Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δεκέμβριο ΄17. Αγάπη -Τύχη- Οικονομικά

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Δεκέμβριο ΄17. Αγάπη -Τύχη- Οικονομικά

Ο αστρολογικός ουρανός δίνει ευκαιρίες.

Ο τελευταίος μήνας του έτους, εισέρχεται ιδιαίτερα δυναμικά γεμάτος από αστρολογικά φαινόμενα. Η Αφροδίτη στις 01 / 12, αφήνει τον ερωτικό Σκορπιό και περνάει στον ημίθεο Τοξότη, όπου και θα δώσει άπειρες ευκαιρίες …στα ζώδια για να εξελίξουν την ζωή τους, όπως την έχουν ονειρευτεί. Στις 03 / 12 θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά ο πλανήτης των επικοινωνιών… και την ίδια μέσα θα συντελεστεί το φαινόμενο της Πανσελήνου, στον άξονα Διδύμων – Τοξότη.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια :

Κριός:

Αισθηματικά : Σίγουρα έχετε κάνει αρκετά λάθη, αυτό το χρονικό διάστημα, μέσα στην ερωτική σας ζωή, που όμως μέσα σε αυτόν τον νέο μήνα, θα μπορέσετε και να βρείτε τις χρυσές ισορροπίες, που θα έρθουν και με πρωτοβουλία του ανθρώπου σας. Ακόμη και αυτοί … που είναι μόνοι τους, θα έχουν καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Οικονομικά: Μπορεί τις προηγούμενες εβδομάδες, να έχετε βγει εκτός του προϋπολογισμού σας, αλλά από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα Δεκεμβρίου, θα έρθουν κάποια απρόσμενα λεφτά, ή θα δικαιωθείτε … πάνω σε μια νομική – περιουσιακή σας υπόθεση.

Τυχερές ημερομηνίες: 4  και 17 Δεκεμβρίου

 

Αστρολογική εύνοια: 4/5

Ταύρος:

 

Αισθηματικά : Σίγουρα 

 με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη σας, να εισέρχεται στον αδάμαστο Τοξότη 01/12, εσείς θα δείτε την προσωπική σας ζωή, να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ακόμη … και όσοι έχουν χάσει την επικοινωνιακή τους επαφή, από τις 05/12 και μετά θα έχουν την δυνατότητα να βρεθούν και να συζητήσουν, για επανένωση.

Οικονομικά: Είσαστε σε μια ισχυρή θέση και το μόνο που απομένει, είναι να φτιάξετε τα πρακτικά σας προγράμματα, για τις γιορτές. Μια καλή περίοδος, θα είναι στα μέσα του Δεκεμβρίου, που θα δεχτείτε καινούργιες προτάσεις για εργασία ή μια απώτερη και ενδιαφέρουσα συνεργασία.

 

Τυχερές ημερομηνίες: 3 και 19 Δεκεμβρίου

Αστρολογική εύνοια: 5/5

Δίδυμοι:

Αισθηματικά : Σίγουρα με τόσα καλά αστρολογικά γεγονότα, να συντελούνται ακριβώς στο απέναντι σας ζωδιακό οίκο, εσείς θα καταφέρετε να διώξετε από πάνω σας ενοχές και τύψεις, για ότι έγινε στο παρελθόν και να κοιτάξετε πια αισιόδοξα το μέλλον σας. Από την πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, θα έχετε και κάποιες θετικές ανταποκρίσεις από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Οικονομικά: Με το χέρι στην καρδιά, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι έχετε κάνει πολλά και όχι αναγκαία έξοδα, αυτό το χρονικό διάστημα. Όπως και να έχουν τα πράματα, επειδή το σύμπαν θα σας υποστηρίζει στον οικονομικό σας τομέα και το νέο έτος, εσείς φροντίστε να πιάσετε τους στόχους σας.

Τυχερές ημερομηνίες: 6 και 18 Δεκεμβρίου

Αστρολογική εύνοια: 5/5

ΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΑΧΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ –ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Καρκίνος:

Αισθηματικά : Είσαστε αρκετά μπερδεμένοι και ίσως και απογοητευμένοι, από τις καταστάσεις που συντελούνται μέσα στην σχέση και τον γάμο σας. Αυτό είναι και κάτι που σας κατάσταση, καλό θα ήταν να το λύσετε πριν να εισέλθει το νέο έτος. Οι δεσμοί, που έχουν επανασυνδεθεί αυτόν τον τελευταίο καιρό, κάτω από την προσεχή πανσέληνο 03-12, θα δώσουν όρκους για κοινό μέλλον.

Οικονομικά: Όλο και κάτι κάνετε εσείς που μέσα στο επόμενο διάστημα… και σίγουρα πριν τις γιορτές, θα σας έχει βάλει και πάλι σε τροχιά οικονομικής άνεσης και σταθερότητας. Εύνοια θα υπάρξει, και σε όσους ήδη κάνουν την προσωπική τους προσπάθεια γύρω από σπουδές….,και καριέρα.

Τυχερές ημερομηνίες: 7 και 20 Δεκεμβρίου

Αστρολογική εύνοια: 4/5

 

Λέων:

Αισθηματικά : Ανοίγεται μπροστά σας ένα ιδανικό χρονικό διάστημα, που θα σας δώσει αφορμές θετικές, για να κάνετε όλες αυτές τις αλλαγές που επιθυμείτε στα αισθηματικά σας θέματα. Οι χωρισμένοι σύντροφοι μετά την νέα σελήνη του Δεκεμβρίου, θα έχουν ευκαιρίες για να μιλήσουν ..και να βρουν κάποιες αμοιβαίες λύσεις ίσως και επανασύνδεση.

Οικονομικά: Όλα αυτά που προσπαθείτε από τις 10/12 και μέχρι το τέλος του έτους, θα σας έχουν έρθει… μέσα κυριολεκτικά μέσα στην τσέπη σας. Κάποιες παλιές σας οικονομικές – νομικές – περιουσιακές ιστορίες, θα ξανα – ανοίξουν … και θα σας αποδώσουν δικαίωση και την υστεροφημία σας.

Τυχερές ημερομηνίες: 8 και 21 Δεκεμβρίου

Αστρολογική εύνοια: 5/5

Παρθένος:

Αισθηματικά : Είστε ανοιχτόμυαλα και ενδιαφέροντα άτομα, που από τις 03/12 που ο κυβερνήτης σας γίνεται ανάδρομος, θα δείτε πολλά καινούργια πρόσωπα, να σας προσεγγίζουν και να ζητούν κάτι περισσότερο από εσάς. Μια ανάλογη καλή και θετική διάθεση, θα δουν και όσοι είναι μέσα σε σχέσεις και γάμους, από την μεριά του ανθρώπου τους.

Οικονομικά: Είστε κάτω από πίεση χρηματική και υποχρεώσεις, που πιθανόν και να σας έχουν χαλάσει την ψυχολογία. Αυτό από τις 05/12 και μετά αλλάζει και σας δίνει την άνεση που ζητάτε. Όσοι αναμένετε κάποια πώληση, ή κάτι από τα παλιά, θα το έχετε…και με περισσή ευκολία. Σπουδές και ταξίδια, είναι στο μενού και αυτά.

Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 22 Δεκεμβρίου

Αστρολογική εύνοια: 5/5

Ζυγός:

Αισθηματικά : Εσείς είστε από τα ζώδια, που στηρίζεστε, αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες. Αυτό σαν μόνιμη κατάσταση και θέση – φιλοσοφία ζωής, κάνει τον άνθρωπο σας, να σας θέλει όλο και περισσότερο … αλλά και να αισθάνεται, πιο ασφαλής μαζί σας. Νέοι έρωτες θα πέσουν και στους δρόμους των εργένηδων.

Οικονομικά: Σίγουρα είστε αρκετά κουρασμένοι… από όλα αυτά που έγιναν, μέσα στην οικονομική σας ζωή και εργασία, τον τελευταίο καιρό. Αυτό είναι και κάτι που από τις 10/12 και μετά, ακόμη και για την νέα χρονιά. ‘Όσοι αναζητούν να μετοικήσουν στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη της χώρας, θα έχουν τις ευκαιρίες τους, από το 2018.

Τυχερές ημερομηνίες: 5 και 12 Δεκεμβρίου

Αστρολογική εύνοια: 4/5

Σκορπιός:

Αισθηματικά : Το ένστικτο σας είναι αλάνθαστο … και το ξέρετε. Αυτό που έχει την μεγάλη του σημασία, είναι ότι πλέον και μέσα σε αυτόν τον μήνα του Δεκεμβρίου, να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, για το ποιος θα είναι αυτός ο σύντροφος, που θα σας κρατάει το χέρι και το 2018. Τύχη και στους αδέσμευτους, που θα βρούν νέα αγάπη, πριν να λήξει το έτος.

Οικονομικά: Είσαστε σταθεροί στα πλάνα σας … και αυτό είναι κάτι που, μέσα τις πρώτες εβδομάδες του νέου μήνα, θα σας αποδώσει χρήμα και γενικότερα ισορροπία. Τυχόν προτάσεις για συνεργασίες, καλό θα ήταν να τις δείτε, μετά το πέρας του ανάδρομου Ερμή ( 25/12 ). Αυτοί που αναζητούν μια καινούργια θέση, θα την έχουν με την βοήθεια των γνωστών τους.

Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 17 Δεκεμβρίου

Αστρολογική εύνοια: 5/5

Τοξότης:

Αισθηματικά : Η τύχη εσάς … σας κρατά το χέρι και σας οδηγεί στις αισθηματικές επιτυχίες. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς, που ήδη έχετε μια μόνιμη σχέση, θα την δείτε να εξελίσσετε γοργά και να δίνει σκέψεις για περαιτέρω δεσμεύσεις, τους επόμενους μήνες. Οι εργένηδες θα έχουν γνωριμίες που θα τους ενθουσιάσουν.

Οικονομικά: Να περιμένετε ευχάριστες και καλοδεχούμενες ανατροπές, στα οικονομικά σας ζητήματα. Από τις 06/12 και μέχρι τις γιορτές, θα έχετε προτάσεις για νέα συνεργασία, για ταξίδια που θα σας ενδιαφέρουν. Κάποιοι έχουν ήδη σκεφτεί κάποιο δικό τους εγχείρημα, ιδανικά καλό θα ήταν να περιμένουν το 2018.

Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 23 Δεκεμβρίου

Αστρολογική εύνοια: 4/5

Αιγόκερως:

Αισθηματικά : Αυτά που έχετε ζητήσει από τον άνθρωπο σας… θα τα δείτε να γίνονται πραγματικότητα. Οι μέρες έχουν καταπληκτικές αστρολογικές όψεις, προς όλα τα ζώδια της γης, και αυτό είναι κάτι που θα δώσει σε όλα τα ζευγάρια των Αιγόκερων, ευκαιρίες για ανανέωση ή επανατοποθέτηση στόχων. Φρέσκα πρόσωπα… θα πλησιάσουν τους ελεύθερους.

Οικονομικά: Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τίποτα στον οικονομικό σας τομέα. Αυτό είναι κάτι που το κρατάτε εδώ και καιρό στα χέρια σας, και με την τόση προσωπική δουλειά που καταβάλετε. Εύνοια θα έχουν και τα όποια επαγγελματικά σχέδια – ξεκινήματα και ιδιαίτερες συνεργασίες.

Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 20 Δεκεμβρίου

Αστρολογική εύνοια: 5/5

Υδροχόος:

Αισθηματικά : Μην ασχολείστε άλλο… με το ληγμένο παρελθόν. Οι μέρες και οι ευκαιρίες του νέου μήνα, θα σας βάλουν σε καινούργια περιβάλλοντα, που

θα σας φτιάξουν σίγουρα την διάθεση … αλλά και κάποιοι δεν αποκλείεται να βρούν και έναν νέο έρωτα, που θα έχει τις βάσεις, για μια μεγάλη και αληθινή σχέση.

Οικονομικά: Αν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο στην εργασία σας, αυτό το χρονικό διάστημα, απλά κάντε το. Έχετε πάρει πια τις τελικές σας αποφάσεις και ξέρετε με ποιους θα συνεχίσετε, να συνεργάζεστε και με ποιους θα σταματήσετε. Τύχη θα έχετε και σε υποθέσεις δικαστικές – κληρονομικές.

Τυχερές ημερομηνίες: 06 και 18 Δεκεμβρίου

Αστρολογική εύνοια: 4/5

ΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΑΧΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ –ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιχθείς:

Αισθηματικά : Τα ψέματα και οι υπερβολές …μέσα σε σχέσεις, θα λήξουν νωρίς τον μήνα του Δεκεμβρίου. Δεν θα δεχτείτε την μετριότητα και την ανασφάλεια να σας διακατέχει…και έναν σύντροφο που δεν ξέρει ακόμη τι θέλει. Με τον Δία στο τρίγωνο των νερών, θα βρείτε τις ιδανικές λύσεις, που θα είναι μόνο υπέρ σας. Οι συμβιβασμοί, ανήκουν σε άλλες εποχές.

Οικονομικά: Όλος ο καινούργιος μήνας, έχει ευχάριστες ανακοινώσεις και προσφορές στον επαγγελματικό – οικονομικό τομέα. Νέα άτομα … θα σας πλησιάσουν και θα σας κάνουν προτάσεις, που δεν θα πρέπει να μην τις κοιτάξετε και δύο και τρείς φορές.

Τυχερές ημερομηνίες: 11 και 21 Δεκεμβρίου

Αστρολογική εύνοια: 5/4

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: