Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Μελλοντικές Προβλέψεις. Από 21 ως 31/01

Μελλοντικές Προβλέψεις. Από 21 ως 31/01

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, φέρνει μια σειρά από αστρολογικά γεγονότα, που θα φωτίσουν όλον τον ζωδιακό κύκλο.

Πιο αναλυτικά:

Κριός : Δεν πρέπει να χάσετε την υπομονή σας και την επιμονή σε όλα αυτά που κάνετε μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι μέρες και τα αστρολογικά δεδομένα του λήγοντος Ιανουαρίου, σας φέρνουν πιο κοντά σε επιτυχίες, που θα σας δικαιώσουν. Τα παλιά ξεχάστε τα.

Ευνοïκή Ημέρα:  Τετάρτη

Ταύρος :   Ευτυχώς είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια των ημερών στην αγάπη, άρα αυτόν που θέλετε θα τον έχετε κοντά σας το συντομότερο δυνατό. Είναι και κάτι που ήδη θα έπρεπε να έχει γίνει, αλλά είναι και τα τρίτα πρόσωπα και οι καταστάσεις που περιβάλλουν, και καμία φορά καθυστερούν.

Ευνοïκή Ημέρα:  Δευτέρα

Δίδυμοι : Έχετε πολλά να διευθετήσετε τις επόμενες ημέρες …και σε αυτό θα σας βοηθήσει και ο άνθρωπος σας. Τα αστρολογικά σας δίνουν τις επαγγελματικές ευκαιρίες, για να σταθείτε καλύτερα στα πόδια σας αλλά και να κλείσετε και πιο παλιούς σας λογαριασμούς. Νέοι έρωτες για τους ελεύθερους.

Ευνοïκή Ημέρα:  Τρίτη

Καρκίνος : Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει την νέα εβδομάδα, όλους του ζωδίου σας, που θα έχουν και την ικανοποίηση, να δουν κάποιον από το παρελθόν τους, να σας πλησιάζει με διπλωματικό τρόπο και να τους ζητά μια ευκαιρία αγάπης. Σκεφτείτε το.

Ευνοïκή Ημέρα:  Τετάρτη

Λέων : Οι συμφωνίες που έχετε κάνει με τους συνεργάτες σας, θα γίνουν και τα έσοδα θα πολλαπλασιαστούν. Σε επόμενο τόνο …θα χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω πάνω στην σχέση σας  και όλα αυτά που κατά καιρούς σας ζητάει ο άνθρωπος σας που έχουν το νόημα τους.

Ευνοïκή Ημέρα:  Παρασκευή

Παρθένος :  Το ταίρι σας, κάθε μέρα σας κρίνει όλο και πιο αυστηρά, καθώς αυτά που του είχατε πει ή τάξει ακόμη δεν τα έχετε φέρει εις πέρας. Οι μέρες με τον Κυβερνήτη σας …να κλείνει πονηρά το μάτι  στην Αφροδίτη,  φέρνει όλα τα ζευγάρια πιο κοντά στα αιτούμενα και τα σχέδια τους.

Ευνοïκή Ημέρα:  Σαββάτο

Ζυγός : Επιτέλους ανοίγουν οι δρόμοι …για αυτά που είχατε προγραμματίσει. Σε πρώτη φάση, οι σχέσεις που είχαν παγώσει… θα έρθουν και πάλι πιο κοντά επικοινωνιακά. Πιθανόν και κάποιοι του ζωδίου, να θέσουν και περίοδο για πιο σοβαρές επικοινωνίες. Το δεύτερο καλό του μήνα που φεύγει, είναι μια είδηση σε οικονομικό επίπεδο που θα σας διευκολύνει.

Ευνοïκή Ημέρα:  Παρασκευή

Σκορπιός : Εσείς περιμένετε μια σημαντική εξέλιξη στην εργασία σας, για να μπορέσετε να κάνετε και τα επόμενα βήματα σας, στην αισθηματική σας ζωή. Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί, αυτήν την φορά, να διαχειριστείτε τα πάντα και τους πάντες με σωστή συμπεριφορά. Γενικά το ακραίο του χαρακτήρα σας, δεν βοηθάει.

Ευνοïκή Ημέρα:  Τρίτη

Τοξότης : Εσείς από τις ερχόμενες ημέρες, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ και καλό κόσμο, που επιθυμεί να σας γνωρίσει σε έναν πιο ιδιαίτερο βαθμό. Κάποιοι σας ξέρουν και από παλιά και θέλουν τώρα να περάσουν … σε μια πιο ερωτική – επιθετική πολιτική, προς εσάς. Ακούστε, ζυγίστε και ανοίξτε το φως όπου μόνο σας ενδιαφέρει.

Ευνοïκή Ημέρα:  Πέμπτη

Αιγόκερως : Είσαστε σε μια εξαιρετική ψυχολογία, που θα κάνει και τις καταστάσεις – άτομα που βρίσκονται γύρω σας, να κινηθούν σύμφωνα με τα δεδομένα σας. Ένας νέος έρωτας πλέκει γαιτανάκι αυτές τις ημέρες, που πιθανόν και από τις αρχές του μήνα Φεβρουαρίου… να σας αποκαλυφθεί.

Ευνοïκή Ημέρα:  Κυριακή

Υδροχόος :  Δεν έχετε καθόλου καιρό για χάσιμο. Αυτό που θέλετε είναι και ξεκαθαρίσετε την προσωπική σας ζωή, από τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά και να αφήσετε χρόνο και χώρο …για άτομα που πιθανόν και να αξίζουν την αγάπη σας. Οι μέρες έχουν αποκαλύψεις.

Ευνοïκή Ημέρα: Κυριακή   

Ιχθείς : Δεν έχετε τελικά ακόμη καταλάβει, τι επιθυμεί το ταίρι σας, που έχει πραγματικά μια ακαταλαβίστικη συμπεριφορά. Δεν χρειάζεται να πιέσετε, καθώς και ο ίδιος παλεύει με τα δικά του θέματα, κατά κύριο λόγο οικονομικά. Ο Φεβρουάριος θα είναι πιο στρωτός μήνας.  

Ευνοïκή Ημέρα:  Τρίτη

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: