Προβλέψεις…μόνο για Ερωτευμένους!

Προβλέψεις…μόνο για Ερωτευμένους!

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός :  Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας. Οι τριγύρω σας και ειδικά ο σύντροφος σας, σας χρειάζεται. Δηλώστε το παρόν σας άμεσα.

 

Ταύρος :  Αφήστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν να ξεχαστούν από την μνήμη σας. Τα άστρα είναι υποστηρικτικά σας δίνουν ευκαιρίες αγάπης.

 

 

Δίδυμοι:  Εσείς και το ταίρι σας, έχετε πάρει την απόφαση για περαιτέρω δεσμεύσεις, μέσα σε αυτόν τον ιδιαίτερα θετικό μήνα του Ιανουαρίου.

 

 

Καρκίνος: :  Τις σκέψεις που κάνετε για την σχέση σας, καλό θα ήταν πριν βγει αυτός ο μήνας του Ιανουαρίου, να τις εξωτερικεύσετε στον άνθρωπο σας.   

 

 

Λέων :   Είναι πολλά τα θέματα, μέσα στο  μυαλό σας. Έχετε αφήσει και κάποιες ανοιχτές πόρτες από το παρελθόν, που πρέπει να κλείσετε.

 

 

Παρθένος  : Δεν είστε εσείς αυτοί που θα ακολουθήσετε την ροή των πραμάτων. Εσείς είστε αυτοί που χαράσσουν τους δρόμους προς την επιτυχία.

 

 

Ζυγός: Είστε σε βαθιές σκέψεις, για όλους αυτούς τους καυγάδες που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα είναι ένας δείκτης που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

 

 

Σκορπιός :  Με αυτήν την καλή αστρολογική εποχή, να σας υποστηρίζει, εσείς μπορείτε να λύσετε πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα.

 

 

Τοξότης: Είσαστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, αυτήν την εποχή και αυτό σας φτιάχνει κατά πολύ την διάθεση. Αυτό θα το δείτε και σε επίπεδο φλερτ.

 

 

Αιγόκερως : Είναι μια μέρα που το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το στόμα σας…. κλειστό. Πολλές οι παρεξηγήσεις που πλανώνται στην ατμόσφαιρα.

 

 

Υδροχόος: Ο σύντροφος σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι περιμένει από εσάς. Ίσως μια πιο σοβαρή πρόταση – δέσμευση.

 

 

Ιχθείς:  Καλείστε για ακόμη μια φορά να δώσετε εξηγήσεις για την περίεργη – προβληματική σας συμπεριφορά, μέσα στον δεσμό σας.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: