Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tarrot Αγάπης- Προσωπικές προβλέψεις. Τρίτη 09/01

Tarrot Αγάπης- Προσωπικές προβλέψεις. Τρίτη 09/01

Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Εσείς είστε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και αγαπητό, για τον άνθρωπο σας, αλλά και το οικείο του περιβάλλον. Οι μέρες αυτού του μήνα … και μέσα από ευχάριστα γεγονότα θα σας φέρουν πιο κοντά σε δεσμευτικές σκέψεις. Πολλά και τα καλά που θα έρθουν στο ζώδιο σας, γύρω από επιτυχίες σε εργασία, σπουδές και προσωπικούς στόχους.

Ταύρος : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Πολλές οι επαφές που έχετε αυτό το διάστημα, και κάποιος έχει ερωτευτεί το πρόσωπο σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες … θα έχετε και τις ερωτικές εξομολογήσεις που θα σας εκπλήξουν. Μόνοι και ελεύθεροι του ζωδίου, κάτω από αυτόν τον μοιραίο ουρανό, πιθανόν και να βρουν ταίρι τους.

Δίδυμοι : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Δεν έχετε πραγματικά, άλλες αντοχές αλλά ούτε και διάθεση για να ξανα- πείτε τα ίδια στον άνθρωπο σας, που δείχνει να είναι και αυτός από την δική του την πλευρά, εγκλωβισμένος σε καταστάσεις από τα παλιά. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με το οικονομικό σας κομμάτι … που σας δίνει την ευχέρεια να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας.

Καρκίνος : Η ΣΕΛΗΝΗ

Έχετε ερωτευτεί και πάλι τον λάθος άνθρωπο, αλλά δεν σας πειράζει…τουλάχιστον για τώρα. Πολλά αυτά που θέλετε να του εξομολογηθείτε αλλά το καλύτερο θα ήταν, να περιμένετε αυτά να έρθουν από την δική του την πλευρά. Εσείς που έχετε χιλιομετρική απόσταση, από το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα λάβετε προσκλήσεις.  

Λέων : ΤΟ ΑΡΜΑ

Τίποτα,  δεν μπορεί πια να μπει ανάμεσα σε εσάς…  και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Περάσατε πολλά μαζί … και πιθανόν τώρα να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να πάρετε και τις γενναίες αποφάσεις, γύρω από δεσμεύσεις, που θα σφραγίσουν μόνιμα τρίτα στόματα. Τυχερά χρήματα στον δρόμο σας.

Παρθένος :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Εσείς που είστε μόνοι, μην βιαστείτε να κάνετε κάποια νέα σχέση με άτομα, που ακόμη δεν έχετε γνωρίσει τόσο καλά. Οι καιροί είναι πονηροί, και πιθανόν αυτά που σας παρουσιάζουν να είναι… υπερβολικά. Το κοφτερό μυαλό σας, σίγουρα μπορεί να κάνετε τις συγκρίσεις. Εύνοια σε νομικά – οικονομικά θέματα.

Ζυγός : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

 Ο έρωτας που έχει διασταυρώσει τα μονοπάτια σας, είναι δυνατός και με διάρκεια στον χρόνο. Οι μέρες αυτές και μέχρι τα τέλη του μήνα Ιανουαρίου, θα σας φέρουν σας ζευγάρι, ακόμη πιο κοντά και οι παλιές άσχημες αναμνήσεις θα σβήσουν. Ακόμη και κάποιοι ΄τρίτοι΄ που ενοχλούσαν θα απομακρυνθούν.

Σκορπιός : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Θα δεχτείτε έντονη πολιορκία από έναν άνθρωπο, που κινείται στους ίδιους κύκλους με εσάς. Ήδη το φλερτ το έχετε καταλάβει πολλές φορές. Αν και εσείς τελικά ενδιαφέρεστε … και δεν υπάρχουν κάποια άλλα τρίτα προβλήματα, ανάψτε το φως και όλα…θα πάρουν την πορεία τους.

Τοξότης : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μάλλον έχετε μπλέξει τον κόσμο γύρω σας. Οι επαφές που έχετε με κάποιον από το παρελθόν σας, δείχνουν να θέλετε να κάνετε μια τελευταία προσπάθεια για να τα ξαναβρείτε. Από την άλλη, έχετε και τις πόρτες τις καρδιάς σας ανοιχτές, σε καινούργια άτομα. Πάρτε τελικά μια απόφαση.

Αιγόκερως : Η ΕΚΓΡΑΤΕΙΑ

Οι σκέψεις σας, έχουν πολύ ροζ. Η καινούργια γνωριμία, που έχει μπει στην ζωή σας, σας έχει ανατρέψει την καθημερινότητα προς το πολύ καλύτερο. Σίγουρα κάτι ανάλογο … έχετε προσφέρει και εσείς στην άλλη πλευρά.  Μπορείτε μέσα στο πρώτο 3μηνο του έτους, να μιλήσετε για δεσμεύσεις.

Υδροχόος : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό που περιμένετε εσείς, είναι κάποια λεφτά, που όντως μέσα στον μήνα θα τα έχετε … και σε δεύτερο βαθμό, μια πιο αληθινή – ξεκάθαρη απάντηση από τον άνθρωπο σας. Θα την έχετε και αυτήν, μαζί με την διάθεση του για κάτι περισσότερο μέσα στον δεσμό σας. 

Ιχθείς : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σε πολλά άτομα έχετε βάλει ένα μεγάλο Χ. Αυτό είναι και κάτι… που σας κάνει να αισθάνεστε πολύ πιο ισορροπημένοι αλλά και σίγουροι για αυτά που θέλετε να πετύχετε. Οι μόνοι θα έχουν νέα φλερτ, που θα τους τραβήξουν την προσοχή. Εύνοια στα εργασιακά σας.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: