Προβλέψεις μόνο για ….Ερωτευμένους!

Προβλέψεις μόνο για ….Ερωτευμένους!

Πιο αναλυτικά:

Κριός : Δεν έχετε τελικά ακόμη καταλάβει, τι επιθυμεί το ταίρι σας, που έχει πραγματικά μια ακαταλαβίστικη συμπεριφορά. Δεν χρειάζεται να πιέσετε, καθώς και ο ίδιος παλεύει με τα δικά του θέματα, κατά κύριο λόγο οικονομικά.

Ταύρος :  Δεν πρέπει να χάσετε την υπομονή σας και την επιμονή σε όλα αυτά που κάνετε μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι μέρες και τα αστρολογικά δεδομένα του λήγοντος Μαρτίου, σας φέρνουν πιο κοντά σε επιτυχίες, που θα σας δικαιώσουν. Τα παλιά ξεχάστε τα.

Δίδυμοι : Ευτυχώς είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια των ημερών στην αγάπη, άρα αυτόν που θέλετε θα τον έχετε κοντά σας το συντομότερο δυνατό. Είναι και κάτι που ήδη θα έπρεπε να έχει γίνει, αλλά είναι και τα τρίτα πρόσωπα και οι καταστάσεις που περιβάλλουν, και καμία φορά καθυστερούν.

Καρκίνος : Έχετε πολλά να διευθετήσετε τις επόμενες ημέρες …και σε αυτό θα σας βοηθήσει και ο άνθρωπος σας. Τα αστρολογικά σας δίνουν τις επαγγελματικές ευκαιρίες, για να σταθείτε καλύτερα στα πόδια σας αλλά και να κλείσετε και πιο παλιούς σας λογαριασμούς. Νέοι έρωτες για τους ελεύθερους.

Λέων : Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει την νέα εβδομάδα 26/03, όλους του ζωδίου σας, που θα έχουν και την ικανοποίηση, να δουν κάποιον από το παρελθόν τους, να σας πλησιάζει με διπλωματικό τρόπο και να τους ζητά μια ευκαιρία αγάπης. Σκεφτείτε το.

Παρθένος :  Οι συμφωνίες που έχετε κάνει με τους συνεργάτες σας, θα γίνουν και τα έσοδα θα πολλαπλασιαστούν. Σε επόμενο τόνο …θα χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω πάνω στην σχέση σας  και όλα αυτά που κατά καιρούς σας ζητάει ο άνθρωπος σας που έχουν το νόημα τους.

Ζυγός : Το ταίρι σας, κάθε μέρα σας κρίνει όλο και πιο αυστηρά, καθώς αυτά που του είχατε πει ή τάξει ακόμη δεν τα έχετε φέρει εις πέρας. Οι μέρες με τον Κυβερνήτη σας …να κλείνει πονηρά το μάτι  στον Ερμη,  φέρνει όλα τα ζευγάρια πιο κοντά στα αιτούμενα και τα σχέδια τους.

Σκορπιός : Επιτέλους ανοίγουν οι δρόμοι …για αυτά που είχατε προγραμματίσει. Σε πρώτη φάση, οι σχέσεις που είχαν παγώσει… θα έρθουν και πάλι πιο κοντά επικοινωνιακά. Πιθανόν και κάποιοι του ζωδίου, να θέσουν και περίοδο για πιο σοβαρές επικοινωνίες. Το δεύτερο καλό του μήνα που φεύγει, είναι μια είδηση σε οικονομικό επίπεδο που θα σας διευκολύνει.

Τοξότης : Εσείς περιμένετε μια σημαντική εξέλιξη στην εργασία σας, για να μπορέσετε να κάνετε και τα επόμενα βήματα σας, στην αισθηματική σας ζωή. Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί, αυτήν την φορά, να διαχειριστείτε τα πάντα και τους πάντες με σωστή συμπεριφορά. Γενικά το ακραίο του χαρακτήρα σας, δεν βοηθάει.

Αιγόκερως : Εσείς από τις ερχόμενες ημέρες, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ και καλό κόσμο, που επιθυμεί να σας γνωρίσει σε έναν πιο ιδιαίτερο βαθμό. Κάποιοι σας ξέρουν και από παλιά και θέλουν τώρα να περάσουν … σε μια πιο ερωτική – επιθετική πολιτική, προς εσάς. Ακούστε, ζυγίστε και ανοίξτε το φως όπου μόνο σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος :  Είσαστε σε μια εξαιρετική ψυχολογία, που θα κάνει και τις καταστάσεις – άτομα που βρίσκονται γύρω σας, να κινηθούν σύμφωνα με τα δεδομένα σας. Ένας νέος έρωτας πλέκει γαϊτανάκι αυτές τις ημέρες, που πιθανόν και από τις αρχές του μήνα Απριλίου… να σας αποκαλυφθεί.

Ιχθείς : Δεν έχετε καθόλου καιρό για χάσιμο. Αυτό που θέλετε είναι και ξεκαθαρίσετε την προσωπική σας ζωή, από τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά και να αφήσετε χρόνο και χώρο …για άτομα που πιθανόν και να αξίζουν την αγάπη σας. Οι μέρες έχουν αποκαλύψεις.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: