Προβλέψεις μόνο για …Ερωτευμένους!

Προβλέψεις μόνο για …Ερωτευμένους!

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός : Μια τυχαία συνάντηση, θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες για μια επανένωση. Τα άστρα είναι υπερβολικά φιλικά …για όλον τον Μάρτιο προς το ζώδιο σας, και όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, αν αυτήν την φορά βάλτε μπροστά την τετράγωνη σας λογική. Θετικές καταστάσεις, σας πλησιάζουν και στα επαγγελματικά σας.

Ταύρος : Θα χρειαστεί να πάτε την σχέση σας, ένα βήμα πιο κάτω και σίγουρα είναι και τα αστρολογικά υπέρ τέτοιων σχεδίων. Οι σχέσεις που έχουν καταφέρει και έχουν ξεπεράσει τις αγκυλώσεις και τα προβλήματα… του παρελθόντος, και με την βοήθεια του οικείου τους κύκλου …θα κάνουν τα επόμενα βήματα τους.

Δίδυμοι : Υπάρχει η ανάγκη μέσα στην καρδιά σας, να μιλήσετε και να πείτε τις αλήθειες σας στον άνθρωπο σας, που τον βλέπετε αυτήν την εποχή άκρως προβληματισμένο.  Ακόμη και οι σχέσεις… που τώρα έχουν παγώσει, θα ενεργοποιηθούν και τα ζευγάρια θα έρθουν πιο κοντά.

Καρκίνος : Μην ψάχνετε να βρείτε τις ευκαιρίες… μόνο και μόνο για να επικοινωνήσετε με κάποιον από το παρελθόν σας, και να ανοίξετε και πάλι πόρτες επανασύνδεσης. Είναι λάθος φιλοσοφία. Αυτός – αυτοί που σας αγαπούν και σας θέλουν πραγματικά, ας ψάξουν να βρούν τους τρόπους, να σας κερδίσουν ξανά.

Λέων : Έχετε βάλει κάποια χρονικά όρια στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που κάποτε σας είχε υποσχεθεί… και ακόμη ούτε καν έχουν ξεκινήσει. Εσείς που είστε μόνοι, πιθανόν και να δεχτείτε ένα έντονο φλερτ από κάποιον συνεργάτη σας, που θα σας ξαφνιάσει.

Παρθένος : Μια ευχάριστη ανακοίνωση… θα σας φέρει μέσα στις επόμενες ημέρες, ο σύντροφος σας. Κάτι στα εργασιακά του ή από το δεσμευτικό του παρελθόν, έχει πια λήξει/ολοκληρωθεί…και πλέον οι δικοί σας δρόμοι είναι ανοιχτοί, για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε για την δική σας ζωή.

Ζυγός : Δεν επιθυμείτε ακόμη, να πάρετε κάποιες καταλυτικές – μόνιμες αποφάσεις, γύρω από όλα αυτά που σας προτείνει ο άνθρωπος σας, καθώς ακόμη αυτή η σχέση/κατάσταση δεν σας έχει πείσει. Πιθανόν και κάποιες φορές να αισθάνεστε ανασφαλείς. Πάρτε λοιπόν τον χρόνο σας.

Σκορπιός : Υπάρχουν πολλές διαπραγματεύσεις,  σε κάθε τομέα της ζωής σας, και πιθανόν να πρέπει και εσείς…να κοιτάξετε πιο σοβαρά τα δικά σας συμφέροντα. Αυτό ξεκινάει από τα εργασιακά σας, που πρέπει να φιλτράρετε τις προτάσεις που σας έρχονται…και σε δεύτερο βαθμό, να βάλετε την αισθηματική σας ζωή σε κάποιο πλάνο.

Τοξότης : Η μοναχικότητα …είναι και κάτι που το αποζητάτε αυτήν την εποχή. Με την Αφροδίτη να σας ρίχνει ερωτικά βέλη όμως, να είστε σε μια ετοιμότητα καθώς κάποιος από το παρελθόν σας, μέσα στον μήνα αυτόν, θα σας φανερωθεί και θα σας κάνει… νέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Αιγόκερως : Οι δεσμεύσεις οι καταπιεστικές εσάς, δεν σας ενδιαφέρουν. Υπάρχουν κάποιες άσχημες εμπειρίες …μέσα στο μυαλό σας, που σίγουρα σας αποτρέπουν, από το να κάνετε κάτι λάθος, που θα σας βγάλει και πάλι εκτός πορείας. Αφήστε χρόνο σε όλες τις πλευρές, και τα πράματα θα σας δώσουν τις απαντήσεις που ζητάτε.

 

Υδροχόος : Είσαστε για ακόμη μια φορά, μέσα σε ένα αισθηματικό μπλέξιμο, που όπως πια σας πιέζει χρονικά. Σκεφτείτε τα δικά σας συμφέροντα, και μην επιλέξτε να περάσετε σε μια φάση περιπέτειας και ανεδαφικού πάθους, και να ρισκάρετε την ήδη στρωμένη και ασφαλή σας προσωπική ζωή. Οικονομικά θα έχετε ξαφνική άνοδο.

Ιχθείς : Κάποια χρήματα που περιμένετε, από μια αρκετά παλιά σας υπόθεση, έρχονται και πραγματικά σας ξεκολλάνε, από την οικονομική πίεση που έχετε δεχτεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Σε επόμενο βήμα πάρτε συνάμα με τον σύντροφο σας,  για τις όποιες δεσμεύσεις έχετε σκεφτεί.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: