Ταρώ Σήμερα-  Κυριακή 17/09

Ταρώ Σήμερα-  Κυριακή 17/09

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Είναι μια πολύ καλή εποχή, που μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση, μέσα από ακούσματα και δράσεις που θα σας οδηγήσουν, σε μια οικονομική ανεξαρτησία.

Love: ***

 

Ταύρος : Η ΣΕΛΗΝΗ

Είσαστε ανάμεσα σε πολλά φλερτ αυτό το χρονικό διάστημα και αυτό είναι κάτι που σας ανανεώνει, προς όλες τις κατευθύνσεις. Πάντως κάποιος νέος έρωτας σας πλησιάζει.

Love: ***

 

Δίδυμοι: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ο λόγος σας είναι δυναμικός και κάθετος. Αυτό σαν χαρακτηριστικό σας, δίνει και μια αίσθηση ασφάλειας στον άνθρωπο σας… αλλά και στους κοντινούς σας ανθρώπους- συνεργάτες

Love: ***

 

Καρκίνος: Ο ΗΛΙΟΣ

Οι σκέψεις και οι εικόνες από το παρελθόν, σας έχουν κολλήσει μέσα στο  μυαλό και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε το παρόν σας, αλλά και όλα αυτά που σας έρχονται.

Love: ***

 

Λέων : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είσαστε πραγματικά μόνοι, σε όλα αυτά που περνάτε αυτήν την εποχή. Ίσως καλύτερα έτσι. Αν κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθεί και το κατάλληλο ταίρι να σας αγαπήσει.

Love: ***

Παρθένος: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μπορείτε να ανοίξετε το στόμα σας και να ξεδιπλώσετε τις σκέψεις που έχετε κάνει, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι και το ταίρι σας έχει ακριβώς τις ίδιες απόψεις.

Love: **

 

Ζυγός: ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι μέρες μέχρι να φύγει η Αφροδίτη από τον Λέοντα, θα σας φανερώσουν πολλά μυστικά και κρυφές πληροφορίες, που θα σας αναστατώσουν μόνο ευχάριστα. Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα πέσει στα χέρια σας.

Love: **

Σκορπιός: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Κινηθείτε με μέτρο και λογική. Πολλά αυτά που θα σας προτείνουν και εσείς πρέπει να σκεφτείτε πολλάκις. Σίγουρα και πάντα με γνώμονα τον προσωπικό σας συμφέρον.

Love: ***

 

Τοξότης: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε για ακόμη μια φορά μπλέξει το παρελθόν… μέσα στο παρόν σας. Αυτό είναι μια γενικότερη ανασφάλεια, που έχετε και τελικά θα πρέπει να την προσπεράσετε.

Love: **

 

Αιγόκερως: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Όλα τα βλέπετε μέσα από το πρίσμα της ωριμότητα και της σοφίας, που πια έχετε αποκτήσει. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λύσει όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγαλύτερα προβλήματα στον δεσμό σας.

Love: **

Υδροχόος: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε πριν φύγει αυτός ο μήνας. Μην χάνετε τον χρόνο σας, και μιλήστε πιο ανοιχτά σε αυτόν που σας ενδιαφέρει για τα αληθινά σας συναισθήματα και προθέσεις.

Love: **

 

Ιχθείς: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη αναστάτωση, για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην αισθηματική και την οικογενειακή σας καθημερινότητα. Φέρετε ευθύνη για την στάση και την παθητικότητα σας.

Love: *

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: