Προβλέψεις μόνο για Ερωτευμένους. 15-30/06

Προβλέψεις μόνο για Ερωτευμένους. 15-30/06

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Εσείς είστε είτε του ύψους ή του βάθους, σε αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Υπάρχει όμως και ένα ταίρι, που όλο αυτό του προκαλεί …ανασφάλεια. Άρα διορθώστε το.

Ταύρος:  Είναι μια μέρα -ες, που θα έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε με τον αγαπημένο σας άνθρωπο. Ο τρέχον μήνας, σας έχει και ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις.

Δίδυμοι: Ξεχάστε τα δυσάρεστα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Αν έχετε κάποιες  καλές και πρακτικές προτάσεις, καλό θα ήταν να τις παρουσιάσετε στον άνθρωπο σας.

Καρκίνος: Η τύχη είναι με το μέρος σας και μέχρι την λήξη της νέας εβδομάδας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει έναν αέρα αυτοπεποίθησης για να κατορθώσετε τους στόχους σας.

Λέων:  Πολλά αυτά που έχετε αφήσει στην τύχη τους, και που στο τώρα, θα πρέπει να ανασυνταχτείτε σε κάθε επίπεδο. Αυτό θα σας κάνει και πιο γοητευτικούς στον άνθρωπο σας.

Παρθένος: Έχετε μπλέξει με τόσα πολλά θέματα που έχετε χάσει την επαφή με την ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να διορθώσετε, αν αγαπάτε πραγματικά το ταίρι σας.

Ζυγός: Είσαστε ανάμεσα σε δύσκολες αποφάσεις. Σκεφτείτε και με καθαρό μυαλό ενεργήστε. Σίγουρα αυτό το χρονικό διάστημα, δεν ευνοούνται και οι παράλληλες καταστάσεις. Προσοχή παντού.

Σκορπιός: Έχετε πάθει κάποια εμμονή με έναν άτομο, που μόλις τον τελευταίο καιρό, έχει εισέλθει στην καθημερινότητα σας. Μην πιέζετε πάνω από όλα τον εαυτό σας. Έχει αντιληφθεί το ενδιαφέρον σας και θα ανταποκριθεί.

Τοξότης :  Η υπομονή έχει την φωτογραφία σας. Αυτό είναι και κάτι όμως που εν θα πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν να το καταπατήσει. Βάλτε τα όρια και τις προϋποθέσεις σας και θα δείτε ότι όλα άμεσα θα τακτοποιηθούν. Προσοχή και στα περιττά έξοδα.

Αιγόκερως: Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στις υποσχέσεις σας. Αυτό θα πρέπει να το ελέγξετε σαν ζώδιο του αέρα που είστε και αρκετά παρορμητικό. Αυτοί που σας θέλουν, ας τολμήσουν να πλησιάσουν.

Υδροχόος: Η σκέψη σας είναι για ακόμη μια φορά στα παλιά. Αυτό σίγουρα ακουμπάει μια ερωτική ιστορία που ακόμη σας πονά και δεν έχει κλείσει μέσα στην καρδιά σας. Σκεφτείτε τι θα κάνετε. Μην χάνετε πάντως τον χρόνο σας άσκοπα.

Ιχθείς : Η καλή σας η ψυχολογία έχει κατακτήσεις τους πάντες. Όλο το επόμενο διάστημα, θα δείτε πολύ νέο κόσμο να σας πλησιάζει και να θέλει να σας κατακτήσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: