Προβλέψεις για Σχέσεις και Ελεύθερους!

Προβλέψεις για Σχέσεις και Ελεύθερους!

Πρόβλεψη για 1-2 εβδομάδες.

Ζώδια της Φωτιάς:

Κριός: Το βλέμμα κάποιου-ων, από τα παλιά είναι επάνω σας και το μόνο που χρειάζεται είναι απλά, να περιμένετε να σας έρθουν και οι σχετικές προτάσεις.

Λέων: Είσαστε από τα πιο ετοιμόλογα ζώδια. Αυτό σας κάνει και ιδιαίτερα γοητευτικούς στο άλλο φύλλο. Το ευχάριστο, είναι ότι αυτό θα φέρει στους εργένηδες έναν νέο έρωτα.

Τοξότης: Τα  να συγκρούστε κάθε φορά, με το άτομο που επιθυμείτε, σίγουρα δεν πρόκειται να σας φέρει και πάλι σε παράλληλους δρόμους, άρα αλλάξτε το.

Ζώδια της Γης:

Ταύρος: Πολλά τα σενάρια που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας, για αυτήν την καινούργια σχέση, η οποία υπάρχει στην ζωή σας. Σε λίγο καιρό θα βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα.

Παρθένος: Το να ρίχνετε συχνά – πυκνά, κρυφές ερωτικές ματιές, σε άτομα που και εσείς γνωρίζετε ότι δεν ταιριάζουν στην δική σας καθημερινότητα, ίσως και να περνάτε λάθος μηνύματα.

Αιγόκερως: Οι σκέψεις σας έχουν παγώσει! Δεν κάνετε τίποτα καινούργιο παρά μόνο, να λησμονείτε το παρελθόν και τις όμορφες στιγμές που πέρασαν.

Ζώδια του Αέρα:

Δίδυμοι: Οι μέρες του καινούργιου μήνα Ιανουαρίου, θα σας φέρουν πολλές εκπλήξεις που θα σας ανεβάσουν και σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο.

Ζυγός: Αφήστε τους άλλους να σας εκφράσουν, αυτό που θέλουν από εσάς. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να δείτε και πόσο ΄ περνάει ακόμη η μπογιά σας΄!

Υδροχόος: Οι σχέσεις που έχετε δημιουργήσει, το αντιλαμβάνεστε πια και οι ίδιοι, ότι δεν έχουν κάτι σοβαρό και ποιοτικό να σας δώσουν.  Αλλάξτε το.

Ζώδια του Νερού:

Καρκίνος: Υπάρχουν πολλά ερωτικά παιχνίδια γύρω σας. Αυτό που πρέπει να προσέχετε εσείς, είναι να μην χαθείτε και πάλι μέσα σε λάθος προτάσεις.

Σκορπιός: Από λόγια είστε χορτάτοι και υποσχέσεις. Όποιος επιθυμεί πια κάτι περισσότερο από εσάς, θα πρέπει να σας το παρουσιάσει και με πράξεις.

Ιχθείς: Είσαστε σε μια εξαιρετική εποχή, που όλα έχουν έρθει σύμφωνα με τα ποθούμενα σας. Ο καινούργιο μήνας, θα σας κάνει και πιο ισχυρούς οικονομικά.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: