Προβλέψεις…μόνο για Ερωτευμένους. Σαβ/Κο 25-26/11

Προβλέψεις…μόνο για Ερωτευμένους. Σαβ/Κο 25-26/11

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:  Πολλές οι μπερδεμένες σας σκέψεις για τον άνθρωπο, που τον τελευταίο καιρό σας κάνει έντονο φλερτ. Αφήστε τις μέρες να περάσουν, και οι απαντήσεις θα έρθουν.

Ταύρος – ζώδιο της Γης:  Αν τελικά δεν επιθυμείτε να εμπλακείτε ακόμη, σε σχέση, τότε απλά μην το κάνετε. Μπορείτε να περιμένετε και μέχρι να αισθανθείτε έτοιμοι.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Πολλά τα λόγια που θα σας πλαισιώσουν και θα σας γοητεύσουν. Σκεφτείτε πιο σοφά και μετά πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις, και φυσικά σε χρόνους δικούς σας.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:.Το  μυαλό σας είναι μεταξύ του παρελθόντος που σας έχει πληγώσει …και του παρόντος που σας δελεάζει. Σίγουρα αυτές τις γιορτές θα περάσετε καλά.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Η μόνιμη υπερβολή του ζωδίου σας, ίσως και να έχει πληγώσει το ταίρι σας. Αυτό είναι και κάτι που θα αντιληφθείτε, από την εσωστρεφή συμπεριφορά του.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Αυτό που τελικά θέλετε, απλά πρέπει να το ζητήσετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ουδείς από μόνος του, θα διαβάσει το μυαλό και τις επιθυμίες σας.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Μπορεί κάποια λόγια να σας δυσαρεστήσουν από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην δείξετε την δυσφορία σας. Θα έρθει η ώρα, που θα λυθούν οι παρεξηγήσεις.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:. Κάποιος σας σκέφτεται πάρα πολύ έντονα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεί την κατάλληλη ευκαιρία για να σας το δείξει, άμεσα.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Τα μάτια σας λένε πολλά. Αυτό είναι και κάτι που το ταίρι σας το έχει αντιληφθεί. Στιγμές ρομαντικές, σας περιμένουν άμεσα που θα σας δέσουν σαν ζευγάρι.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:    Μην πείτε πολλά αυτές τις ημέρες. Αυτό είναι κάτι που θα σας σώσει από σχόλια και γλώσσες τρίτων. Ο Ερμής δεν υποστηρίζει υπερβολές.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Όλα θα γίνουν έτσι όπως το θέλετε εσείς. Μπορεί τα πράματα κάποιες φορές να καθυστερούν, όμως αν είναι δίκαια… θα γίνουν.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού:. Πολλά τα πρόσωπα που σας πλαισιώνουν αυτό το διάστημα και σας γοητεύουν. Μην δείξετε τον ενθουσιασμό σας. Αφήστε τους τρίτους να σας εκπλήξουν.

 

Αρέσει σε %d bloggers: