Μαθήματα Χειρομαντείας. Μέρος 11 ”Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ΄’-Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Μαθήματα Χειρομαντείας. Μέρος 11 ”Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ΄’-Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Η Γραμμή της Επιτυχίας

Η Γραμμή της Επιτυχίας μπορεί να αρχίζει από διαφορετικά σημεία στην παλάμη, αλλά η θέση τερματισμού βρίσκεται κάτω από το μεγάλο δάχτυλο. Διασχίζει κάθετα την παλάμη και στο σημείο της ολοκλήρωσης της πλησιάζει τον καρπό. Ωστόσο, μια τέτοια μεγάλη γραμμή είναι μάλλον σπάνια και αν υπάρχει στην παλάμη φανερώνει ασυνήθιστη επιτυχία, εξυπνάδα και καλό γούστο. Οι κάτοχοι της έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και ο ενθουσιασμός τους δεν εξατμίζεται ποτέ.

Γραμμή της Επιτυχίας που αρχίζει κοντά στον καρπό (Σχ. 30,Α): Φανερώνει δημιουργικότητα και πρόωρη επιτυχία στη ζωή που προκαλεί μεγάλη ψυχική ικανοποίηση στον κάτοχο της· αίσθηση αισιοδοξίας και θαυμασμό του ωραίου. 

Γραμμή της Επιτυχίας που αρχίζει από το Όρος του Άρη (Σχ. 30,Β): Φανερώνει μεγάλη αποφασιστικότητα και μεγάλη ενεργητικότητα· επιθυμία για προσωπική ανάπτυξη· φιλόδοξος ο κάτοχος της φτάνει συχνά σε ζηλευτά επίπεδα επιτυχίας· η επιτυχία έρχεται σταδιακά αλλά μεγαλώνει συνέχεια ανάλογα με το χρόνο και την προσπάθεια. Αδιάκοπος αγώνας για επαγγελματική αναρρίχηση που εμπνέεται από τη λαχτάρα για φήμη και παγκόσμια επιτυχία που είναι συχνά τόσο μεγάλη ώστε να γεννάει στους άλλους αισθήματα ζήλιας.

Γραμμή της Επιτυχίας που ξεκινάει από τη Γραμμή της Νοημοσύνης (Σχ. 30,Γ): Φανερώνει πως η αληθινή πηγή της επιτυχίας του κατόχου της είναι η εξυπνάδα· διανοητική ικανότητα για επιτυχία ενός σκοπού που επιχειρείται μ’ ένα είδος μονολιθικής αποφασιστικότητας.

Γραμμή της Επιτυχίας που αρχίζει στο Όρος της Σελήνης (Σχ. 31 ,Α): Σίγουρο σημάδι επιτυχίας, ιδιαίτερα αν ο κάτοχος της ακολουθήσει μια καριέρα που σχετίζεται με τις τέχνες και το θέατρο· ποιητική φαντασία, ευαίσθητη στην κοινή γνώμη που βοηθάει έτσι τον κάτοχο της να φτάσει στα πλούτη και στην επιτυχία. Τα άτομα αυτά μπαίνουν συχνά κάτω από την προστασία κάποιου ισχυρού και γίνονται ευνοούμενοι· κατά κανόνα, οι άνθρωποι του αντίθετου φύλου μοιάζουν να ευνοούν ή και να βοηθούν τους ιδιοκτήτες μιας τέτοιας γραμμής στην ευημερία.

Γραμμή της Επιτυχίας που περιέχει κρίκους ή κύματα(Σχ. 31,Β):Φανερώνει φτωχή εξέλιξη στον οικονομικό τομέα· οι κάτοχοι μιας τέτοιας γραμμής υποφέρουν συνήθως από πολλές στερήσεις.

Γραμμή της Επιτυχίας που ξεκινάει από το Όρος της Αφροδίτης (Σχ. 32,Α): Φανερώνει θέληση για διάκριση στις τέχνες ή στην επιστήμη· αγάπη για τάξη και αρμονία, διάκριση και φήμη, μεγάλη επιτυχία.

Γραμμή Επιτυχίας που αρχίζει στην Κοιλάδα του Άρη (Σχ. 32,Β): Φανερώνει πως ο κάτοχος της μέχρι να φτάσει στην επιτυχία θα περάσει από πολλές δυσκολίες· μαχητικό πνεύμα, εξαιρετικό μυαλό.

Πολλές γραμμές της Επιτυχίας που εμφανίζονται κάτω από τη ρίζα του μεσαίου δάχτυλου (Σχ. 32,Γ): Δείχνουν άνθρωπο ικανό χωρίς όμως πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Γραμμή της Επιτυχίας που αρχίζει από τη Γραμμή της Ζωής (Σχ. 33,Α): Φανερώνει τιμές και επιτυχία κυρίως χάρη στην προσωπική προσπάθεια.

Γραμμή της Επιτυχίας που αρχίζει από τη Γραμμή της Καρδιάς (Σχ. 33,Β): Φανερώνει άνθρωπο που εκτιμά τις τέχνες, τη μουσική ή την ποίηση· η επιτυχία έρχεται με τα χρόνια.

ΠΗΓΗ: Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ,

είναι από τις εκδόσεις  “Ψυχογιός” που κυκλοφόρησε το 1980.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: