Μελλοντικές προβλέψεις: Πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου

Μελλοντικές προβλέψεις: Πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου

 

Το Φθινόπωρο είναι εδώ με εκπλήξεις!

Ένα δύσκολο Καλοκαίρι  … δίνει την θέση του σε ένα καταπληκτικό Φθινόπωρο, που εισέρχεται με τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, για την πλειοψηφία, του ζωδιακού κόσμου. Ο ανάδρομος Ερμής σταματά στις 10-09, και οι καταστάσεις παίρνουν τις κανονικές τους πια διαστάσεις, σε υποθέσεις οικονομικών, που μέσα στον Σεπτέμβριο θα αποδώσουν τα μέγιστα αλλά και στα αισθηματικά, που καθείς θα βρεί το ιδανικό τους ταίρι, ακόμη και αν αυτό λέγεται …επιστροφή από το παρελθόν.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Εσείς δεν θα πρέπει να έχετε παράπονα από αυτό το Καλοκαίρι, σε ζητήματα νέων γνωριμιών και επαφών, με αξιόλογο κόσμο. Μέσα στις πρώτες ημέρες, του Σεπτεμβρίου, θα κάνετε και τα σχετικά σας ξεκαθαρίσματα, για το ποιοι είναι αυτοί που σας ταιριάζουν …σε ένα πιο αισθηματικό επίπεδο, και ποιοι θα μπουν στην κατηγορία …γνωστοί. Οι μέρες με τον ανάδρομο Ερμή, θα δώσουν και τις καλές αφορμές, σε χωρισμένους συντρόφους να σμίξουν γρήγορα.

Τυχερές ημερομηνίες:  1 και 15 Σεπτεμβρίου

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με την Αφροδίτη να κλείνει το μάτι πονηρά στον Δία, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε μέσα σε πολλές υποθέσεις …που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα από τα παλιά. Εσείς είστε αυτοί που τελικά θα πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα, να πάρετε τις πρωτοβουλίες και να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο. Όλα τα άλλα θα είναι …οι αντιδράσεις από τους άλλους, που θα καθορίσουν και την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών. Μέσα στο πρώτο 10μερο του μήνα, θα υπάρξουν και φιλίες, που θα τείνουν να έρθουν πιο κοντά αισθηματικά.

Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 11 Σεπτεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ανατροπές …θα είναι μεγάλες και συνεχείς. Από την πρώτη εβδομάδα κιόλας του νέου μήνα, θα έχετε πολλές εκπλήξεις, στην αισθηματική σας ζωή, που θα σας πάει όμως και ένα βήμα πιο κάτω, ίσως και σε κάτι πιο μόνιμό και δεσμευτικό. Σίγουρα …ξέρετε πια τι θέλετε να ζήσετε στον τομέα της αγάπης, απλά θα πρέπει άμεσα και κάτω από αυτόν τον υποστηρικτικό αστρολογικό ουρανό του Σεπτεμβρίου, να βρείτε και το…με ποιον!

Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 12 Σεπτεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τύχη σε κάθε κομμάτι της ζωής – καθημερινότητας σας, σας χαμογελάει. Αυτό θα ξεκινήσει, από τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και προσκλήσεις που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας. Ακούστε και στους δικούς σας χρόνους, δώστε τις δικές σας απαντήσεις.  Αυτοί, που είναι σε κατάσταση διάστασης, ή και χωρισμού, καλό θα ήταν να αφήσουν τις πρώτες εβδομάδες του νέου μήνα να περάσουν… και μετά τις 08/09 που τα αστρολογικά σε όλα τα υδάτινα ζώδια είναι θετικά, να κάνουν τις πιο ξεκάθαρες σας συζητήσεις.

Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 12 Σεπτεμβρίου

 

ΛΕΩΝ: Μην μένετε εσείς αδρανείς στις καταστάσεις …που σας πιέζουν μέσα στον δεσμό σας. Αν τελικά κάτι σας χαλάει και δεν σας ταιριάζει πια, το καλύτερο που έχετε να κάνετε …είναι να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, καθώς θα έχει και αυτός τα δικά του να πει. Εσείς που είσαστε μέσα  μια ασφαλή μοναξιά, θα αισθανθείτε από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και μετά, νέο κόσμο να εισβάλει στην καθημερινότητα σας και να σας κάνει προτάσεις, που θα γοητεύσουν το μυαλό και την καρδιά σας. Απολαύστε την θετική εποχή για το ζώδιο σας.

Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 09 Σεπτεμβρίου

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σίγουρα πολλά αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας, και στο τώρα σας προβληματίζουν υπερβολικά …ακόμη και στου σημείου που σκέφτεστε τον χωρισμό. Σίγουρα κάτω από τον ανάδρομο κυβερνήτη σας και μέχρι τις 10-09, καλό θα ήταν να ενάρξετε κάποιος συζητήσεις, γύρω από άμεσες και πρακτικές λύσεις. Εσείς που είστε χαμένοι σε λάθος καταστάσεις και άτομα, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να προστατέψετε τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας, από την μετριότητα σε όλο το φάσμα των δράσεων σας.

Τυχερές ημερομηνίες: 06 και 14 Σεπτεμβρίου

ΖΥΓΟΣ:

Είσαστε ακόμη προβληματισμένοι, με την αισθηματική σχέση που διατηρείτε και αυτό θα περάσει και σαν κατάσταση …μέσα στον Φθινόπωρο. Σίγουρα κάνατε τις μεγάλες και αληθινές σας προσπάθειες μέσα στους προηγούμενους μήνες, αλλά στο τώρα έχει έρθει η ώρα των τελικών και κοινών αποφάσεων. Εσείς …που έχετε σχέση και μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, ή έχει την μορφή ιντερνετ, καλό θα ήταν μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, να ορίσετε μια συνάντηση και εκεί να θέσετε έκαστος τα πλάνα του για την όποια μετέπειτα πορεία.

Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 11 Σεπτεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εσείς και γενικότερα όλα τα ζώδια του νερού, είσαστε σε μια επαγγελματική υπερ-δραστηριότητα, που σίγουρα σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς με το αποτέλεσμα. Στον αντίποδα οι ερωτικές  σας στιγμές είναι ελάχιστες και το πιο πιθανόν είναι …μόλις λήξει ο ανάδρομος Ερμής, να χρειαστεί να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση, για το τι θέλει έκαστος. Εσείς που δεν θέλετε να χάσετε την μέχρι τώρα αισθηματική σας επένδυση, καλό θα ήταν να διορθώσετε τα ωράρια σας …και να τους έχετε όλους ικανοποιημένους.

Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 14 Σεπτεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όλα αυτά που σας πλήγωσαν και σας δυσαρέστησαν μέσα στο Καλοκαίρι, τώρα λήγουν και ανοίγουν το πράσινο φως σε εκπλήξεις και ευκαιρίες σε κάθε τομέα της ζωής σας. Εσείς που ήδη έχετε μια στρωμένη και ποιοτική ερωτική σχέση, κάντε κάτι που θα σας ανανεώσει και θα φέρει τον άνθρωπο σας, ακόμη πιο κοντά. Οι μόνοι, πιθανόν και να έχουν στις πρώτες 2 εβδομάδες του Σεπτεμβρίου, ειδήσεις – νεότερα, από έναν πρώην σύντροφο που ζητά να τους συναντήσει… και μάλλον όχι για φιλικό – κοινωνικό λόγο!

Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 10 Σεπτεμβρίου

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τρέχετε να προλάβετε να λύσετε προβλήματα και εκκρεμότητες, πριν μπείτε στους κανονικούς ρυθμούς του Φθινοπώρου. Είστε το ζώδιο …που μέχρι να αλλάξει το έτος, θα έχετε πάρει καθοριστικές αποφάσεις, για την σχέση σας, που μάλλον ομαλά θα οδηγηθεί σε γάμο, συγκατοίκηση…ή θα αυξηθούν τα μέλη της! Είσαστε κάτω από ένα καταπληκτικό αστρολογικό τρίγωνο του Πλούτωνα- Ήλιου – Άρη, που θα σας απογειώσει και στα θέματα εργασίας – επενδύσεων και επαγγελματικών ταξιδιών.

Τυχερές ημερομηνίες: 07  και 12 Σεπτεμβρίου

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει μια συναισθηματική αγωνία, στη

ν καρδιά σας, για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας, και σίγουρα δεν σας ευχαριστούν. Είστε από τα πιο κάθετα – αυστηρά  ζώδια στην αγάπη, και πιθανόν άμεσα να ανοίξετε κουβέντες, με τον άνθρωπο σας, για να βρείτε τις ισορροπίες και πάλι. Κάτι άλλο, μέτριο, μάλλον δεν σας ενδιαφέρει πλέον. Μόνοι και εργένηδες, πριν την αλλαγή του ζωδίου θα έχουν καινούργια φλερτ, που θα τους βάλουν …και πάλι στο ιδιαίτερο παιχνίδι της αγάπης και της ευχάριστης αναμονής μιας ποιοτικής σχέσης..

Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 07 Σεπτεμβρίου

ΙΧΘΕΙΣ: Είστε το ζώδιο, που έχει τις περισσότερες θετικές αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του σταθερού Δία. Αυτό σας κάνει να έχετε περισσότερη δυναμική αλλά και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Σε πρώτο επίπεδο θα πρέπει να λύσετε τις ερωτικές εκκρεμότητες …που έχετε με κάποιον από το πρόσφατο παρελθόν σας, αλλά και να ανοίξετε τις πόρτες σε καινούργιο κόσμο, που θα εμφανιστεί μετά την πανσέληνο 06/09 του Σεπτεμβρίου. Τύχη θα υπάρξει και στα εργασιακά σας πλάνα …μέσα από εύρεση τελικά νέας εργασίας, αλλά και θετικής εξέλιξης σε υποθέσεις νομικές – κληρονομικών.

Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 15 Σεπτεμβρίου

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: