Ο Αστρολογικός Ουρανός των Γιορτών!

Ο Αστρολογικός Ουρανός των Γιορτών!

Ο καινούργιος μήνας του Αιγόκερω 21/12…ξεκινάει με ισχυρές δόσεις συναισθηματικής επικοινωνίας για όλα τα ζώδια και κυρίως αυτά του αέρα και του νερού.

Επιρροές στα δώδεκα ζώδια για το επόμενο διάστημα.

Οι Κριοί, είναι στο απυρόβλητο του αστρολογικού θόλου και θα παραμείνουν έτσι και τον μήνα του Αιγόκερω και όλον τον Ιανουάριο, κάτι που μπορεί να τους ξεκουράσει, από την προηγούμενη τεταμένη περίοδο.

Για τους δραστήριους Ταύρους, που ζουν κάτι ξεχωριστό στην προσωπική τους ζωή, θα το δουν να αναπτύσσετε και να τους δημιουργεί δεσμούς αγάπης και εμπιστοσύνης.

 

Οι Δίδυμοι, είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της εποχής, καθώς τα άστρα είναι συμμαχικά και ενισχυτικά προς όλους τους σκοπούς τους. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η ερωτική ζωή που θα την δουν να ανακάμπτει …μετά από ένα μεγάλο διάστημα στασιμότητας και λαθών.

 

Για τους πολύπαθους Καρκίνους, που οι σκέψεις τους πετούν σε διάφορα θέματα και πρόσωπα, θα καταφέρουν να βρουν το τι ακριβώς ζητούν από κάθε μια κατάσταση και να την στοχεύσουν. Αυτό θα εφαρμοστεί προσεχώς και από τους δεσμευμένους που αποζητούν καλυτέρευση.

Οι Λέοντες είναι μπροστά σε καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που θα τους έρθουν από καινούργιο κόσμο. Οι μέρες των γιορτών… θα δικαιώσουν αυτούς που περίμεναν μια απάντηση – επιστροφή παλαιότερου έρωτα. Μέσα σε όλα αυτά θα προστεθούν και καλύτερες επαγγελματικές εξελίξεις.

 

Οι Παρθένοι ήδη αισθάνονται μια προστατευτική ομπρέλα πάνω τους. Αυτό σαν αίσθηση και σαν πράξη θα το δουν από τις 23-12 και μετά… που οι πλανήτες θα δώσουν τις καλύτερες όψεις τους σε όλα τα ζώδια της γης.

 

Οι Ζυγοί, είναι και αυτοί που έχουν φροντίσει αυτό το διάστημα, να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ, σε όλα αυτά τα ευτράπελα και ξαφνικά που τους έχουν τύχει, και σίγουρα τους έχουν χαλάσει άπειρες φορές την διάθεση.

 

Για τους Σκορπιούς που είναι σε περισυλλογή για να προχωρήσουν σε τελικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή, το διάστημα αυτό δεν είναι ευνοϊκό. Οι σκέψεις σας είναι μπλεγμένες με πολύ θυμό και πίκρα …για όλα αυτά που σας έχουν αδικήσει.

 

Οι Τοξότες είναι σε πλήρη κάλυψη από του αργοκίνητους πλανήτες. Τώρα που έχει φύγει και το πολύ βάρος των επιρροών του Άρη, οι όψεις του Κρόνου με την Αφροδίτη και τον Ερμή, μόνο χαρμόσυνα νέα μπορούν να φέρουν.

 

Οι Αιγόκεροι είναι στα πρόθυρα μεγάλων αποφάσεων για τον επόμενο ζωδιακό μήνα…τον μήνα τους. Το 3ο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου…πληθώρα νέου κόσμου, θα ανανεώσει την παλαιομοδίτικη στάση ζωής τους.

Οι Υδροχόοι, με τον ιδιαίτερο κυβερνήτης τους στον Κριό, θα έχουν την ευχέρεια να κινηθούν όπως το έχουν οι ίδιοι προγραμματίσει. Πολλές και οι ευχάριστες εκπλήξεις για τους μοναχικούς του ζωδίου.

 

Οι Ιχθείς έχουν Ποσειδώνα στις καλύτερες δυνατές όψεις με τον Ερμή και τον Άρη, να τους δίνουν μια παραπάνω λάμψη. Αυτό ίσως και να έλξει όλων των λογιών των ατόμων, άρα μια παραπάνω προσοχή συνίσταται.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: