Προβλέψεις Αστρολογίας. 29-30/04

Προβλέψεις Αστρολογίας. 29-30/04

ΚΡΙΟΣ: Οι σκηνές ζήλιας και υπερβολής, είναι αυτά που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες.Πολλές οι προστριβές και η ασυνεννοησία που θα έρθουν κατά κύριο λόγο, από την δική σας πλευρά. Είναι γνωστό ότι είσαστε παρορμητικοί και ατίθασοι. Δώστε χρόνο για εξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαστε πολύ κοντά στο να κατακτήσετε το άτομο, που έχει μαγνητίσει το δύσκολο ενδιαφέρον σας. Είσαστε αυτή την εποχή μέσα σε κόσμο, που σας διορθώνει την διάθεση. Μια αισιοδοξία θα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα για όλους του Ταύρους, μέσα στον νέο μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε διαφορετικές αφετηρίες με τον άνθρωπο με τον οποίο εξελίσσετε την ερωτική σας ζωή. Αυτό σίγουρα στην αρχή ήταν πρόβλημα και ίσως και να έφερνε και κάποιες καθυστερήσεις. Αυτά όλα αφήστε τα στο περιθώριο πια. Οι μέρες απαιτούν μια προσοχή σε κουβέντες, που σίγουρα πρέπει να είναι δημιουργικές και όχι να φέρουν ρήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το διασπαρμένο ενδιαφέρον σας, σίγουρα δεν θα σας καταλήξει πουθενά. Ίσως και να σας καθυστερεί από αυτά που θέλετε να επιτύχετε, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολικό. Στα εργασιακά σας, θα έχετε κίνητρα για να εξελίξετε όλα αυτά που έχετε συσσωρεύσει σαν γνώση και ικανότητα.

ΛΕΩΝ: Επεισοδιακή η ερωτική σας ζωή. Πολλές οι αστρολογικές όψεις που σας βάλουν. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που έρχεται στια χέρια σας. Πρώτα από όλα κάντε τα βραχυπρόθεσμα πλάνα σας, και ανακοινώστε τα. Οι συνεργασίες θα περάσουν σοβαρούς κλυδωνισμούς, κάτι που πρέπει να το προσέξετε επισταμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχετε στην καρδιά και το μυαλό του συντρόφου σας. Οι όψεις του Ερμή, σαν κυβερνήτη σας, με τον Ήλιο μέσα στον Ταύρο δίνει την πρακτική υπεροχή στο να μιλήσετε και να διεκδικήσετε απαντήσεις και λύσεις. Οι αδέσμευτοι θα ήταν καλύτερα να περιμένουν τον ερχομό του Καλοκαιριού, για κάτι σημαντικό.

ΖΥΓΟΣ: Δεν έχει κοπάσει ακόμη ο θυμός σας και η στεναχώρια σας με υποθέσεις συναισθημάτων και οικογένειας. Αποτελείτε αυτήν την εποχή το κόκκινο πανί, για όλους αυτούς που ίσως και άθελα σας, έχετε αδικήσει. Αυτό θα μεγεθυνθεί από την ημέρα της Πανσελήνου και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Μαΐου. Προσοχή σε λόγια και κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπάτε την ελευθερία κινήσεων, και σίγουρα αυτό και τρέχει μέσα στο Σκορπίσιο αίμα σας. Σαφώς και είναι μια εποχή που έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου και της ανεξαρτησίας. Σε όλη αυτήν την κινητικότητα, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί και σοβαροί σε ζητήματα οικονομικών και εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η στάση και η τακτική σας έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέχρι τώρα. Σε αυτό έχετε σύμμαχο τον σύντροφο σας, που σίγουρα έχει να σας επιβεβαίωση για την επιλογή σας, με πλούσια συναισθήματα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις, θα σας τονώσουν το ηθικό κάτι που θα σας ενισχύσει σε παρακάτω ενέργειες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε επικεντρώσει όλο το ενδιαφέρον και την ώρα σας, πάνω σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την οικονομική σας σταθερότητα. Αυτό σίγουρα αδικεί τον προσωπικό σας τομέα, ίσως και τον άνθρωπο σας, αν υπάρχει. Από τις 02/05, και ύστερα ευνοήστε, για να βρείτε τις ισορροπίες σας παντού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εναλλακτικές σας προσπάθειες δεν είναι κόμη τουλάχιστον, επαρκείς για να κρατήσετε κοντά σας το άτομο που αγαπάτε. Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι συμπεριφορές σας ήταν επιθετικές και ακραίες. Τώρα έχετε την ευκαιρία για να διατηρήσετε την αρμονία και την γαλήνη, και να αποκαταστήσετε τις αδικίες σας.

ΙΧΘΕΙΣ: Νιώθετε ότι τα πράματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα επιθυμούσατε. Δεν χρειάζεται όμως να κάνετε κάτι άμεσα, καθώς οι αστρολογικές όψεις αυτές τις ημέρες, και μέχρι τα τέλη του 1ου 10μέρου του Μαΐου είναι δύσκολες. Προσοχή και χρόνο πρέπει να δώσετε  στα εργασιακά σας, που έχουν κατιούσα πορεία. 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: