Ταρώ Σήμερα – Κυριακή 26/11

Ταρώ Σήμερα – Κυριακή 26/11

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αφεθείτε στην φροντίδα και την αγάπη, που σας προσφέρει ο άνθρωπο σας. Οι περισσότεροι από τον καινούργιο μήνα, θα δεχτούν και μια πιο σοβαρή – επίσημη πρόταση… και κάτι ακόμη.

 Love: *

Ταύρος: Ο ΗΛΙΟΣ

Έχουν πραγματικά δοκιμαστεί να νεύρα σας, και η υπομονή σας με κάποια συγκεκριμένα άτομα που υπάρχουν στους οικείους σας κύκλους. Αυτό είναι και κάτι που δεν πρέπει να συνεχιστεί μέσα στον νέο μήνα του Δεκεμβρίου.

Love: **

 

Δίδυμοι: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αν τελικά αδυνατείτε να ισορροπήσετε μέσα στον δεσμό σας, ίσως έχει έρθει και η σωστή ώρα για πιο σοβαρές και αποκαλυπτικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας.

Love: **

 

 

Καρκίνος:  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας, αλλά και μέσα στην καρδιά σας, αν δεν το εκφράσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως πρόοδος.

Love: **

Λέων : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Εσείς και το αφοπλιστικό σας χιούμορ, έχετε κερδίσει πολλές καρδιές. Μέχρι την λήξη του μήνα, θα έχετε ερωτικές εξομολογήσεις που θα δελεάσουν την δύσκολη καρδιά σας.

Love: **

 

 

Παρθένος: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ανοίχτε τα μάτια σας και δείτε ποια είναι τελικά η αλήθεια μέσα στον δεσμό σας. Αν αυτό που εντοπίζετε πια δεν σας ταιριάζει, τότε το μόνο που απομένει είναι να αλλάξετε πορεία.

Love: **

 

 

Ζυγός: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Η μοναξιά δεν είναι για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σταματήσει. Αφήστε το παρελθόν να ξεχαστεί, μόνιμα. Επίσης πολλά και τα καλά που θα έχετε και τα οφέλη από τον οικονομικό σας τομέα.

Love:**

Σκορπιός: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μπορείτε να μιλήσετε πιο ευθέως στο άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Είτε αυτό είναι καινούργια σχέση είτε μια απόπειρα για επανασύνδεση με το παρελθόν σας.

Love:**

Τοξότης: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Και εσείς οι ίδιοι, έχετε βαρεθεί την μοναξιά. Τώρα που και το σύμπαν σας υποστηρίζει, σίγουρα μπορείτε να βρείτε έναν αντάξιο σας σύντροφο. Σίγουρα όχι από τον υπάρχοντα κύκλο σας.

Love: **

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η καινούργια ερωτική περιπέτεια που έχετε θα σας βάλει σε πραγματικές περιπέτειες και ειδικά εσάς που είσαστε μέσα σε σοβαρούς δεσμούς. Οι υπόλοιποι ας το απολαύσουν.

Love: ***

 

                                                                                   

Υδροχόος: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχουν μαζευτεί ένα σωρό απορίες μέσα στο μυαλό σας, για αυτήν την σχέση που έχετε. Αυτό είναι και κάτι που σας ταλαιπωρεί και θα πρέπει άμεσα να το επιλύστε και μόνο μέσα από διάλογο.

Love: **

 

Ιχθείς: Η ΣΕΛΗΝΗ

Πολλά τα δρώμενα της εποχής, που σας δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό μέσα στην σχέση σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις και λάθη που έγιναν και από τις δύο πλευρές.

Love: **

 

 

 

 

 

 

 

Love: **

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: