Μόνο για … Ερωτευμένους! Πρόβλεψη 2ημέρου.

 

Μμόνο για … Ερωτευμένους! Πρόβλεψη 2ημέρου.

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Έχετε την καλύτερη διάθεση σήμερα, για να κάνετε πολλά πράματα για εσάς και τον άνθρωπο σας. Το χρήμα είναι κοντά.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Τις σκέψεις που κάνετε για την σχέση σας, καλό θα ήταν πριν βγει αυτός ο μήνας, να τις εξωτερικεύσετε στον άνθρωπο σας.   

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Ο σύντροφος σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι περιμένει από εσάς. Ίσως μια πιο σοβαρή πρόταση – δέσμευση.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Με αυτήν την καλή αστρολογική εποχή, να σας υποστηρίζει, εσείς μπορείτε να λύσετε πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς: Είναι πολλά τα θέματα, μέσα στο  μυαλό σας. Έχετε αφήσει και κάποιες ανοιχτές πόρτες από το παρελθόν, που πρέπει να κλείσετε.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Δεν είστε εσείς αυτοί που θα ακολουθήσετε την ροή των πραμάτων. Εσείς είστε αυτοί που χαράσσουν τους δρόμους προς την επιτυχία.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Είναι μια μέρα που το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Πολλές οι παρεξηγήσεις που πλανώνται στην ατμόσφαιρα.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Είσαστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, αυτήν την εποχή και αυτό σας φτιάχνει κατά πολύ την διάθεση. Αυτό θα το δείτε και σε επίπεδο φλερτ.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας. Οι τριγύρω σας και ειδικά ο σύντροφος σας, σας χρειάζεται. Δηλώστε το παρόν σας άμεσα.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Αφήστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν να ξεχαστούν από την μνήμη σας. Τα άστρα είναι υποστηρικτικά σας δίνουν ευκαιρίες αγάπης.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Εσείς και το ταίρι σας, έχετε πάρει την απόφαση για περαιτέρω δεσμεύσεις, μέσα σε αυτόν τον χρόνο….και τα άστρα σας υποστηρίζουν.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Καλείστε για ακόμη μια φορά να δώσετε εξηγήσεις για την περίεργη – προβληματική σας συμπεριφορά, μέσα στον δεσμό σας.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: