Ταρώ Σήμερα – Παρασκευή 08/12

Ταρώ Σήμερα – Παρασκευή 08/12

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε και τον επόμενο σωστό σύντροφο. Η τύχη είναι με το μέρος σας, και σε επίπεδο οικονομικών.

Love: **

Ταύρος:  Ο ΉΛΙΟΣ

Χαμογελάστε σε όλους. Είναι μια καταπληκτική περίοδος, που θα δείτε την αισθηματική σας ζωή να εξελίσσεται όπως εσείς και ο σύντροφος σας την είχατε σχεδιάσει.

Love: ***

 

Δίδυμοι: Η ΙΕΡΕΙΑ

Αισθάνεστε περιορισμένοι μέσα σε αυτά που ζείτε και που κάνετε. Μάλλον έχει έρθει η σωστή ώρα για αλλαγές. Αυτό είναι και κάτι που θα αναζωογονήσει και την σχέση σας.

Love: **

 

Καρκίνος: Έχουν πέσει οι μπαταρίες σας στο ελάχιστο. Αυτό σας συμβαίνει επειδή, έχετε ασχοληθεί με όλους εκτός από τον δικό σας εαυτό. Τροποποιήστε το.

Love: ***

 

Λέων: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι σκέψεις και τα αισθήματα που σας αποδίδονται από τον άνθρωπο σας, σας έχουν συγκινήσει. Αυτό που απομένει είναι να κάνετε και εσείς κάτι ανάλογο για αυτόν.

Love: ***

 

Παρθένος: Η ΣΕΛΗΝΗ

Έχετε αποδυναμώσει την θέση σας με όλα αυτά που έχετε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Σίγουρα όμως και μπορείτε να προβείτε σε πρακτικές αλλαγές, που θα σας δικαιώσουν και πάλι.

Love: **

 

Ζυγός: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Είσαστε υπερβολικοί στα επικριτικά σας λόγια. Αυτό είναι και κάτι που έχει πληγώσει το συντροφικό σας ταίρι. Κάντε κάτι από την πλευρά σας, να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Love: ***

Σκορπιός: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι πραγματικές σας ανάγκες είναι τελείως διαφορετικές, από αυτές που το συντροφικό σας ταίρι σας προσφέρει. Έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε ειλικρινά στο μεταξύ σας.

Love: ***

 

Τοξότης: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε αυτήν την εποχή το σύμπαν υπέρ σας. Μην χάσετε λοιπόν τις ευκαιρίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχετε πρώτα εσείς την καλή ισορροπία και ψυχολογία.

Love: **

 

Αιγόκερως: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Αν δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, για να πάρει κάποιες καταλυτικές αποφάσεις, για την αισθηματική σας ζωή, θα βγείτε κερδισμένοι. Οι εκπλήξεις είναι καθοδόν.

Love: ***

 

Υδροχόος: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σήμερα και μέχρι τις 24-12, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο, με μια παλιά σας ερωτική ιστορία. Σκεφτείτε πριν κάνετε την οποιαδήποτε  κίνηση.

Love: **

Ιχθείς: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Εσείς είστε μόνο για να σας αγαπάνε. Αυτό θα το δείτε και σαν προσφορά συναισθημάτων από την μεριά του συντρόφου σας. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι, θα έχουν νέο έρωτα.

Love: ***

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: