O Αστρολογικός Ουρανός του Απριλίου!

O Αστρολογικός Ουρανός του Απριλίου!

Οι μέρες του νέου μήνα, έχουν σαν αστρολογικό επίκεντρο και μέχρι τις 15/04 τον ανάδρομο Ερμή και τις επιρροές του σε όλα τα ζώδια.  Σίγουρα και η Αφροδίτη μέσα στον ζωδιακό οίκο που ελέγχει, τον Ταύρο, θα δώσει χρήμα και συναισθηματικές ευκαιρίες, που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός: Φυσικά και είστε οι πιο προβεβλημένοι της εποχής, με τον Ήλιο να είναι μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, και ήδη να έχει αρχίσει να λύνει προβλήματα, αλλά και να φέρνει ευκαιρίες όλων των ειδών. Πολλά αυτά που θα ακούσετε και που θα σας υποσχεθούν, κρατήστε ωστόσο μικρό καλάθι.

Αστρολογική τύχη: 5/5

Ταύρος: Η προσοχή σας, θα πρέπει αυτήν την εποχή, να εστιαστεί στα οικονομικά σας, που θα σας αποδώσουν φήμη, υλική άνεση αλλά και μια πολλή πιο καλή ψυχολογία, για να αντιμετωπίσετε όλα τα υπόλοιπα που σας αγχώνουν.  Η Αφροδίτη που σας πλησιάζει 01 / 04, θα φέρει λύσεις  και στις σχέσεις.

Αστρολογική τύχη: 4/5

Δίδυμοι: Εσείς μην δίνετε όλο τον καλό σας εαυτό και πολύτιμο χρόνο, για να πείσετε για το ποιοι είστε. Με τον αεικίνητο σας κυβερνήτη να γυρνάει σε ανάδρομη τροχιά έως και 15 Απριλίου, θα έχετε την ευχέρεια να λύστε προβλήματα … που μέχρι τώρα σας κρατούσαν καθηλωμένους.

Αστρολογική τύχη: 5/5

Καρκίνος: Μην βιάζεστε να χαρείτε και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, για άτομα που εδώ και καιρό σας πολιορκούν ερωτικά. Με τον Ερμή να πλησιάζει την Αφροδίτη, πιθανόν και κάποια ψέματα – υπερβολές, να έρθουν στην επιφάνεια. Μην κλείσετε και αυτή την φορά τα μάτια.

Λέων: Η σκέψη η εμμονική που υπάρχει στο μυαλό κάθε Λέοντα, είναι να γίνει πλούσιος, διάσημος και να έχει έναν ποιοτικό σύντροφο στην ερωτική του ζωή. Με τον Ήλιο να είναι για 3 ακόμη  εβδομάδες, στον πύρινο Κριό, εσείς που θα το προσπαθήσετε, σίγουρα θα το καταφέρετε. 

Αστρολογική τύχη: 4/5

Παρθένος: Φυσικά και το σύμπαν θα βοηθήσει το ζώδιο σας, μέσα σε αυτήν την εποχή της Άνοιξης και του Απριλίου, να φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμεί σε κάθε τομέα. Φροντίστε όμως μέχρι τότε, να κλείσετε μόνιμα και οριστικά τις πόρτες στο παρελθόν και τους ανεπιθύμητους.

Αστρολογική τύχη: 5/5

Ζυγός: Μπορείτε αυτήν την περίοδο … που ο Ερμής θα είναι σε μη κανονική φορά, να θίξετε μέσα στην σχέση σας, και στον άνθρωπο σας, κάποια ζητήματα, που σας απασχολούν, αλλά και που πρέπει πια να επιλυθούν, για να πάτε και πιο κάτω σαν ζευγάρι, ίσως και σε έναν γάμο – συγκατοίκηση.

Αστρολογική τύχη: 3/5

Σκορπιός: Εσείς και με την Αφροδίτη να έχει περάσει σε ένα ισχυρό γήινο  ζώδιο, το πιο πιθανόν είναι … να δεχτείτε επισκέψεις και επικοινωνίες, από παλιές σας αγάπες και γνωριμίες, που ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν. Στα καλά της περιόδου συμπεριλαμβάνονται και χρήματα, από νομική – κληρονομική υπόθεση.

Αστρολογική τύχη: 5/5

Τοξότης: Θα χρειαστεί μέχρι να λήξει ο μήνας του Κριού, να μην φανείτε υπερβολικοί σε λόγια και πράξεις, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε και λίγο χρόνο …. για να δείτε και εσείς από την δική σας την σκοπιά, τι μπορεί τελικά να σας προσφέρει και για ποιον λόγο.

Αστρολογική τύχη: 5/5

Αιγόκερως: Θα έχετε μια εξαιρετική ψυχολογία, που θα έλξει πολύ νέο κόσμο στα περιβάλλοντα σας, και ειδικά εσείς που είστε ακόμη μόνοι – εργένηδες, να ανταμώσετε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Επίσης, μην αφήνετε την εργασία και τα οικονομικά σας, σε χέρια τρίτων. 

Αστρολογική τύχη: 5/5

Υδροχόος: Μια καλή είδηση, θα σας έρθει μέσα σε αυτή την εβδομάδα, και που θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι καλά … σε υποθέσεις οικονομικών – εργασίας. Επίσης, ερωτοφιλία που σας κυκλώνει αλλά δεν εκδηλώνεται, θα σας μιλήσει πολύ πιο ανοιχτά.

Αστρολογική τύχη: 4/5

Ιχθείς: Αν έχετε κάποια ερωτική εκκρεμότητα με το πρόσφατο παρελθόν σας, ετοιμαστείτε για επικοινωνίες και προτάσεις για συνάντηση.  Τα άστρα του ουρανού και οι όψεις τους, είναι σίγουρο ότι θα δώσουν σε κάθε Ιχθύ, αυτό που ζητά – ονειρεύεται… όσο δύσκολο και να είναι.  

Αστρολογική τύχη: 5/5

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: