Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου ΄18

 

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου ΄18

Η Άνοιξη φέρνει εκπλήξεις για όλα τα ζώδια:

Ο Μάρτιος και όλα τα καλά που φέρνει μαζί της η Άνοιξη, ήδη έχουν αρχίσει και επηρεάζουν θετικά τα ζώδια! Οι μέρες θα φέρουν  νέους και σημαντικούς έρωτες για τους μόνους, χρήμα και οικονομική άνεση σε όσους το παλεύουν ….αλλά και επίσημες δεσμεύσεις για τα ζευγάρια που έχουν πάρει την απόφαση για μια πλέον κοινή πορεία.

Αναλυτικές  Προβλέψεις για όλους:

ΚΡΙΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα νέα φλερτ που σας πλησιάζουν, τις  πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου και σας βάζουν …σε μια ευχάριστη διάθεση. Μια ανάλογα καλή διάθεση για εξέλιξη θα έχουν και όσοι ήδη είναι μέσα σε σχέσεις, που αν τα οικονομικά τους πάνε καλά, πιθανόν και μέσα στους επόμενους μήνες, θα κάνουν και το βήμα της επίσημης δέσμευσης.

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Σίγουρα είστε από τα πιο πρακτικά και εύστροφα μυαλά του ζωδιακού κύκλου, και αυτές οι ευκαιρίες που ήδη έχουν αρχίσει και περνάνε από μπροστά σας, καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτείτε. Υποθέσεις που ακουμπούν, κληρονομικά και νομικά ζητήματα θα κλείσουν γρήγορα και υπέρ σας.              

Τυχερά Νούμερα: 2, 5, 9

ΤΑΥΡΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Μάλλον έχετε κάνει κάποια λάθη στην προσωπική σας ζωή, και ήδη προσπαθείτε να τα διορθώσετε μέσα από αισθηματικές επικοινωνίες, με τον άτομο που αγαπάτε.  Με τον Άρη να οδεύει για τον Αιγόκερω, αυτό που θέλετε σίγουρα θα γίνει, μόνο να είστε προσεχτικοί να μην το επαναλάβετε.  

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα πρέπει η πορεία σας μέσα στην Άνοιξη να χαραχτεί σε επίπεδο επαγγελματικών δράσεων. Είσαστε το ζώδιο που έχει το όνομα ΄Θησαυροφυλάκιο΄ στο ζωδιακό κόσμο, και ειδικά τώρα που μπορείτε να αποδεσμευτείτε από τις παλιές σας υλικές δεσμεύσεις και να απολαύσετε μια πιο ποιοτική ζωή. 

Τυχερά Νούμερα: 1, 6, 8

ΔΙΔΥΜΟΙ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Υπάρχουν ακόμη από την μεριά σας, πολλά ανοιχτά αισθηματικά μέτωπα, που όμως πρέπει να λήξουν. Εντός των επόμενων εβδομάδων, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με άτομα και καταστάσεις που αναμένουν από εσάς… απαντήσεις και λύσεις. Σε όποια ερωτική φάση και να είστε τώρα, είναι υποχρέωση σας, προς τον εαυτό σας, να απαγκιστρωθείτε από προβλήματα, και να δείτε το μέλλον σας πιο αισιόδοξα.

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:  Όλα αυτά που έχετε προγραμματίσει για τις επόμενες εβδομάδες, θα αρχίσουν λίαν συντόμως να σας αποδίδουν χρήμα και σταθερότητα. Εσείς που έχετε σκοπό να ταξιδέψετε ή να κάνετε μια μεγάλη αγορά, καλύτερα να αναμένετε την λήξη του ανάδρομους Ερμή.  Σίγουρα όλα θα είναι πιο βατά.

Τυχερά Νούμερα: 3, 8, 9

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Ο Μάρτιος ξεκινάει με έναν νέο έρωτα για τους περισσότερους του ζωδίου σας, που σίγουρα θα φέρει τα άνω κάτω στην καθημερινότητα σας. Οι μέρες θα έχουν και πολλές εκπλήξεις για τους χωρισμένους που αποζητούν κάποιες πρακτικές ευκαιρίες …για να έρθουν και πάλι σε ερωτική συνεννόηση με τον πρώην σύντροφο τους.

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πολλά αυτά που βλέπετε μέσα σε εργασία και συνεργασίες, που θα πρέπει άμεσα να αλλάξετε. Τα αστρολογικά και μέχρι να γυρίσει σε ανάδρομη φορά ο Ερμής, σας ωθούν να μιλήσετε και να παρουσιάσετε ιδέες και λύσεις. Εσείς που πρέπει να κάνετε και πιο μεγάλα – σημαντικά ταξίδια, το δεύτερο μισό του μήνα, είναι υπέρ σας.

Τυχερά Νούμερα: 4, 5, 7

ΛΕΩΝ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Προβλέπονται μεγάλες αλλαγές, σε όλα τα πεδία των αισθηματικών σχέσεων…και χωρίς ιδιαίτερα την παρέμβαση σας.  Οι χωρισμένοι σύντροφοι θα συναντηθούν και θα μιλήσουν πιο σοβαρά για το μέλλον τους και αυτήν την φορά, υπό νέες και πιο λογικές συνθήκες. Μόνοι και εργένηδες, θα δεχτούν ερωτικά βέλη από φιλικό πρόσωπο.

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε  για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας αλλά και να σταθεροποιήσετε καταστάσεις, μέσα σε εργασία και συνεργάτες. Πολλά και τα καλά που θα σας έρθουν από παλιές υποθέσεις νομικές και περιουσιακά, που θα κλείνουν έναν μεγάλο κύκλο του παρελθόντος, που μόνο σας κούρασε.                

Τυχερά Νούμερα: 2, 3, 5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Υπάρχουν πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα των Παρθένων ήδη, που θα εξελιχθούν πλήρως, μέσα στον καινούργιο μήνα. Τα ζευγάρια που έχουν βρει τις διαπροσωπικές τους ισορροπίες, θα κάνουν πιο βαθιές σκέψεις για μια επίσημη δέσμευση που θα οδηγήσει σε γάμο – οικογένεια. Εύνοια την ίδια περίοδο θα έχουν και οι μόνοι του ζωδίου, που θα τύχουν νέων γνωριμιών, που ίσως και κάποια να τους βάλει και πάλι στο απόλυτο παιχνίδι του έρωτα.

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είστε από τα πιο εργατικά ζώδια και αυτό θα σας φέρει λίαν συντόμως χρήμα και άνεση. Όσοι αναζητάτε μια καινούργια θέση εργασίας, θα την έχετε μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Αυτοί που περιμένουν νέα για να φύγουν στο εξωτερικό ή κάτι που να συσχετίζεται με σπουδές θα το λάβουν….και στο πολλαπλάσιο τους.

Τυχερά Νούμερα: 1, 4, 7

ΖΥΓΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Ζείτε μια περίεργη εποχή, που τίποτα δεν συμπληρώνει ιδανικά την καρδιά και το μυαλό σας.  Οι πιο πολλοί ίσως και να είναι μέσα σε σχέσεις που διατηρούνται μόνο λόγω ανασφάλειας και συνήθειας. Η Άνοιξη αυτό θα το ανατρέψει, και μόνο όπου  υπάρχουν αληθινά συναισθήματα, θα υπάρξει και η απόλυτη ένωση. Στο παιχνίδι είναι και οι επανενώσεις συζύγων – συντρόφων.

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:  Υπάρχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που θα προκύψουν στον δρόμο σας, τις ερχόμενες εβδομάδες. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να αποκαλύψετε τα κρυφά σας ταλέντα και να έλξετε το χρήμα. Νέες επιχειρήσεις, θα εξελιχθούν πιο γρήγορα και θα αποφέρουν τα μέγιστα στους συνεταίρους.

Τυχερά Νούμερα: 2, 6, 9

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Είσαστε κάτω από την εύνοια της Αφροδίτης και του Ερμή που θα σας κάνουν για τους επόμενους 2-3 μήνες, να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες είτε είστε ακόμη καλύτερα είτε έχετε σχέση είτε είστε στην φάση της αναζήτησης, ενός καλού –ποιοτικού συντρόφου. Εκπλήξεις θα έχουν και τα ταίρια με χιλιομετρικές αποστάσεις.

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ανεβάστε την διάθεση και τους ρυθμούς σας και θα δείτε ότι αυτό που ψάχνετε… είτε είναι νέα εργασία, είτε πώληση, είτε χρήματα από περιουσιακές λύσεις, θα σας έρθουν μέσα στο πρώτο 15μερο του Μαρτίου. Πολλές και οι μετακινήσεις που θα προκύψουν, από προτάσεις για νέες και ιδιαίτερες συνεργασίες.  

Τυχερά Νούμερα: 1, 5, 8

ΤΟΞΟΤΗΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Σίγουρα δεν έχει ακόμη καταφέρει να ξεπεράσετε τις παλιές σας αγάπες και αισθήματα. Αυτό σας συμβαίνει επειδή ακόμη δεν έχετε καταφέρει να βρείτε έναν νέο σύντροφο που θα σας τραβήξει μακριά από αυτές τις εμμονικές ανασφάλειες. Ο μήνας του Μαρτίου με τις δύο Πανσελήνους, σίγουρα θα φέρει αλλαγές, που θα σας ικανοποιήσουν.

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Χρήματα και ευκολίες σας περιμένουν, και σίγουρα θα ξεμπλοκάρουν και όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας.  Προαγωγή θα λάβουν, αυτοί που την αναμένουν αλλά και κάποια έκτακτα χρήματα αυτοί, που τα κυνηγούν. Μια καλή εποχή, που θα βοηθήσει και στην ψυχολογία, αυτών που κάνουν πολλά ταξίδια.               

Τυχερά Νούμερα: 3, 7, 8

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Πολλά τα αγαπημένα πρόσωπα που είναι γύρω σας, και αυτό σίγουρα σας ανεβάζει την διάθεση. Μέσα από όλες αυτές τις φιλικές και τις κοινωνικές συναναστροφές, θα προκύψει και ένας δυνατός έρωτας. Στα καλά της εποχής είναι και πολλές επανασυνδέσεις συντρόφων και συζύγων, που μέσα από την παρότρυνση των τρίτων, να βρεθούν και πάλι μέσα στην πορεία τους.

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην θεωρείτε ότι οι συνάδελφοι αλλά και οι συνεργάτες σας, σας σκάβουν παγίδες. Ίσως και να μην τους ξέρετε τόσο καλά, ή να έχετε κάνει λάθος στις εκτιμήσεις σας. Γενικά είναι μια εποχή, που θα δείτε τον εργασιακό σας ορίζοντα πολύ πιο σοβαρά…όπου και θα δείτε αλλαγές αλλά και οικονομική άνεση.

Τυχερά Νούμερα: 4, 7, 9

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Πολλά τα δώρα του σύμπαντος για το ζώδιο σας. Εσείς που είστε ακόμη σε μοναχική φάση, θα βρεθείτε κάτω από την αισθηματική πολιορκία που θα έρθει από τον κοινωνικό σας κύκλο. Ίσως και να το έχετε ήδη διαισθανθεί, αλλά στο προσεχώς…θα έχετε και τις προτάσεις από τον εν λόγω ιδιαίτερο άτομο. Πιο σοβαρά θα πάνε και οι μακροχρόνιες σχέσεις.

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, όλο το επόμενο διάστημα για αυτά που σας προτείνουν, και που μόνο αν είστε εσείς οι ίδιοι σίγουροι, θα τα συνεχίσετε. Είναι μια καλή εποχή, που θα βρεθείτε ανάμεσα σε προτάσεις και ποιοτικές συνεργασίες που θα σας φέρουν χρήμα …αλλά και απώτερη σταθερότητα.         

Τυχερά Νούμερα: 3, 4, 7

ΙΧΘΕΙΣ :

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Η τύχη και το σύμπαν, σας χαμογελούν σε ερωτικά και προσωπικά θέματα. Τα  ζευγάρια που έχουν αυτές τις εβδομάδες επανασυνδεθεί θα καταφέρουν να κάνουν και κάποια επόμενο βήματα, γύρω από δεσμεύεις – γάμο. Φυσικά και κάποιες ερωτοφιλίες και κρυφές καταστάσεις, θα ανθήσουν. Πιθανόν και κάποιοι να σκεφτούν για χάρη του ταιριού τους….να μετοικήσουν.

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί αυτήν την εποχή να είστε λίγο στριμωγμένοι με τα οικονομικά σας, αλλά από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα του Μαρτίου, αυτό αλλάζει και οι συνθήκες θα σας σταθεροποιήσουν. Κάποια επιχειρηματικά σας πλάνα, θα πάνε πολύ καλύτερα αλλά και απαντήσεις για εξετάσεις – σπουδές, θα είναι θετικές.          

Τυχερά Νούμερα: 1, 6, 9

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: