Νέα Σειρά Eνεργειακών Προϊόντων!

Νέα Σειρά Eνεργειακών Προϊόντων!

Ερωτικό Φυλαχτό Αγάπης Συντρόφων – Συζύγων

 

Το πανίσχυρο Ερωτικό Φυλαχτό – Γούρι βοηθάει τα ζευγάρια ( συντρόφους και συζύγους ), που έχουν χάσει πια το χρώμα στην ερωτική τους ή και ακόμα στην σεξουαλική τους ζωή, να αποκαταστήσουν την μεταξύ τους συναισθηματική επικοινωνία και καθημερινότητα.

Είτε αυτό έχει συμβεί με το πέρας του χρόνου, είτε λόγω ατυχών συμβάντων στο παρελθόν –τρίτο πρόσωπο, ή μέσα από διαδικασίες επανασύνδεσης…μπορεί σίγουρα σαν κλίμα να αντιστραφεί…και η αρμονία να επιστρέψει και η ασφάλεια μέσα στο ζευγάρι.

 

 Το ‘Φυλαχτό ’, έρχεται σαν καρμική φιλοσοφία, από την Ανατολική Ινδία, που είναι γνωστή για τις τεχνικές γύρω από την μυστικιστική γνώση τους, σε θέματα των δύο αντιθέτων φύλλων …και την μόνιμη και μοιραία έλξη τους … για αλληλοσυμπλήρωση.

 

Μια ασπίδα προστασίας και θεραπείας, πια δημιουργείται στα συναισθήματα με αποτέλεσμα άσχημες καταστάσεις, που κατά καιρούς επαναλαμβάνονται…χωρισμοί-παγωμένες επικοινωνίες-ερωτική αδιαφορία, να εξαλειφθούν για πάντα. 

 

Αυτό που θα  καταφέρετε με το εν λόγω ενεργειακό ερωτικό φυλαχτό, είναι να ενεργοποιήσετε σε άμεσο χρόνο, τα πρώτα-πρώτα συναισθήματα που αισθάνθηκε ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, στις αρχικές ημέρες της ερωτικής σας σχέσης… και στο τώρα να σας τα εκφράσει με πράξεις.

 

Προγραμματίστε την πορεία της ερωτικής σας ζωής, και μην αφήνετε τίποτα και κανέναν να σας την αλλάζει. Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων του ενδιαφερόμενου, και αποκλείστε κάθε τι-όποιον,  που μπορεί να διαταράξει την μεταξύ σας ισορροπία.

Κάθε Ερωτικό Φυλαχτό Αγάπης, είναι χειροποίητο – ονομαστικό  και δημιουργείται, πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε Ενδιαφερόμενου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία- παραγγελία, όπως επικοινωνήσετε με το 6941-589811  ή στείλτε μας email στο: info@astraworld.gr

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: