Tarrot  Αγάπης – Κυριακή 21/01

Tarrot  Αγάπης – Κυριακή 21/01

Κριός : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν μπορείτε ακόμη να έχετε πλήρη και καθαρή εικόνα… για όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην προσωπική ζωή του ανθρώπου σας …που δείχνει και ο  ίδιος, να κάνει τον αγώνα του, για να φέρει τις ισορροπίες σε όλους του τομείς. Το μέλλον είναι θετικό, και από τον νέο μήνα θα δείτε τις πρακτικές αλλαγές.

Ταύρος : Ο ΗΛΙΟΣ

Έχετε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας… και αυτό είναι κάτι που σίγουρα εσάς τους μόνους – χωρισμένους, σίγουρα σας φτιάχνει την διάθεση. Μέχρι και τα τέλη του Ιανουαρίου, θα έχετε κάποιοι, και προτάσεις για νέα σχέση. Στα καλά της εποχής, είναι και κάποιες εξελίξεις που περιμένετε στο επάγγελμα σας.

Δίδυμοι : ΤΟ ΑΡΜΑ

Είσαστε πάνω σε μεγάλες αποφάσεις.. για την ερωτική σας ζωή, που μάλλον έτσι όπως είναι τώρα δεν σας ευχαριστεί. Οι σχέσεις που έχουν πια πάρει την απόφαση…για να μείνουν λίγο χώρια, για να σκεφτούν πιο ώριμα τι πρέπει να γίνει. Δώστε παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σας.

Καρκίνος : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Το ενδεχόμενο μιας αγοραπωλησίας είναι στα μονοπάτια σας, που θα σας βοηθήσει, να λύσετε πολλά προβλήματα. Σε δεύτερο τόνο μπορείτε να φτιάξετε και την προσωπική σας ζωή, που έχει τις προδιαγραφές, για να φτάσει μέσα σε αυτό το έτος.. και σε μια δέσμευση πιο σοβαρή.

Λέων : Η ΣΕΛΗΝΗ

Η οικογένεια και οι φίλοι σας, σας έχουν χάσει από την καθημερινότητα τους καθώς νέος έρωτας …έχει εισβάλει στην ζωή σας, και δεν έχετε χρόνο για τους …άλλους! Είστε κάτω από την εύνοια του σύμπαντος, που δείχνει να θέλει να σας αποζημιώσει σε όλα τα επίπεδα…για ότι έχει χαθεί στο παρελθόν.

Παρθένος :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μην ασκείτε επικοινωνιακή πίεση σε κάποιον από το παρελθόν σας, μόνο και μόνο για να σας δώσει μια ακόμη ερωτική ευκαιρία. Πιθανόν…και να το κάνει, αλλά χωρίς αυτό, να έχει κάποια συνέχεια. Αυτός που σας αγαπάει, θα σας ψάξει με δική του πρωτοβουλία….και προτάσεις που θα σας ενδιαφέρουν.

Ζυγός : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Έχετε χαθεί μέσα στην απαιτητική σας εργασία και τις κοινωνικές υποχρεώσεις, και πιθανόν να έχετε παραμελήσει την προσωπική σας ζωή. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη μέσα σον συγγενή Υδροχόο, εσείς θα καταφέρετε να μιλήσετε και να κάνετε κάτι περισσότερο για τον άνθρωπο σας, που καρτερεί αυτό το κάτι…από εσάς.

Σκορπιός : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχετε καταναλωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα σε γνωριμίες και σχέσεις που δεν έχουν νόημα, και μόνο και μόνο για να ξεπεράσετε κάποιες παλιές ερωτικές υποθέσεις, που σας πόνεσαν πολύ. Λάθος λοιπόν φιλοσοφία …και θα πρέπει άμεσα να την σταματήσετε. Είναι αδιέξοδο.

Τοξότης : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Ευχάριστες συζητήσεις θα σας έρθουν από τη μεριά του συντρόφου σας, που θέλει να σας μιλήσει για τις σκέψεις και τα όνειρα του. Σίγουρα υπάρχον ακόμη κάποια οικονομικά προβλήματα, αλλά από τον νέο μήνα….οι ισορροπίες θα έρθουν. Άρα, σκεφτείτε και εσείς τι θέλετε.

Αιγόκερως : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Δεν έχει κανένα νόημα να παρακαλάτε, να ψάχνετε και να προσφέρετε σε κάποιον ο οποίος ήδη δείχνει ότι, δεν θέλει να πάτε πολύ πιο σοβαρά, τον όποιο προσωπικό σας συσχετισμό. Είσαστε από τα πιο δυναμικά ζώδια, άρα καλύτερα να φύγετε πρώτοι.

Υδροχόος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μάλλον αυτό που ζείτε στον ερωτικό σας τομέα, σας έχει κουράσει ή απλά έχει ξεθωριάσει μέσα στο μυαλό σας. Μιλήστε αυτές τις ημέρες, και μην σπαταλάτε τον χρόνο και τις ελπίδες κανενός. Τουλάχιστον, αυτό το διάστημα θα σας έρθουν μεγάλες επιτυχίες… στα οικονομικά σας.

Ιχθείς : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Πολλές οι καρδιές που χτυπούν για εσάς. Το ξέρετε και είσαστε άκρως γοητευμένοι. Από την νέα εποχή του Φεβρουαρίου, κάποιος θα σας πλησιάσει πιο προσωπικά και θα σας εκπλήξει …με τις προτάσεις του. Οι ελεύθεροι, πιθανόν και να βρουν το έτερο τους ήμισυ!

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: