ΤΑΡΩ -Χαρτομαντεία για Ερωτευμένους!

ΤΑΡΩ -Χαρτομαντεία για Ερωτευμένους!

Προσωπικές προβλέψεις 1-2 εβδομάδων

 

Κριός:   Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μια περίοδος που θα πρέπει να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας ….και να εκκαθαρίσετε τις προβληματικές καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Ο άνθρωπος σας, είναι πάντα δίπλα σας και θα σας υποστηρίξει αλλά και θα σας συμβουλεύσει!

Ταύρος: Ο ΗΛΙΟΣ

Είσαστε μέσα σε μια γενική αναστάτωση, που δεν σας προσφέρει κάτι περισσότερο, από αυτά που ήδη έχετε. Είσαστε πάνω σε παράλληλες διαδρομές, που ρισκάρουν τις βάσεις της αισθηματικής σας σχέσης. Αυτό μέσα στον μήνα του Δεκεμβρίου, θα πρέπει να πρέπει να λήξει.

 

Δίδυμοι: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε στα καλύτερα σας και το μόνο που ζητάτε είναι να βρεθεί και εκείνο το άτομο το κατάλληλο, που θα αναστατώσει την καρδιά σας. Αυτό είναι πιθανόν, από την στιγμή που ο Κυβερνήτης σας, θα περάσει μέσα σε ανάδρομη φορά 03-25/12… πολλές οι ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα σας γίνουν, ίσως και από το παρελθόν σας.

Καρκίνος: ΤΟ ΑΡΜΑ

 Δεχτείτε να ακούσετε και τις προτάσεις του ανθρώπου σας, για το μέλλον σας το κοινό, Σίγουρα εσείς έχετε από την δική σας πλευρά, που καλό θα ήταν να την παρουσιάσετε επίσης. Τα άστρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς, ακόμη και στον οικονομικό σας τομέα, που θα σας λύσει τα χέρια.

 

 

Λέων:  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μπορεί αυτήν την εποχή να αισθάνεστε μόνοι, ακόμη και αν είστε μέσα σε σχέση, αλλά από την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου και μετά, η διάθεση σας θα αλλάξει και εσείς, θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Το ταίρι σας, έχει κάποιες καλές ανακοινώσεις, να σας κάνει που αφορούν το μέλλον σας, σε πιο δεσμευτικό επίπεδο.

 

Παρθένος: Η ΣΕΛΗΝΗ

Αν δεν πιστεύετε αυτά που σας λένε, τότε το καλύτερο είναι να ψάξετε εσείς οι ίδιο για να βρείτε, την αλήθεια. Σίγουρα είναι πολλά αυτά που έχετε περάσει το παρελθόν σας, αλλά τώρα καλείστε μέσα στις πρώτες ημέρες, αυτού του νέου μήνα, να ισορροπήσετε την ζωή σας. Ερωτικές εκπλήξεις για όλους.

 

Ζυγός: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Εσείς και τα λόγια σας, ίσως και να έχετε γοητεύσει κάποιον, που ακόμη δεν έχετε καταλάβει.. ότι είναι ερωτευμένος με το άτομο σας. Τα άστρα σας στρώνουν το κόκκινο χαλί για πολύ χρήμα αλλά και δυνατά συναισθήματα.

 

Σκορπιός: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Εσείς κλασσικά έχετε πολλά να κάνετε, και μάλλον έχετε παραμελήσει τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει κάποια μικρά παράπονα από εσάς. Με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας, σίγουρα και πάλι θα καταφέρετε να βρείτε την κοινή σας ισορροπία.

 

Τοξότης: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Δεν ξέρετε τελικά ποιος σας θέλει και ποιος είναι απλά κοντά σας, για να περνάει την ώρα του. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος αλλά υπέρ σας, εσείς θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για όλους. Κάποιος από τα παλιά επίσης, θα σας χτυπήσει την πόρτα..

 

Αιγόκερως: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Εσείς που έχετε τις τελευταίες εβδομάδες, χωρίσει, το πιο πιθανόν είναι να χρειαστεί να περιμένετε λίγο. Οι αστρολογικές συνθήκες μέσα στο πρώτο 10ημερο του Δεκεμβρίου, είναι θετικές για το ζώδιο σας, και θα σας δώσουν τις πρακτικές αφορμές, για να επικοινωνήσετε και να κάνετε διάλογο.

 

 

Υδροχόος: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Από σήμερα και μέχρι να φύγει η εποχή του Τοξότη, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, που μόνο θα σας καταλήξουν εκεί που τόσο καιρό αποζητάτε. Αυτό μπορεί να έρθει και από το παρελθόν σας, αλλά μπορεί να αφορά και τα εργασιακά σας.

 

Ιχθείς: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Τα βαριά συναισθήματα, που έχετε για έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στον έρωτα σας, ίσως και να αρχίσουν να χαλαρώνουν μέσα στο επόμενο διάστημα. Μέχρι τότε απολαύστε τις καινούργιες γνωριμίες, που σας πλησιάζουν, αλλά και τις εξελίξεις τις θετικές σας οικονομικά σας.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: