Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Νοέμβριο, θα καλυτερέψουν! 

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Νοέμβριο, θα καλυτερέψουν!

Οικονομικές προβλέψεις για όλους: 

ΚΡΙΟΣ: Η κινητοποίηση σας γύρω από θέματα που ακουμπάνε τα εργασιακά σας, θα σας δώσουν πολλά δώρα και συναντήσεις με αξιόλογα άτομα κύρους, που σίγουρα μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες σε αυτά που αποζητάτε. Οι μέρες είναι άκρως δημιουργικές για όλα τα ζώδια της φωτιάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Οτιδήποτε ήταν στατικό, τώρα έχει έρθει η ώρα να δώσει τους καρπούς του. Όσοι έχουν θέματα με δημόσιο, κληρονομικά – περιουσιακά, θα χρειαστεί να ανοίξουν το βήμα τους, και να κάνουν πιο δραστικές κινήσεις. Επίσης οι ιδέες για εξωτερικό, καλό θα ήταν να περιμένουν μέχρι τα μέσα του Χειμώνα

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαστε σε μια φάση ζωής, που το οικονομικό σας αιτούμενο σίγουρα έχει πια μπει σε ευθεία, προς την μόνιμη επίλυση του. Ωστόσο, μην απορρίψετε προτάσεις που θα σας έρθουν, και ίσως να εμπεριέχουν και κάτι που αξίζει να του ρίξετε και μια δεύτερη ματιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε στριμωγμένοι και λίγο μπερδεμένοι στα οικονομικά σας θέματα, όμως τίποτα δεν είναι μόνιμο. Από τις 05/11 θα αρχίσετε να βλέπετε φως σε όλα τα στάσιμα προβλήματα σας. Όσοι ψάχνουν για νέα εργασία, θα την έχουν πολύ σύντομα.

ΛΕΩΝ: Η μόνιμη κινητικότητα σας θα σας φέρει κοντά σε λύσεις, σε προβλήματα που σας γεμίζουν καθημερινά το μυαλό. Αυτοί που ενεργούν για επενδυτικές αγορές, θα ήταν πιο ασφαλές να περιμένουν το νέο έτος, που τα αστρολογικά θα δώσουν την απλόχερη εύνοια τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρειάζεται να κινηθείτε με αυστηρό πρόγραμμα για τις επόμενες εβδομάδες. Υπάρχει μια σειρά από καθυστερήσεις, που θα προκύψουν μέχρι το τέλος του Σκορπιού, που δεν θα πρέπει όμως να σας στεναχωρήσουν. Μέσα από αυτό θα καταφέρετε να περάσετε και σε μια δεύτερη και πιο ώριμη σκέψη, τις τελικές σας αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ψάχνετε με ένταση και ασταμάτητα κάτι νέο. Όλη αυτή η δράση σας θα αποδώσει αποτέλεσμα, μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Όσοι ξεκινούν νέες συνεργασίες, θα τις δουν να αναπτύσσονται και να αποδίδουν πρακτικά, από τον Δεκέμβριο και ύστερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και αλλαγές μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Όσοι επιδιώκουν να αλλάξουν πόλη – χώρα, ευνοούνται να το κάνουν τις προσεχείς εβδομάδες. Μια εποχή μέχρι τον Δεκέμβριο και το 2018, που πολλά θα έχουν αλλάξει άρδην και προς το συμφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λειτουργείτε βάσει ενστίκτου. Αυτό σας έχει σώσει πολλές φορές. Τώρα θα πρέπει να βάλετε και την λογική μέσα σε όλο αυτό. Οι μέρες μέχρι και τις 06/11, θα σας φέρουν αντίκρυ, σε πολλά θέματα του παρελθόντος και θα σας ζητήσουν άμεσες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εποχή επιτάσσει προσοχή και μείωση των υπερβολικών εξόδων. Από τον επόμενο μήνα, μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα και να δείτε πως θα ρυθμίσετε τυχόν οικονομικές σας εκκρεμότητες. Δώστε μια προτεραιότητα και σε ζητήματα επενδύσεων και ταξιδιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην τρέχετε με τους ρυθμούς των άλλων. Οι μέρες του Σκορπιού… σας ταιριάζουν πολύ, και σας δίνουν έναν αέρα αυτοπεποίθηση πάνω στις επιχειρηματικές σας επιδιώξεις. Δεν χρειάζεται να δώσετε μέσα στον  Νοέμβριο απαντήσεις, που σας έχουν ζητηθεί, για νέα σχέδια και την υλοποίηση τους.

ΙΧΘΕΙΣ: Σίγουρα έχετε πολλά μέτωπα που σας προβληματίζουν. Δώστε στον εαυτό σας λίγο περισσότερο χρόνο, για να σκεφτεί τις λύσεις. Πολλά καλά θα τύχουν από τον μήνα του Νοεμβρίου, ίσως και κάποια τυχερά – ξαφνικά έσοδα, που θα σας λύσουν τα χέρια. Κινητοποιηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αρέσει σε %d bloggers: