Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ταρώ Σήμερα – Δευτέρα 11/12

Ταρώ Σήμερα – Δευτέρα 11/12

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν θα αφήσετε κανέναν να παρέμβει στο έργο σας και στα αισθηματικά σας. Σίγουρα έχετε πια την γνώση για να κινηθείτε όπως πρέπει και να διορθώσετε τις παλιές και τις πιο νέες εκκρεμότητες σας. Νέοι έρωτες πλησιάζουν τους εργένηδες.

Ταύρος: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Θα χρειαστεί να είστε άκρως προσεχτικοί στις σκέψεις και στις κινήσεις σας, μιας και όλη αυτή η νέα εβδομάδα …σας δίνει μια υπεροχή που σίγουρα, δεν θα πρέπει να ξεφύγει του μέτρου και της λογικής. Αποφύγετε ερωτικές υπερβολές, που σας έχουν αποδείξει στο παρελθόν, ότι δεν σας οδηγούν τελικά σε κάποιον ευτυχή προορισμό.

Δίδυμοι: ΤΟ ΑΡΜΑ

Μπορείτε να καταστρώσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια, με σαφή και πρακτικό τρόπο. Κρατήστε τους τύπους με τους συνεργάτες σας, και μην υποσχεθείτε πολλά αυτήν την περίοδο, και ίσως και μέχρι τα τέλη του μήνα. Επίσης, αποφύγετε τις σημαντικές αγορές, που αργότερα πιθανόν να αποδειχθούν λαθεμένες.

Καρκίνος:  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Ιδιαίτερα ρομαντικές οι ημέρες, που θα σας βοηθήσουν να πλησιάσετε άτομα που μέχρι τώρα δεν σας άναβαν το πράσινο φως. Αποφύγετε φυσικά την υπερβολή λόγου και υποσχέσεων, που αργότερα θα σας εκθέσουν. Η Αφροδίτη θα κάνει δώρα μέχρι την νέα σελήνη 18/12, σε αυτούς που έχουν χωρίσει μεν, αλλά αισθάνονται ότι ακόμη κάτι υπάρχει που αξίζει να αναζητηθεί.

 Λέων: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ιδανικές οι ημέρες μέχρι και τις 17/12, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας, ή και να αποστείλετε κάποιο βιογραφικό, ή και ακόμη να περάσετε από κάποια σοβαρή συνέντευξη. Μπορείτε σίγουρα να εντυπωσιάσετε. Η συνέπεια και η πειθαρχία, που σας χαρακτηρίζει θα σας οδηγήσει σίγουρα στην επιτυχία

Παρθένος:  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχετε ξεχαστεί μέσα σε αναμνήσεις του παρελθόντος. Ο Άρης σε λίγες μέρες θα είναι θετικός για εσάς, και θα σας ταρακουνήσει με νέες ερωτικές ευκαιρίες, που θα σας φανερωθούν μέσα από τις ήδη υπάρχουσες συναναστροφές σας. Τα χαμένα και πρώην κεκτημένα συναισθήματα, θα περάσουν μόνιμα στο παρελθόν, και θα μείνουν σαν εμπειρία προς γνώση και συμμόρφωση.

 

Ζυγός: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Πρέπει να αποφασίσετε άμεσα και να ανακοινώσετε στους συνεργάτες – συναδέλφους σας τις αποφάσεις, που εδώ και καιρό ανακυκλώνετε μέσα στο μυαλό σας. Είναι μια περίοδος, και μέχρι την λήξη του ζωδιακού μήνα του Τοξότη, που θα προβληματιστείτε και θα δυσκολευτείτε για να καταλήξετε.

Σκορπιός:  ΟΤΡΕΛΟΣ

Έχετε δέσει κόμπο ότι θα τα καταφέρετε με τον δεσμό σας. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ερμή, μόνο σε υπερβολές και ψευδαισθήσεις μπορούν να σας παρασύρουν. Δεν χρειάζεται σε μια τόσο ρευστή περίοδο να τολμήσετε, να ρισκάρετε και τελικά να βγείτε χαμένοι. Προσπαθήστε μόνο να επισημάνετε τα λάθη που μπορούν να εξαλειφθούν, προ όφελος και των δύο σας.

Τοξότης: Ο ΗΛΙΟΣ

Έχετε πια μπει σε έναν μονόδρομο και χωρίς γυρισμό στην αισθηματική σας ζωή. Δεν είσαστε πια ευτυχισμένοι με τις επιλογές σας και αυτό είναι καταφανέστατο μέσα στον δεσμό –γάμο σας. Η Αφροδίτη και ο Ερμής σε ανάδρομη κίνηση….πια στενεύουν τα χρονικά όρια και δεν αφήνουν περιθώρια για περισσότερα λάθη.  Όσοι είναι ελεύθεροι πιθανόν να έχουν προσέγγιση από άτομο στην εργασία τους.

Αιγόκερως: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η τάση απομόνωσης που έχετε, σίγουρα δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα. Οι μέρες με έναν Άρη να κινείται δίπλα στην Αφροδίτη…θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για να δραστηριοποιηθείτε, και να λύσετε συναισθηματικές εκκρεμότητες που σίγουρα πια δεν σας πονούν. Οι μέρες θα σας φανερώσουν καινούργιο κόσμο, που μπορεί να σας συμπληρώσει τα κοινωνικά και γιατί όχι, και τα συναισθηματικά κενά.

Υδροχόος: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Θα προχωρήσετε σε αναθεώρηση πολλών καταστάσεων που μέχρι τώρα, ίσως και μην βλέπατε πολύ σοβαρά. Διανύετε μια δύσκολη περίοδο στα αισθηματικά σας και αυτό σας έχει κάνει αρκετά καχύποπτους. Η κατάσταση μέχρι τις 20/12, σας βάζει σε μόνιμη αφύπνιση, πρώτα για τα δικά σας θέλω και μετά για των άλλων. Προσέξτε τις συναισθηματικές παγίδες από καινούργια άτομα.

 

Ιχθείς: Η ΙΕΡΕΙΑ

Μπορείτε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν από φιλικά σας πρόσωπα, που κάτι επαγγελματικό έχουν να σας προτείνουν. Η ιδιαίτερη προσωπικότητα σας γεμάτη από γνώσεις και πείρα, θα είναι ο καλύτερος σας σύμμαχος, για να εξελίξετε, από αυτόν τον μήνα, τα εργασιακά σας σχέδια.

 

Αρέσει σε %d bloggers: