Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Προβλέψεις Νοεμβρίου. Τα ζώδια ερωτεύονται!

Προβλέψεις Νοεμβρίου. Τα ζώδια ερωτεύονται!

Από σήμερα και μέχρι τα τέλη του έτους…πολλά θα έχουν αλλάξει – εξελιχτεί προς το καλύτερο στην ζωή όλων των ζωδίων. Τυχαίες συναντήσεις, διπλωματικές επικοινωνίες, βοήθεια από τρία πρόσωπα, θα δημιουργήσουν τις ευκαιρίες για συναντήσεις αλλά και μια καλή διάθεση για συμβιβασμό στα ταίρια που έχουν απομακρυνθεί.

ΚΡΙΟΣ:

Σχέσεις: Συνεχίζεται και είστε οι πιο τυχεροί των ημερών. Όλα δείχνουν την δυναμική και την φόρα που έχετε πάρει, και πια είστε έτοιμοι να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Όσοι είναι σε μοναχική φάση, ή έχουν περάσει χωρισμό, καλό θα ήταν να περιμένουν τον νέο μήνα, που όλα τα είναι πιο συμβατά με τα δεδομένα τους.

ΤΑΥΡΟΣ: 

Σχέσεις: Η διάθεση σας που ήταν σε πτώση,  σίγουρα θα καλυτερεύσει μέχρι τις 10-11. Πολύ και καινούργιος κόσμος θα σας συστηθεί και θα θελήσει να σας εντάξει στην παρέα του. Οι Ταύροι που έχουν υποθέσεις ανοιχτές, με διαζύγια – περιουσιακά και σχετικά, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν άμεσα. Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σχέσεις: Είσαστε άκρως πειθαρχημένοι αυτήν την εποχή. Έχετε ήδη βάλει σε μια ιεραρχία μέσα στο μυαλό σας, για το πως θα κινηθείτε το επόμενο διάστημα μέσα σε σχέσεις και γάμους, που έχουν δείξει την φθορά τους. Η καλύτερη λύση μπορεί να έρθει μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση, που θα αναδείξει τις χρειαζούμενες διορθώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 

Σχέσεις: Βαρύ το αστρολογικό σκηνικό της εποχής, και ίσως αυτό να επηρεάζει τις επόμενες κινήσεις σας. Δεν πρέπει να κάνετε άστοχες κινήσεις σε υποθέσεις χωρισμών ή διαζυγίων. Φροντίστε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση, ιδίως οι αδέσμευτοι, καθώς αναμένεται καινούργιος έρωτας, που θα σας αναστατώσει.

ΛΕΩΝ:

Σχέσεις: Η υπομονή δεν είναι για εσάς. Πολλά τα δύσκολα που περνούν από πάνω σας, και σας αναστατώνουν. Οι δεσμευμένοι Λέοντες ας τολμήσουν μια πιο ιδιαίτερη συζήτηση με τον άνθρωπο τους, για όλα εκείνα τα θέματα που τους στεναχωρούν. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα μπορέσουν να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : 

Σχέσεις: Η διάθεση για διάλογο και ουσιαστικές λύσεις μέσα σε δεσμούς και γάμους, δεν είναι κάτι που σας ενθουσιάζει. Η ψυχολογία των γήινων ζωδίων χαρακτηρίζεται ως μέτρια, αυτήν την περίοδο με αποτέλεσμα να αδιαφορείτε ακόμη και για τον σύντροφο σας. Από τις 12-11 και ύστερα, που οι όψεις του κυβερνήτη σας θα είναι πιο ευνοϊκές, μπορείτε να ισορροπήστε τα λόγια με τις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ:

Σχέσεις: Η πολυπόθητη ασφάλεια που ζητάτε μέσα στην ερωτική σας σχέση θα γίνει πραγματικότητα μόνο και εφόσον κάνετε τις προτάσεις σας, και σταματήσετε πια να βυθίζεστε στο άτυχο παρελθόν. Πολλά και τα συναισθήματα τρυφερότητας στους Ζυγούς που ζουν νέο έρωτα. Ο Κυβερνήτης σας πάνω σας… έχει πολλά ακόμη να σας προσφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Σχέσεις: Απολαμβάνετε ένα καταπληκτικό διάστημα, μέσα σε ευχάριστες ανατροπές αισθημάτων και γνωριμιών. Αυτοί που βιάζονται να δεσμευτούν όμως, θα πρέπει να κάνουν διπλές και τριπλές τις σκέψεις – κινήσεις τους, καθώς τα αστρολογικά δεδομένα δεν ευνοούν επιπολαιότητες, και ιδίως με καινούργιες – άγνωστες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σχέσεις: Υπερβολικές οι αντιδράσεις σας. Δεν χρειάζεται να είστε μόνιμα σε επίθεση. Αν τελικά αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν σας ταιριάζει, καλύτερα φύγετε. Σίγουρα οι έσχατες  όψεις του Κρόνου πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, δεν σας βοηθούν για ψύχραιμες αποφάσεις. Όσοι έχουν απομακρυνθεί από το ταίρι τους, δεν πρέπει να τραβήξουν τα άκρα. Κίνδυνος μόνιμου χωρισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 

Σχέσεις: Δεν σας καλύπτει η παρούσα φάση της προσωπικής σας ζωής. Θα χρειαστεί να προβείτε σε αληθινές δηλώσεις για τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας. Δεν χρειάζεται να πιέσετε κάποιον, έτσι ώστε αυτά να εφαρμοστούν. Οι μέρες είναι αστρολογικά άκρως ανατρεπτικές, και σίγουρα αυτό θα προτρέψει και τους ελεύθερους, να είναι πιο φειδωλοί στις επιλογές τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Σχέσεις: Είσαστε πολύ δοτικοί με τον άνθρωπο σας. Αυτό σίγουρα δυναμώνει τις δεσμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Κυβερνήτης σας σε όψεις με τον ατίθασο Άρη, σας δίνουν και την ευκαιρία για να προσεγγίσετε με μεγαλύτερη ευκολία, το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, ίσως εδώ και καιρό.

ΙΧΘΕΙΣ: 

Σχέσεις: Δηλώνετε εδώ και τώρα έτοιμοι για ανατροπές πάσης φύσεως μέσα σε δεσμούς αλλά και γάμους. Ο κόσμος σας είναι αναποδογυρισμένος και σίγουρα  δεν σας εκφράζει. Μην τολμήσετε κάποιες καινοτόμες αλλαγές στο τώρα, δεν θα τροποποιήσουν τίποτα. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και μην λετε πολλά γενικότερα. Από τον Νοέμβριο, πολλά θα βελτιωθούν.

Αρέσει σε %d bloggers: