Προβλέψεις για Σχέσεις και Ελεύθερους!

Προβλέψεις για Σχέσεις και Ελεύθερους!

Πρόβλεψη για 1-2 εβδομάδες.

Ζώδια της Φωτιάς:

Κριός: Το βλέμμα κάποιου-ων, από τα παλιά είναι επάνω σας και το μόνο που χρειάζεται είναι απλά, να περιμένετε να σας έρθουν και οι σχετικές προτάσεις.

Λέων: Είσαστε από τα πιο ετοιμόλογα ζώδια. Αυτό σας κάνει και ιδιαίτερα γοητευτικούς στο άλλο φύλλο. Το ευχάριστο, είναι ότι αυτό θα φέρει στους εργένηδες έναν νέο έρωτα.

Τοξότης: Τα  να συγκρούστε κάθε φορά, με το άτομο που επιθυμείτε, σίγουρα δεν πρόκειται να σας φέρει και πάλι σε παράλληλους δρόμους, άρα αλλάξτε το.

Ζώδια της Γης:

Ταύρος: Πολλά τα σενάρια που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας, για αυτήν την καινούργια σχέση, η οποία υπάρχει στην ζωή σας. Σε λίγο καιρό θα βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα.

Παρθένος: Το να ρίχνετε συχνά – πυκνά, κρυφές ερωτικές ματιές, σε άτομα που και εσείς γνωρίζετε ότι δεν ταιριάζουν στην δική σας καθημερινότητα, ίσως και να περνάτε λάθος μηνύματα.

Αιγόκερως: Οι σκέψεις σας έχουν παγώσει! Δεν κάνετε τίποτα καινούργιο παρά μόνο, να λησμονείτε το παρελθόν και τις όμορφες στιγμές που πέρασαν.

Ζώδια του Αέρα:

Δίδυμοι: Οι μέρες του καινούργιου μήνα Ιανουαρίου, θα σας φέρουν πολλές εκπλήξεις που θα σας ανεβάσουν και σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο.

Ζυγός: Αφήστε τους άλλους να σας εκφράσουν, αυτό που θέλουν από εσάς. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να δείτε και πόσο ΄ περνάει ακόμη η μπογιά σας΄!

Υδροχόος: Οι σχέσεις που έχετε δημιουργήσει, το αντιλαμβάνεστε πια και οι ίδιοι, ότι δεν έχουν κάτι σοβαρό και ποιοτικό να σας δώσουν.  Αλλάξτε το.

Ζώδια του Νερού:

Καρκίνος: Υπάρχουν πολλά ερωτικά παιχνίδια γύρω σας. Αυτό που πρέπει να προσέχετε εσείς, είναι να μην χαθείτε και πάλι μέσα σε λάθος προτάσεις.

Σκορπιός: Από λόγια είστε χορτάτοι και υποσχέσεις. Όποιος επιθυμεί πια κάτι περισσότερο από εσάς, θα πρέπει να σας το παρουσιάσει και με πράξεις.

Ιχθείς: Είσαστε σε μια εξαιρετική εποχή, που όλα έχουν έρθει σύμφωνα με τα ποθούμενα σας. Ο καινούργιο μήνας, θα σας κάνει και πιο ισχυρούς οικονομικά.

Αρέσει σε %d bloggers: