Προβλέψεις σχέσεων και επανασυνδέσεις!

Προβλέψεις σχέσεων και επανασυνδέσεις!

 

Κριός : Δεν θα χρειαστεί να δώσετε παραπάνω χρόνο σε ερωτικές καταστάσεις, που στο παρελθόν πραγματικά…σας είχαν καθυστερήσει πάρα πολύ. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο, έχει πάρει πια τις τελικές του αποφάσεις …και θα σας φανερωθεί μέσα από ευθείες επικοινωνίες.

Ταύρος :  Αυτή η τρέχουσα εβδομάδα, έχει για εσάς, και τον άνθρωπο σας πολλές και καλές εκπλήξεις, που θα σας ξεμπλοκάρουν από αυτά που σας σταματούν, για να εξελίξετε την κοινή σας πορεία. Εύνοια θα έχουν και οι μόνοι, μέσα από ένα επίμονο φλερτ που θα έλξει την προσοχή τους.

Δίδυμοι : Δεν πρέπει να θυμώνετε με τα απότομα λόγια, που καμιά φορά, σας λέει ο άνθρωπο σας. Έχει και αυτός κάποια σοβαρά θέματα, αυτήν την εποχή που πρέπει να λύσει…και ίσως τα νεύρα του να είναι εκτός ελέγχου.   Με την ιώβεια υπομονή σας, όλα θα ξεπεραστούν.

Καρκίνος : Πολλά τα νέα άτομα, που έχουν εισέλθει στην ζωή σας, και θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά σας. Αυτό σίγουρα για έναν Καρκίνο, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση ….που όλα πρέπει να εναρμονίζονται με τις δικές του επιθυμίες και γούστα. Μην λέτε πολλά…. νέος έρωτας σας πλησιάζει.

Λέων : Κάποια θετική εξέλιξη η οποία ήδη συντελείται στον εργασιακό σας τομέα, θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε ….να σταθεροποιήσετε την θέση σας – τα οικονομικά σας, και σε δεύτερο πλάνο να δείτε των θα φτιάξετε και την προσωπική σας ζωή, που την έχετε αφήσει…εκτός.

Παρθένος Το γεγονός ότι είστε μόνοι σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε και για ακόμη μια φορά, την λάθος επιλογή στα αισθηματική σας ζητήματα. Θα υπάρξει νέο άτομο στην ζωή σας, περί το τρίτο 10ήμερο του μήνα, που θα ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας προδιαγραφές.

Ζυγός : Από το πρωί θα λάβετε ειδήσεις και καλά νέα, από τον άνθρωπο σας, που επιθυμεί να σας ανακοινώσει κάτι ευχάριστο. Λίγη υπομονή. Στο τομέα των εργασιακών σας, να είστε πιο προσεχτικοί, καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο, που όμως δεν σας αφορά.

Σκορπιός : Τρέχετε να λύσετε κάποια προσωπικά – οικονομικά σας θέματα, και πιθανόν να αμελείτε αυτήν την εποχή, τον άνθρωπο σας, που δείχνει να θέλει να σας κάνει από την δική του την πλευρά  …κάποιες πιο σοβαρές ανακοινώσεις. Εσείς είστε αυτοί, που έχετε τις περισσότερες δεσμεύσεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τοξότης : Έχετε ήδη καταλάβει, ότι ο σύντροφος σας, θέλει αυτήν την περίοδο κάποιο χρόνο ,,,για να κλείσει κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον κύκλο του. Προσωρινά είναι…και από το επόμενο διάστημα και πάλι μαζί θα είστε…και ακόμη καλύτερα.

Αιγόκερως : Οι επαφές, που έχετε με κάποιο νέο πρόσωπο, ίσως και τελικά να λήξουν και με δικές σας πρωτοβουλία, αν άμεσα δεν δείτε κάποια θετική ανταπόκριση από την πλευρά του. Δεν είστε εσείς το ζώδιο που θα μπει στην αναμονή…για κανέναν και για τίποτα

Υδροχόος : Θα δεχτείτε ένα έντονο φλερτ και ερωτική πολιορκία …από έναν πρώην σύντροφο σας, που έχει στα χέρια του…αυτά που πια θέλετε. Οι μέρες έχουν μέσα στον Ιούνιο θετικές εξελίξεις, γύρω από οικονομικά και θέματα συνεργασιών.

 Ιχθείς : Έχετε βάλει τα όρια σας και τα έχετε δηλώσει …εκεί που πρέπει. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω, από να ασχοληθείτε πια με την  οικονομική σας ζωή και τους φίλους σας, που μάλλον τους είχατε αφήσει …στο περιθώριο.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: