Μαθήματα Χειρομαντείας. Μέρος 10 ”Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΄’-Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Η γραμμή του Πεπρωμένου

Η Γραμμή του Πεπρωμένου διασχίζει κάθετα την επιφάνεια της παλάμης, από τον καρπό μέχρι τη βάση των δαχτύλων. Μας φανερώνει διάφορα στοιχεία για τις υλιστικές πλευρές της ζωής του κατόχου της. Σημειώστε το σημείο απ· όπου ξεκινάει και το σημείο όπου καταλήγει αυτή η γραμμή.

Γραμμή του Πεπρωμένου που αρχίζει απ’ τη Γραμμή της Ζωής (Σχ. 22,Α): Φανερώνει πως η εξάρτηση του κατόχου από τον εαυτό του είναι βασική· οι κάτοχοι της φτιάχνουν με τα ίδια τους τα χέρια το μέλλον τους. Αν θέλουν να πάνε μπροστά στη ζωή, πρέπει να στηρίζονται μονάχα στις δυνάμεις τους.

Γραμμή του Πεπρωμένου που τελειώνει κάτω από τη ρίζα του μεσαίου δαχτύλου (Σχ. 22,β): Φανερώνει τη λαχτάρα για υλική εξασφάλιση· σταδιακή ανάπτυξη της καριέρας και τάση να ακολουθεί ένα μονοπάτι που δίχως περίσκεψη οδηγεί σε μια σταθερά ανοδική πορεία. Επιπλέον, ο κάτοχος έχει μια τάση για σχέδια, οικονομίες και αποταμίευση· δεν κάθεται να πολυεξετάσει τις ευκαιρίες της ζωής.

Γραμμή του Πεπρωμένου που αρχίζει μέσα από τη Γραμμή της Ζωής (Σχ. 23,Α): Φανερώνει βοήθεια από συγγενείς ή τους γονείς για το ξεκίνημα της ζωής· η καριέρα φαίνεται εξασφαλισμένη από την πρώτη στιγμή.

Γραμμή του Πεπρωμένου που αρχίζει από το Όρος της Σελήνης (Σχ. 23,Β): Φανερώνει καριέρα συνδεμένη με τα κοινά· δυνατή προσωπικότητα, τάση για ελεύθερα επαγγέλματα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αντλήσει εισόδημα από αβέβαιες πηγές.

Γραμμή του Πεπρωμένου που αρχίζει κάτω από την Κοιλάδα του Άρη (στο μέσο περίπου της παλάμης) (Σχ. 24,Α): Φανερώνει μεγάλο αγώνα για επιβίωση μέχρι την επίτευξη του τελικού σκοπού που είναι η υλική οικονομική σταθερότητα. Τελικά βέβαια, όλος αυτός ο αγώνας θα αποδώσει καρπούς· κοντολογίς, μπορούμε να πούμε πως οι κάτοχοι μιας τέτοιας γραμμής παλεύουν σκληρά για μια θέση στον ήλιο.

Γραμμή του Πεπρωμένου που κάνει μια μεγάλη καμπύλη προς τη βάση του δείχτη (Σχ. 24,Β): Φανερώνει φιλοδοξίες για δύναμη, τάση για υψηλά αξιώματα και ικανότητα για οργανωτική εργα-σία· λαχτάρα για μεγάλες διευθυντικές θέσεις· σχέση με κάποια πανίσχυρη οργάνωση, δυνατή προσωπικότητα που δείχνει να αδιαφορεί για τα συναισθήματα των άλλων στην προσπάθεια για την επιτυχία του τελικού σκοπού.

Γραμμή του Πεπρωμένου που τελειώνει κάτω από το μεσαίο δάχτυλο (Σχ. 25,Α): Στην περίπτωση αυτή οι υλιστικές επιδιώξεις είναι στενά δεμένες με μια λαχτάρα για φήμη και αναγνώριση σε κάποιο πεδίο της τέχνης· τάση για αναζήτηση της τελειότητας και της επιτυχίας· έξυπνη και χαρισματική φύση· δίνεται ολόψυχα στο σκοπό που θα βάλει στο μυαλό του· πάθος για τη δημοσιότητα, πίστη πως οι στόχοι που θα πετύχει θα μείνουν για πάντα ακλόνητοι.

Γραμμή του Πεπρωμένου που αρχίζει ανεξάρτητα αλλά ενώνεται με τη Γραμμή της Ζωής (Σχ. 26,Α): Φανερώνει πως πρέπει να γίνουν θυσίες χάρη σε κάποιες περιστάσεις που σχετίζονται με την οικογένεια ή με συναισθήματα στοργής· περιορισμοί στις δραστηριότητες, την ελευθερία και τη χρήση του εισοδήματος όταν η γραμμή ανεξαρτητοποιηθεί σε κάποια στιγμή, τα πράγματα διορθώνονται· μέχρι τότε όμως ο κάτοχος της νιώθει καταπιεσμένος και δε μπορεί να κάνει αυτό που θέλει. Γραμμή του Πεπρωμένου που περιέχει έναν κρίκο (Σχ. 27,Α): Φανερώνει μια περίοδο με απώλειες, αβεβαιότητα και οικονομικές αποτυχίες.

Γραμμή του Πεπρωμένου που διασχίζεται κάθετα από μικρές γραμμές (Σχ. 27,Β): Δείχνει κάποια επίδραση που όσο διαρκεί περιορίζει την ομαλή εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας· ο κάτοχος τέτοιας γραμμής θα πρέπει να βρίσκεται συνέχεια σε επιφυλακή.

Γραμμή του Πεπρωμένου που απλώνεται προς τη ρίζα του μικρού δαχτύλου (Σχ. 27,Γ): Φανερώνει υλική ευημερία, πρόοδο και γενικά επιτυχία στο βιομηχανικό και εμπορικό τομέα· ακόμα επιτυχία σε κάποιο επιστημονικό κλάδο.

Γραμμή του Πεπρωμένου με φανερή διακοπή (Σχ. 28,Α): Φανερώνει μια ξαφνική διακοπή στην καριέρα, πρόκληση μεγάλης δυστυχίας, απώλεια του εισοδήματος· αν το σημείο της διακοπής καλύπτεται από ένα τετράγωνο, ο κίνδυνος τελικά θα αποφευχθεί — παρ’ όλα αυτά θα επικρατήσουν για ένα μεγάλο διάστημα ένταση, φόβος και αβεβαιότητα.

Διακοπτόμενη Γραμμή του Πεπρωμένου (Σχ. 28,Β): μιλάει για κάποια προσεχτικά σχεδιασμένη αλλαγή· βασικά συστατικά της αλλαγής αυτής είναι η πρόβλεψη, η προετοιμασία και ο σχεδιασμός· παρ’ όλα αυτά, μέχρι ν’ αρχίσει ν’ αποδίδει το καινούριο σχέδιο επικρατεί μια περίοδος αβεβαιότητας.

Γραμμή του Πεπρωμένου που διακλαδίζεται προς τη ρίζα του δείχτη (Σχ. 28,Γ): Φανερώνει πως ο κάτοχος της θα καταλάβει κάποια πολύ σπουδαία θέση βελτιώνοντας το δίχως άλλο και τις οικονομικές του απολαβές.

Γραμμή του Πεπρωμένου που διακλαδίζεται προς τη ρίζα του παράμεσου (Σχ. 28,Δ): Φανερώνει αναγνώριση της δουλειάς και κοινωνική προώθηση· οι οικονομικές προοπτικές είναι καλές και ο κάτοχος της μένει απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά

Γραμμή του Πεπρωμένου που σταματάει στη Γραμμή της Νοημοσύνης (Σχ. 29,Α): Φανερώνει κάποια βασική δυσλειτουργία στην ψυχολογία των κατόχων τους. Αντιμετωπίζουν λαθεμένα τη ζωή και τις επαγγελματικές προοπτικές με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο στάδιο των αποτυχημένων. Αν δεν κατανοήσουν αυτό το μεγάλο μειονέκτημα, οι κάτοχοι της γραμμής αυτής δεν πρόκειται να πάνε ποτέ μπροστά στη ζωή. Θα πρέπει να μάθουν να εκτιμούν την οικονομική ασφάλεια που αποτελεί ένα πολύ σπουδαίο παράγοντα για την εξέλιξη του ανθρώπου και την επίτευξη των διαφόρων στόχων.

Γραμμή του Πεπρωμένου που σταματάει στη Γραμμή της Καρδιάς (Σχ. 29,Β): Η υλική προώθηση παρεμποδίζεται από παράγοντες συναισθηματικής προέλευσης. Οι κάτοχοι μιας τέτοιας γραμμής θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις ψυχολογικές πλευρές του χαρακτήρα τους για να ανακαλύψουν και να εξαφανίσουν τα στοιχεία που βρίσκονται κάτω από τις επανειλημμένες αποτυχίες και τις απογοητεύσεις.

ΠΗΓΗ: Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ,

είναι από τις εκδόσεις  “Ψυχογιός” που κυκλοφόρησε το 1980.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: