Tarrot Αγάπης. Ερωτικές προβλέψεις 10-12/05

Tarrot Αγάπης. Ερωτικές προβλέψεις 10-12/05

Ερωτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μην δεχτείτε εσείς … που έχετε τόσο πολύ ταλαιπωρηθεί, να δώσετε επιπλέον χρόνο σε άτομα, που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν μπορούν να σας προσφέρουν αισθηματική ασφάλεια. Ωστόσο, να είστε σε μια ετοιμότητα, νέοι έρωτες με πολλά υποσχόμενοι πλησιάζουν.

Ταύρος : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Κάποιος μέσα στην εβδομάδα αυτήν, θα σας ψάξει και θα ζητήσει να σας μιλήσει για κάτι …που ίσως και να σας ενδιαφέρει. Το σύμπαν σας ευνοεί για να φτιάξετε και πάλι την αισθηματική σας ζωή, ακόμη αν και αυτό θα έρθει αλλαγμένο και τροποποιημένο από το παρελθόν.

Δίδυμοι : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Κάποιες αισθηματικές σας εκκρεμότητες, θα σας αναζητήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα και πιθανόν να σας μπλέξουν και πάλι σε έναν έρωτα που τότε…έμεινε μισός. Οι εν σχέση, αυτήν την εποχή, θα έχουν περισσότερες σκέψεις γύρω από επισημότητες – γάμο – οικογένεια.

Καρκίνος : ΤΟ ΑΡΜΑ

Εσείς και το ασταμάτητο τρέξιμο σας, μέσα σε εργασία, δημόσιες σχέσεις, κοινωνικές υποχρεώσεις, έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να σας ζηλεύει πια παθολογικά. Αυτό ως ένα σημείο είναι κατανοητό …και μέσα στο παιχνίδι της αγάπης, η υπερβολή…μπορεί και κάποιον να τον πληγώσει.

Λέων : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Κάποιες προτάσεις θα έχετε εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση, για να συναντηθείτε με το έτερον σα ήμισυ. Αυτό είναι και κάτι που χρειαζόταν, αυτόν τον καιρό, για να ξεκαθαρίσετε Οικονομικά, μαζέψτε το χέρι σας.

Παρθένος : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις  …που σας κρατάνε πίσω από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε και στην προσωπική σας ζωή. Αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες αλλάζει και επιτέλους, και μέσα από τις δικές σας πρωτοβουλίες… πολλά θα εξελιχθούν προς το καλύτερο.

Ζυγός : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Δεν έχετε κανένα θέμα …που να σας καθυστερεί πια …από όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει σε υποθέσεις ερωτικών και οικονομικών. Ο άνθρωπος σας, έχει διάθεση να σας υποστηρίξει σε όλα αυτά που θέλετε. Έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες τελικά.

Σκορπιός : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Το μυαλό και η ψυχή σας…θα δοκιμαστούν από όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή, που έχει και πάλι ανοίξει τις πόρτες στο παρελθόν. Να είστε σε μια ετοιμότητα καθώς οι προτάσεις …που θα σας γίνουν αυτήν την φορά, δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τα παλιά.

Τοξότης : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Έχετε σκοπό να ξεφύγετε, από τα παρελθοντικά σας λάθη, και να φτιάξετε την ζωή σας, με κάποιον άνθρωπο που θα ταιριάζει στα δικά σας χαρακτηριστικά. Για αρχή τις πόρτες με το παρελθόν σας, κλείστε τες και μη κοιτάτε πίσω ούτε καν από περιέργεια.

Αιγόκερως : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αυτά που θα δείτε από τον άνθρωπο σας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Έχει καταφέρει και έχει λύσει κάποια δικά του προβλήματα και αυτό που θέλει πια, από εσάς, είναι να ξεχάσετε τα παλιά. Σε αυτό θα βοηθήσει και ο τομέας των οικονομικών σας, που είναι ανοδικός.

Υδροχόος : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Εσείς είστε σε μια εξαιρετικά καλή περίοδο, που όλα τα θέματα που σας απασχολούν, θα λυθούν στο 100% και προς όφελος σας. Κάποια χρήματα που περιμένετε θα σας έρθουν άμεσα, αλλά και το ιδιαίτερο πρόσωπο, που αγαπάτε, θα κάνει πάλι… την εμφάνιση του.

Ιχθείς : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι σκέψεις και οι δράσεις σας, οι αληθινές, σίγουρα έχουν δελεάσει το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά απλά έχει και αυτό τις δικές τους διπλωματικές στρατηγικές. Μέσα στις επόμενες 3-8 ημέρες, θα έχετε από την δική τους πλευρά, πλέον ένα επικοινωνιακό κάλεσμα.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: