Τάρω Σήμερα- Τρίτη 17/10/17

Τάρω Σήμερα- Τρίτη 17/10/17

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Το Άρμα

Μπορείτε να κινηθείτε πιο γρήγορα πια. Οι συνθήκες και τα περιβάλλοντα που είναι γύρω σας, είναι ικανά για να σας φέρουν πιο κοντά, στις επιτυχείς που πραγματικά δικαιούστε.

 

Ταύρος: Ο Κόσμος

Πολλά αυτά που σας κάνουν και δείχνετε, την αληθινό σας έρωτα στο άτομο …που υπάρχει αυτήν την εποχή στην ζωή σας. Ακόμη καλύτερες οι μέρες που ακολουθούν και σας ανταποδίδουν όλη αυτήν την θετική – ερωτική ενέργεια.

Δίδυμοι: Ο Αυτοκράτορας

Από όλα αυτά που θα ακούσετε τις ερχόμενες ώρες, για το άτομο που σας απασχολεί ερωτικά, μην πιστέψετε τίποτα αν πρώτα δεν τα ψάξετε εις βάθος. Υπάρχουν πολλοί  ‘καλοθελητές΄ που θα σας αποπροσανατολίσουν. Προσοχή.

 

Καρκίνος: Ο Τροχός της Τύχης

Αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν, καλό είναι να τα αποφύγετε…πάλι Υπάρχουν πολλά δέλεαρ, που θα σας πλησιάσουν και θα σας δώσουν προσφορές κούφιες, και υπερβολικές. Εσείς πια ξέρετε τι θέλετε και πως θα το κερδίσετε.

 

Λέων: Η Αυτοκράτειρα

Το πρόσωπο που είναι στον κοινωνικό σας κύκλο ….και σας έχει δείξει την ερωτική του προτίμηση, τις επόμενες ημέρες, θα περάσει σε μια πιο αποφασιστική κίνηση που θα σας ξαφνιάσει αλλά και εκπλήξει ευχάριστα.

 

Παρθένος: Η Ιέρεια

Μικρές αλλαγές θα σας προτείνει το συντροφικό σας, για μέσα στον δεσμό σας, που σε βάθος χρόνου μόνο σε κάτι καλό θα καταλήξουν. Για τις πιο σοβαρές – δεσμευτικές προτάσεις, καλύτερα να περιμένετε  τον Νοέμβριο.

 

Ζυγός: Οι Εραστές

Θα πρέπει να κάνετε μια μεγαλύτερη προσπάθεια να σταθείτε και πάλι στα δικά σας πόδια! Ένας ερωτικός χωρισμός, δεν μπορεί να είναι και η αιτία για να σταματήσετε να ονειρεύεστε, αλλά και να αποζητάτε το απόλυτα σωστά ταίρι.

 

Σκορπιός: Ο Ιερέας

Μέχρι να φύγει ο Οκτωβριος, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο, που ίσως και κάποιο ξεχωριστό άτομο, να σας πλησιάσει με έναν πιο ρομαντικό σκοπό. Εσείς έχετε πια την εμπειρία να αναλύσετε τις καταστάσεις.

 

Τοξότης: Ο Γητευτής

Αισθάνεστε ότι πολλά αλλάζουν αυτές τις ημέρες και μέσα σε όλο αυτό εσείς αισθάνεστε ανασφάλεια. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να φοβάστε, απλά να έχετε τις κεραίες σας σηκωμένες μπροστά σε όλα αυτά που θα σας φανερωθούν.

Αιγόκερως: Ο Ερημίτης

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, είναι κάπου ακόμη κολλημένα στο παρελθόν. Αυτό τελικά είναι μια κατάσταση, που θα μπλοκάρει τελείως αν συνεχίσετε να την ανακυκλώνετε μέσα στο κεφάλι σας, και χωρίς λόγο

 

Υδροχόος:  Η Δικαιοσύνη

Η διάθεση σας, είναι στα καλύτερα. Μπορείτε στο τώρα, να κάνετε τις προσωπικές σας προτάσεις, αλλά και να περιμένετε από τον άνθρωπο σας, τις θετικές απαντήσεις που περιμένετε, τόσο καιρό.

 

Ιχθείς: Ο Τρελός

Και εσείς πλέον οι ίδιοι, βλέπετε ότι οι άσχημες καταστάσεις και οι κόντρες μέσα στον δεσμό σας, έχουν πολλαπλασιαστεί. Αυτό είναι και κάτι που πια μόνο, να σας απομακρύνει μπορεί. Αλλάξτε το άμεσα.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: