Προβλέψεις μόνο για ….Ερωτευμένους! 

 

Προβλέψεις μόνο για ….Ερωτευμένους!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:

Σε σχέση : Όλα αυτά που έχετε πει στον άνθρωπο σας, τα έχετε ήδη μετανιώσει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε, και να διορθώσετε το μεταξύ σας κλίμα.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Υπάρχουν νέα πρόσωπα που σας δείχνουν τον έρωτα τους. Μήπως να φύγετε από τις παλιές εμμονές και να σκεφτείτε πιο σοβαρά?!

Ταύρος:

Σε σχέση : Όλα έχουν τον χρόνο και τον τρόπο τους, για να ειπωθούν. Μετά το νέο έτος…. μιλήστε και ξεκαθαρίστε στον άνθρωπο σας, αυτά που σας ενοχλούν.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι :  Η διάθεση του σύμπαντος, είναι μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να σας δώσει τις ευκαιρίες για να μιλήσετε και να συναντήσετε κάποιον πρώην σας.

Δίδυμοι:

Σε σχέση : Είσαστε καταπιασμένοι αυτήν την εποχή με πολλά ζητήματα, των οικονομικών σας, και έχετε αφήσει τελείως μόνο του τον σύντροφο σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αν δεν θέλετε να μείνετε μόνοι και μέσα στην αισθηματική θλίψη, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κοινωνικοποιηθείτε πολύ περισσότερο.

Καρκίνος:

Σε σχέση : Μπορεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχετε περάσει, πολλές καταιγίδες με τον άνθρωπο σας, αλλά σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Μέσα σε αυτόν τον μήνα που λήγει, όλοι οι χωρισμένοι και οι εργένηδες θα βρούν τον έρωτα, που θα τους κάνει να διαγράψουν όλα τα παλιά.

Λέων:

Σε σχέση : Δεν έχετε και πολλά ακόμη να συμφωνήσετε με τον άνθρωπο σας. Είσαστε ανέλπιστα συμβατοί, κάτι που θα σας οδηγήσει σε άμεση δέσμευση.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο, από να κυκλοφορείτε με το χαμόγελο σας. Τα αστρολογικά σας ευνοούν για νέες γνωριμίες.

Παρθένος:

Σε σχέση : Μπορεί στο τώρα να έχετε απομακρυνθεί από τον άνθρωπο σας,  αλλά σύντομα και με δική του πρωτοβουλία, θα μιλήσετε και θα ξανασμίξετε.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι :  Ίσως και μια μικρή περίοδος μοναξιάς να σας κάνει καλό. Θα βρείτε την προσωπική σας ισορροπία και ίσως και να αισθανθείτε και καλύτερα.

Ζυγός:

Σε σχέση : Όλα έχουν αλλάξει τον τελευταίο καιρό μέσα στην σχέση σας. Κάτι λείπει. Δοκιμάστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο που θα σας δώσει και τις απαντήσεις.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αυτοί που έχουν χωρίσει, ακόμη και αν έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα στις μέρες των γιορτών θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις.

 

Σκορπιός:

Σε σχέση : Μάλλον έχει έρθει η ώρα για να βάλετε κάποια πράματα μέσα στην σχέση σας, σε σειρά. Αυτή η διάχυτη επικοινωνιακή ελαφρότητα, δεν είναι του στυλ σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αυτό που κάνετε, με το να πηγαίνετε πίσω στο παρελθόν και μετά να κοιτάτε με απογοήτευση το μέλλον σας, μόνο να σας μπλοκάρει μπορεί.

 

Τοξότης:

Σε σχέση : Υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες μέσα στην σχέση σας. Για αρχή καλό θα ήταν να απομακρύνετε όλους αυτούς τους τρίτους, που έχουν ΄άποψη΄!

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Ο καινούργιος έρωτας, σας περιτριγυρίζει και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα βρείτε το σωστό ταίρι.

Αιγόκερως:

Σε σχέση : Αν έχετε παράπονα για την ακραία και αγενή συμπεριφορά του ανθρώπου σας, τότε καλύτερα μιλήστε και εκφράστε την θέση σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι :  Είσαστε οι τυχεροί της εποχής. Αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί που έχουν μείνει μόνοι τους, θα βρουν έναν καινούργιο σύντροφο.

 

Υδροχόος:

Σε σχέση : Εσείς και το ερωτικό σας ταμπεραμέντο έχετε βάλει τον άνθρωπο σας, σε μεγάλες ανασφάλειες. Μην το κάνετε, ίσως και να υπάρξουν εντάσεις.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αυτά που περάσατε στο παρελθόν, τα έχετε πια ξεχάσει, και τώρα απολαμβάνετε την ελευθερία σας. Ζυγώνει και νέο φλερτ.

 

Ιχθείς:

Σε σχέση : Δεν σας χρειάζεται η άποψη κανενός για να ρυθμίσετε και να σώσετε την σχέση σας. Συζητήστε και σώστε αυτά τα συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Μπορεί να έχετε στο παρελθόν αδικηθεί από κάποιον πρώην ταίρι σας, αλλά πραγματικά δεν είναι όλοι οι σύντροφοι έτσι!

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: