ΜΗΝΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ ‘18

ΜΗΝΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.  ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ ‘18

Και η Άνοιξη συνεχίζεται!

 

Ο Απρίλιος πλησιάζει και θα γεμίσει όλον τον αστρολογικό κόσμο, με μια ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία. Αυτό…αθροιστικά με τις θετικές όψεις των εξωτερικών πληνητών…για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά θα φέρει ευκαιρίες για τα αισθηματικά και τα οικονομικά του θέματα. 

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι πράξεις των προηγούμενων εβδομάδων – μηνών, θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά….και ειδικά στον αισθηματικό σας τομέα που έχει τόσο πολύ ταλαιπωρηθεί.  Ακόμη και τα ζευγάρια – σύντροφοι, που έχουν απομακρυνθεί επικοινωνιακά, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα έχουν βρει και πάλι τον τρόπο την συμφιλίωση – επανένωσης.

 

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Σίγουρα έχουν χαθεί λίγο οι ισορροπίες με κάποια έκτακτα έξοδα – αναποδιές που βγήκαν στην πορεία σας, το προηγούμενο διάστημα. Αυτό αλλάζει και μέσα από τις δικέ σας τις προσπάθειες …θα έχετε και πάλι την οικονομική δύναμη, για να συνεχίσετε.

 

Οικονομική Εύνοια: 5/5

 

ΤΑΥΡΟΣ :

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη από την πρώτη ημέρα του Απριλίου πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα γίνετε το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο για νέο κόσμο, που θα τολμήσει να σας πλησιάσει. Πιθανόν και μια μερίδα του ζωδίου, να δεχτεί και ερωτικές προσκλήσεις, από τα παλιά. Σίγουρα ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 15 / 04, όλα τα μπερδεύει.

 

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπορείτε μέσα από οργάνωση και σωστό προγραμματισμό  …να κάνετε πιο σωστές κινήσεις γύρω από τα οικονομικά και τα εργασιακά σας. Εσείς που θέλετε να εξαπλωθείτε σε άλλα μέρη ακόμη και το εξωτερικό, ιδανικά περιμένετε την εποχή του Καλοκαιριού.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε αφήσει πολλές πόρτες και εκκρεμότητες για τους δικούς σας λόγους, ανοιχτές με έναν παλιό σας έρωτα, που κατά καιρούς εμφανίζεται και ξαναφεύγει από την ζωή σας, που όμως κάπως έτσι μπλοκάρει … και την πορεία σας. Αυτό μέσα στον μήνα του Απριλίου, θα πρέπει να λυθεί.

 

 

Αστρολογική Τύχη: *****

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η τύχη είναι δίπλα σας, και σας στρώνει πια το μονοπάτι για να βγείτε από τις οικονομικές στενωπούς … και να ορθώσετε την οικονομική σας ζωή όπως εσείς επιθυμείτε. Εσείς που σαν ζώδιο είστε και πολυπράγμονες  …το πιο πιθανόν είναι να σας κάνουν προτάσεις επαγγελματικές, που θα σας τραβήξουν την προσοχή.

 

Οικονομική Εύνοια: 5/5

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είστε σε μια άκρως καλή διάθεση, που με την σειρά της, θα φέρει και τα θετικά αποτελέσματα μέσα στην δύσκολη σας σχέση. Εσείς που έχετε το μόνιμο πρόβλημα των αποστάσεων, πιθανόν και μέσα στον μήνα του Απριλίου… να αλλάξουν κάποια δεδομένα, που θα βοηθήσουν αυτό το θέμα να λυθεί μόνιμα.

 

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα πρέπει σίγουρα να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, και να ψάξετε να βρείτε τις λύσεις, που θα σας βγάλουν από αυτές τις παρατεταμένες σας οικονομικές δυσκολίες. Η εύνοια που θα σας δώσει η νέα σελήνη του Απριλίου, θα σας φέρει κοντά σε άτομα κύρους, που μπορούν να σας υποστηρίξουν.

 

Οικονομική Εύνοια: 4/5

 

ΛΕΩΝ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εσείς έχετε όλη την εύνοια των άστρων, για να λύσετε και να θεραπεύσετε αισθηματικές καταστάσεις, που μόνο μέχρι τώρα σας καθυστερούσαν.  Το ταίρι σας, έχει και αυτό την διάθεση – πρωτοβουλίες για να απομακρύνει οτιδήποτε – οποιοδήποτε, σας δημιουργεί προβλήματα.

 

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ίσως και να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να δείτε με μια μεγαλύτερη προσοχή, αυτά που σας απασχολούν στον εργασιακό σας τομέα. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου στις 21/04, θα σας φέρουν πιο κοντά σε καινούργιες ιδέες + συνεργάτες, που μπορούν να σας κάνουν να έλξετε το χρήμα πιο εύκολα.

 

Οικονομική Εύνοια: 5/5

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να έρχεται αυτός ο θετικός μήνας, για το ζώδιο σας…αλλά εσείς δεν έχετε ακόμη πάρει τις τελικές σας αισθηματικές αποφάσεις, για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Ίσως και να χρειάζεστε παραπάνω χρόνο …για να δείτε τις καταστάσεις πιο σφαιρικά. Σε μια ανάλογη διάθεση είναι και η άλλη πλευρά.  

 

 

Αστρολογική Τύχη: *****

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Σίγουρα με τα άστρα, να σας βοηθούν σε όλα αυτά που έχετε ήδη ξεκινήσει στον επαγγελματικό σας τομέα, εσείς θα βρεθείτε λίαν συντόμως με χρήμα και άνεση, για να λύσετε τα συσσωρευμένα προβλήματα και υποχρεώσεις.  Αυτοί που θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για σπουδές ή για επενδύσεις, σίγουρα θα έχουν τα μέγιστα αποτελέσματα.

 

Οικονομική Εύνοια: 4/5

 

ΖΥΓΟΣ :

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με την Αφροδίτη – τον ερωτικό σας κυβερνήτη, μέσα στον γήινο Ταύρο για αρκετές ακόμη  εβδομάδες, εσείς που έχετε την ανάγκη για αισθηματική ισορροπία με τον άνθρωπο σας, θα την έχετε. Καλύτερα και πιο ξεκάθαρα θα είναι και τα πράματα … μέσα σε γάμους που είχαν τα ταίρια χαθεί επικοινωνιακά..

 

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην συγκρούεστε με τους συναδέλφους ή τους ανθρώπους που έχετε στην δούλεψη σας. Είναι ο πλανήτης των επικοινωνιών – του εμπορίου και των μετακινήσεων μέχρι και τις 15/04 σε ανάδρομη φορά, άρα ότι έχετε να διευκρινίσετε, αφήστε το για πιο μετά… και θα δείτε ότι όλα θα πάρουν την πορεία τους.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Φυσικά και έχετε όλα τα άστρα και τις όψεις τους, να επηρεάσουν άμεσα και θετικά την ερωτική σας ζωή. Αυτό θα είναι κάτι που πρακτικά θα φέρει μια πολύ καλύτερη διάθεση στα ζευγάρια, και ίσως και κάποιοι πιο ρομαντικοί, να τολμήσουν και κάποια επόμενα βήματα δέσμευσης.

 

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι ευκαιρίες που ζητάτε, θα έρθουν από το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου και μετά, σε εργασία και σπουδές. Εσείς που αναζητάτε μια νέα θέση…με την βοήθεια φίλων και γνωστών θα την έχετε και πολύ κοντά στα δικά σας δεδομένα. Νομικές – κληρονομικές υποθέσεις, λήγουν  υπέρ σας.

 

Οικονομική Εύνοια: 5/5

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τον Ήλιο να παραμένει στον πύρινο οίκο του Κριού για ακόμη 3 εβδομάδες, εσείς θα βρείτε πραγματικά τον αισθηματικό σας προσανατολισμό, και θα καταφέρετε να φέρετε κοντά σας και μέσα στην ζωή σας, το άτομο που αγαπάτε. Καλή εποχή και για νέους έρωτες και φρέσκιες σχέσεις. 

Αστρολογική Τύχη: *****

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί αυτήν την περίοδο, να είστε λίγο στριμωγμένοι με τα οικονομικά σας δεδομένα, αλλά αυτό από τις 08-10/04 και μετά αλλάζει.  Καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται στον δρόμο σας, και σας αλλάζουν θετικά τα δεδομένα σας. Εσείς που θέλετε να κάνετε κάποιες μεγάλες αγορές – επενδύσεις, ιδανικά αφήστε τες για τους Καλοκαιρινούς μήνες.

 

Οικονομική Εύνοια: 4/5

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν είστε από τα ζώδια που ξεχνάτε αυτά που περάσετε σε σχέσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή και μέχρι τις 15/04, όλα τα ζώδια που έχουν ερωτικές εκκρεμότητες με το παρελθόν τους, θα καταφέρουν από κοινού με  το πρώην ταίρι τους, να τις λύσεις. Είστε το ζώδιο που θα κρατήσει αυτόν τον μήνα τα πρωτεία σε επανασυνδέσεις και γάμους.

 

Αστρολογική Τύχη: ***/**

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ευτυχώς όλα αυτά που έχετε σαν εργασιακές γνώσεις – εμπορεία τώρα με τις μεγάλες ευκαιρίες που σας έρχονται, από τον νέο μήνα, σίγουρα θα σας κάνουν περιζήτητους. Σχέδια κάποιων για αλλαγές – επέκταση της επιχείρησης τους, θα πρέπει ακόμη να κρατηθούν κρυφά, από ανταγωνιστικά μάτια.

 

Οικονομική Εύνοια: 5/5

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είστε στην τριάδα των αέρινων ζωδίων, που έχουν τις ιδιαίτερες επιρροές του ανάδρομου Ερμή, μέχρι και τα μέσα του Απριλίου. Αυτό θα είναι άκρως θετικό για την αισθηματική σας ζωή, που εσάς ειδικά που αυτήν την εποχή, είσαστε, για τον οποιονδήποτε λόγο απόμακροι από τον άνθρωπο σας, θα σας δώσει λύσεις.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κρατήστε χαμηλούς  τόνους σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε.  Σίγουρα έχετε πολλά και περίπλοκα σχέδια μέσα στο μυαλό σας, αλλά από όλα αυτά καταλήξτε μόνο σε αυτά, που μπορείτε άμεσα να φέρετε εις πέρας. Με τον Άρη να σας πλησιάζει, σίγουρα υπάρχει παρόρμηση για επέκταση.

 

Οικονομική Εύνοια: 5/5

 

ΙΧΘΕΙΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να έχετε κάνει κάποια μικρά ή πιο σοβαρά λάθη με τον άνθρωπο σας και μέσα στην σχέση σας, αλλά από την ώρα που θα πάει η Αφροδίτη 01/04 μέσα στον οίκο που κυβερνάει, τον Ταύρο, όλα θα πάρουν και πάλι τον ρυθμό τους. Μην έχετε ανησυχία, το ταίρι σας, θα συνεχίσει να σας αγαπάει μαζί με τα ελαττώματα σας.

 

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το χρήμα και οι επαγγελματικές ευκαιρίες πλησιάζουν και σας δίνουν την άνεση που τόσο πολύ καιρό τώρα κυνηγάτε. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνετε τον σωστό χειρισμό αυτήν την φορά και …να κινηθείτε με βάση τις ανάγκες σας τις πραγματικές και όχι….την ψυχολογία σας…και τα περιττά έξοδα.

Οικονομική Εύνοια: 4/5

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: