Μαθήματα Χειρομαντείας. Μέρος 2ο ΄Η ΠΑΛΑΜΗ’-Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Μαθήματα Χειρομαντείας. Μέρος 2ο ΄Η ΠΑΛΑΜΗ’-Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Μεγάλα χέρια — Μικρά χέρια: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε στα χέρια είναι το μέγεθος τους. Την ώρα που θα κάνετε το λογαριασμό αυτό, φροντίστε να έχετε συνέχεια στο μυαλό σας τη γενικότερη κατασκευή και κορμοστασιά του ανθρώπου. Μεγαλόσωμοι άνθρωποι με μικρά χέρια πετυχαίνουν συνήθως σπουδαία πράγματα. Τους αρέσει να καταστρώνουν μεγάλα σχέδια και φαίνεται ν’ αδιαφορούν για τις λεπτομέρειες. Έχουν μυαλό πολύστροφο που τους βοηθάει να κρίνουν καταστάσεις και ανθρώπους με ετοιμότητα και πάντα σχεδόν με ακρίβεια. Αντίθετα, άνθρωποι μικροκαμωμένοι με μεγάλα χέρια έχουν την τάση να καταγίνονται με λεπτομέρειες και δεν ασχολούνται ποτέ με γενικότητες.

Όταν μια ένδειξη είναι πανομοιότυπα ανάγλυφη και στα δύο χέρια, τότε οι κληρονομημένες ιδιότητες ωθούνται φυσιολογικά και σχεδόν αναπόφευκτα στην πληρέστερη έκφραση τους, οδηγώντας ολοφάνερα στο επίτευγμα. Η ιδέα, όσο κι αν είναι αόριστη, τείνει να γίνει πραγματικότητα.

Φαρδιά Παλάμη — Στενή Παλάμη: Το επόμενο που θα προσέξουμε στα χέρια είναι η στενή ή η φαρδιά παλάμη. Όταν η παλάμη είναι φαρδύτερη από το μάκρος της, θεωρείται φαρδιά. Όταν είναι πιο μακριά από το φάρδος της θεωρείται στενή.

Φαρδιά παλάμη : Φανερώνει μια ευγενική, στοργική, μεγαλόψυχη φύση· ευρύτητα αντίληψης και κατανόηση για τα αισθήματα και τις ιδέες την άλλων αντιπάθεια για απομόνωση και δουλειά γραφείου. Αξιαγάπητη προσωπικότητα, άνθρωπο που ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον αν ασχολείται με κάποια εξωτερική δουλειά, η απόδοση του αγγίζει το τέλειο· συνεργάσιμος σε ομαδικούς στόχους· μεγαλόψυχη φύση.

Στενή παλάμη: Φανερώνει μια τάση για εγωισμό· έλλειψη συναδελφικότητας· φύση εσωστρεφή· εγωκεντρισμό· ικανότητα για αυτοσυγκέντρωση· στενή και περιορισμένη αντίληψη της ζωής· φύση χωρίς κοινωνικότητα· αδιάλλακτο χαρακτήρα· έλλειψη προσαρμοστικότητας· όταν κατευθυνθεί σωστά φέρνει καλά αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ: Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ,

είναι τις εκδόσεις  “Ψυχογιός” που κυκλοφόρησε το 1980.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: