Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 28/06 Ζώδια in Love…Εκπλήξεις για όλους!

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 28/06 Ζώδια in Love…Εκπλήξεις για όλους!

Η πανσέληνος την Πέμπτη 28/06….χτυπάει την πόρτα και εισέρχεται με πολλά καλά λοιπά αστρολογικά φαινόμενα, που θα δώσουν τις αφορμές για να επέλθει η γενικότερη ισορροπία, σε υποθέσεις αγάπης αλλά και οικονομικών. Τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί είτε λόγω μεταξύ τους διαφωνιών, είτε λόγω ‘τρίτων’ υποθέσεων, θα καταφέρουν μέσα από ώριμο διάλογο, να έρθουν και πάλι πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Επίσης, σε εργασιακά θέματα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και χρήμα ικανό, να λύσει προβλήματα αλλά και να δώσει οικονομική σταθερότητα.

ΚΡΙΟΣ:

Είσαστε μεταξύ κρίσιμων αποφάσεων για την καθημερινότητα σας. Οι μέρες που κυλούν σας πιέζουν, για να πάρετε μια απόφαση για την αισθηματική αλλά για την επαγγελματική σας ζωή. Σε όλη αυτήν την διαδικασία, καλύτερα κρατήστε μακριά του γνωστούς και τους φίλους εκτός. Παραπάνω χρόνο αφιερώστε στα οικονομικά σας, που σας έχουν ξεφύγει.

Εύνοια: 4/5

ΤΑΥΡΟΣ: 

Ιστορίες από το παρελθόν, θα σας ψάξουν μέχρι να λήξει η νέα εβδομάδα-02/07. Οι εσωτερικοί πλανήτες σας ενισχύουν και σας κάνουν πιο δημοφιλείς, με αποτέλεσμα να γίνετε το επίκεντρο πολύ κόσμου και σε φιλικό και σε ερωτικό επίπεδο. Αυτοί θα μετακινηθούν λόγω δουλειάς, ας είναι προσεχτικοί, με του συνεργάτες και τις υποσχέσεις τους.

Εύνοια: 5/5

ΔΙΔΥΜΟΙ: 

Είναι ανάγκη να πείτε στον άνθρωπο σας την αλήθεια σας. Τα άστρα είναι αυστηρά μαζί σας, και σας βάζουν σε μια λογική του να μην παραμείνετε μέσα σε δεσμούς που σας κάνουν και δεν αισθάνεστε ασφαλείς. Η γενναιοδωρία σας ίσως και να είναι παρεξηγημένη, και για αυτό θα πρέπει να προσέχετε… τι λέτε και σε ποιους.

Εύνοια: 3/5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 

Η αίσθηση ότι τα πράματα δεν είναι καλά, μέσα στον δεσμό σας, την έχετε ίσως και εβδομάδες. Η  σελήνη που σας κυβερνά, σας δίνει τις ευκαιρίες για να ψάξετε πιο βαθιά τις αλήθειες, και να δείτε τι αξίζει για να συνεχίσει μαζί σας. Αυτοί που είναι καιρό μόνοι τους, θα έχουν ευκαιρίες διαλόγου με νέα πρόσωπα, που θα τους γοητεύσουν.

Εύνοια: 4/5

ΛΕΩΝ: 

Δύσκολα λύνετε τους δεσμούς σας. Αυτή την συνήθεια θα πρέπει να την αλλάξετε, καθότι μόνο σας καθυστερεί από όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε στην ζωή σας. Σχέσεις που ήδη έχετε αντιληφθεί ότι δεν σας οδηγούν πουθενά, καλύτερα να τις διακόψετε. Κάτι σχετικό μπορείτε να κάνετε και την δουλειά σας, που σίγουρα χρειάζεται μια επανεκκίνηση.

Εύνοια: 5/5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 

Το παρελθόν θα καταφέρει να τρυπώσει και πάλι στο παρόν σας. Είσαστε και σαν ζώδιο αρκετά ανεκτικοί και υποχωρητικοί σε θέματα καρδιάς. Με τον Ερμή στον Λέοντα – 28/06, σίγουρα μπορείτε αυτό να το αλλάξετε. Μεγάλη επιτυχία θα σημειώσετε και σε θέματα εργασίας και οικονομικών, με απρόσμενα λεφτά που θα σας ανοίξουν δρόμους.

Εύνοια: 4/5

ΖΥΓΟΣ:

Θα πρέπει να διαχειριστείτε με περισσότερη σύνεση την ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη σαν κυβερνήτης σας, προσεχώς…. σας βάζει ανάμεσα σε καινούργιες γνωριμίες που θα τραβήξουν τελικά το δύσκολο ενδιαφέρον σας. Ακόμη και όσοι είναι σε σοβαρή δέσμευση,. Θα ακούσουν προτάσεις που θα τους κάνουν να σκεφτούν ένα κοινό και καλύτερο μέλλον, με τον άνθρωπο τους.

Εύνοια: 4/5

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η φυσική σας κατάσταση σας εγκαταλείπει. Είσαστε μονίμως σε έναν αγώνα δρόμου να εξυπηρετήσετε τους πάντες, εκτός από τον εαυτό σας και τα περιβάλλοντα σας. Μέσα σε αυτήν την τρεχάλα, έχετε ξεχάσει και τον σύντροφο σας. Κάντε μια αναδιοργάνωση των προτεραιοτήτων σας. Δοκιμάστε νέες στρατηγικές που θα σας φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Εύνοια: 5/5

ΤΟΞΟΤΗΣ: 

Τρέχετε ανάμεσα σε υποχρεώσεις, που σας κρατούν μακριά από άτομα και καταστάσεις που σας ευχαριστούν. Τα ερωτικά ζητήματα, με τον Άρη να σας πιέζει για αποφάσεις, θα ολοκληρωθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει, θα βρουν τους σωστούς τρόπους για να έρθουν και πάλι κοντά.

Εύνοια: 4/5

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Το μόνο που υπάρχει αυτήν την εποχή στο μυαλό σας, είναι τα οικονομικά ζητήματα. Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα, που πρέπει να διευρύνετε και να ορθολογήσετε. Μέσα σε όλα αυτά, θα πρέπει να βρείτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και την προσωπική σας ζωή, που δεν δηλώνει ανθηρή. Αν είστε μόνοι, κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, οι ευκαιρίες είναι διάσπαρτες.

Εύνοια: 5/5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 

Είσαστε αρκετά φορτισμένοι μέσα σε ένα σωρό θέματα που πρέπει να κινήσετε εσείς οι ίδιοι. Στην προσωπική σας ζωή θα χρειαστεί να ξεκινήσετε σοβαρές συζητήσεις, για την κοινή σας πορεία. Ο κυβερνήτης σας σε όψεις με την Αφροδίτη, δεν αφήνουν πια περιθώρια για στασιμότητα και αδράνεια. Κάτι ανάλογο προσπαθήστε και για την καριέρα σας.

Εύνοια: 4/5

ΙΧΘΕΙΣ: 

Πολλές οι δελεαστικές προτάσεις που θα πέσουν μπροστά σας. Αν είστε ήδη σε δέσμευση, καλύτερα μείνετε στις αρχικές σας επιλογές. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, ίσως έχει έρθει η ώρα, να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε τις προσφορές. Προσοχή παραπάνω σε συναδέλφους και συνεργάτες, που σας βλέπουν με ένα διαφορετικό μάτι.

Εύνοια: 5/5

 

Αρέσει σε %d bloggers: