Μαθήματα Χειρομαντείας. Μέρος 1ο -Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Μαθήματα Χειρομαντείας. Μέρος 1ο Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Η χειρομαντεία είναι μια εξαιρετική τέχνη και επιστήμη που τα πρώτα σημάδια της υπάρχουν κιόλας από την εποχή των Χαλδαίων. Η λέξη “χειρομαντεία” σημαίνει “αυτά που μαθαίνουμε από το χέρι”.

Κοντολογίς, όσα μπορούμε να μάθουμε για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου εξετάζοντας το σχήμα, το μέγεθος και τα σημάδια των χεριών του. Όλα τούτα τα σημάδια λοιπόν, παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα μ’ ένα τρόπο απλό και κατανοητό.

Παρ’ όλα τα γυρίσματα του χρόνου και τις καινούριες ανακαλύψεις για την πληροφόρηση σχετικά με τα σημαντικά γεγονότα της ζωής, η επιστήμη της χειρομαντείας …δεν έχει χάσει τίποτα από την αξία της μέχρι τις μέρες μας.

Αριστερό Χέρι — Δεξί χέρι: Για να πάρει κανείς μια ξεκάθαρη ιδέα σχετικά με το χαρακτήρα ενός ανθρώπου …θα πρέπει να μελετήσει και τα δυο του χέρια. Το αριστερό χέρι φανερώνει κληρονομημένες ιδιότητες, ενώ το δεξί τα επίκτητα χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Μια ένδειξη που διακρίνεται στο αριστερό χέρι δείχνει μονάχα κάποια κληρονομημένη τάση… που αν όμως λείπει από το δεξί, σπάνια θα μπορέσει ν’ αναπτυχτεί μέχρι το τέλος. Όμως, όταν το συγκεκριμένο σημάδι λείπει απ’ το αριστερό χέρι αλλά υπάρχει στο δεξί, φανερώνει πως μ’ όλο που λείπει η έμφυτη τάση για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, οι συνθήκες ευνόησαν την ανάπτυξη ορισμένων στοιχείων …που είναι απαραίτητα για το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Αν πρόκειται να διαπραγματευτείτε με κάποιο πρόσωπο που έχει μικρά χέρια, ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης είναι να παρουσιάσετε το πρόβλημα σας σύντομα και με ακρίβεια. Αν έχετε να κάνετε με άνθρωπο που έχει μεγάλα χέρια, ο καλύτερος τρόπος δράσης είναι να επιμείνετε σε βασικές λεπτομέρειες.

Κάποιο ατύχημα ή μια πληγή, που προκαλείται από ασθένεια μπορεί μερικές φορές να παραμορφώσει τα σημάδια πάνω στην παλάμη. Στην περίπτωση αυτή, αν τα σημάδια στα δυο χέρια είναι διαφορετικά, το γεγονός δεν έχει ιδιαίτερη σημασία όμως, όταν τα σημάδια στα χέρια διαφέρουν, δίχως τη μεσολάβηση κάποιου εξωτερικού παράγοντα, θα πρέπει να ξέρουμε πως ο κάτοχος τους είναι ένας αλληλοσυγκρουόμενος χαρακτήρας.

ΠΗΓΗ: Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι τις εκδόσεις  “Ψυχογιός” που κυκλοφόρησε το 1980.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: