οι κάτοχοι τους έχουν μεγάλη κλίση για ιατρική ή επιστημονική εργασία που συνήθως τους οδηγεί και στην επιτυχία.

Ζώνη της Αφροδίτης που σχηματίζεται με πολλές τοξωτές γραμμές (Σχ. 45,Α): Δείχνει αυξημένο συναισθηματισμό. Οι κάτοχοι της είναι πολλές φορές υστερικοί και δεν έχουν διόλου αυτοέλεγχο.

Ζώνη της Αφροδίτης που περιέχει ένα νησί (Σχ. 45,Β): Φανερώνει τάση για υπερβολές στα συναισθηματικά ζητήματα και μια προδιάθεση για ασθένειες που σχετίζονται με υπερβολές στην ερωτική ζωή.

Η γραμμή της Διαίσθησης: τοξωτή γραμμή, αρχίζει από την περιοχή του Όρους της Σελήνης και διασταυρώνοντας διακριτικά την παλάμη τερματίζει κάτω από τη ρίζα του μικρού δαχτύλου· σπάνια συναντιέται τόσο ολοκληρωμένη ή τόσο μακριά· οι κάτοχοι της έχουν το χάρισμα της ενόρασης και τα όνειρα τους βγαίνουν συνήθως αληθινά.

ΠΗΓΗ: Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ,

είναι από τις εκδόσεις  “Ψυχογιός” που κυκλοφόρησε το 1980.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: