Tarrot Αγάπης. Προβλέψεις 04-06/06

Tarrot Αγάπης. Προβλέψεις 04-06/06

Διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας.

Κριός:   Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Θα πρέπει να δώσετε πια μεγαλύτερη βαρύτητα σε άτομα, που είναι  κοντά στα δικά σας δεδομένα, και να ξεχάσετε τις υποθέσεις και τις ελπίδες του παρελθόντος.

Οι μόνοι που κάνουν αυτήν την εποχή νέες γνωριμίες, καλό θα ήταν να μην αναφέρονται τόσο αναλυτικά στο παρελθόν τους.

Ταύρος : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Εσείς πια ξέρετε τι θέλετε και αυτό είναι και κάτι που το ταίρι σας το εκτιμά. Οι μέρες μπροστά, θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

Οι δυσκολίες μέσα σε σχέσεις και γάμους, έχουν πια ξεπεραστεί και σίγουρα, οι περισσότεροι από εσάς, θα είναι μονιασμένοι μέχρι να λήξει ο Ιούνιος

Δίδυμοι: ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην κάνετε κάτι υπερβολικό αυτές τις ημέρες, καθώς και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι ο άνθρωπος σας …δεν είναι και στα καλύτερα του.

Εσείς που είστε μόνοι, θα χρειαστεί να ευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα δείτε ότι νέες γνωριμίες, θα σας πολιορκήσουν.

Καρκίνος:  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Ανοίξτε λοιπόν την καρδιά σας, σε άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Ίσως και κάπου ανάμεσα σε αυτούς να είναι και ο επόμενος σας σύντροφος.

Στα θετικά της εποχής βάλτε και μια σειρά από οικονομικές ευκολίες που θα έρθουν, από εκεί που δεν το περιμένετε.

Λέων:  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μπορείτε να σκεφτείτε πια πιο ήρεμα και σωστά. Το να τσακώνεστε συνέχεια με τον άνθρωπο σας, πια δεν σας ενδιαφέρει.

Οι σχέσεις που εμπλέκουν και τρίτα γεγονότα-άτομα, θα πρέπει να λήξουν, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνετε για λίγο μόνοι σας.

Παρθένος:  Ο ΗΛΙΟΣ

Μην δίνετε λαβές στον άνθρωπος σας, και τσακώνεστε μόνο και μόνο και πάλι, για το παρελθόν. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με την εργασία σας.

Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο στις αισθηματικές σχέσεις. Το καλύτερο θα ήταν απλά… να παρατηρείτε και να κάνετε τις διορθώσεις σας, εκεί που πρέπει.

Ζυγός:  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μην τραβάτε τις έντονες συζητήσεις στα άκρα. Ουδείς έχει διάθεση να χαλάσει τις μέρες του …μέσα σε επικοινωνιακές διαμάχες.

Αποχωρήστε από ληγμένες ιστορίες …που δεν έχουν κάτι περισσότερο να σας δώσουν εκτός από την ίδια – γνωστή ανακύκλωση.

Σκορπιός:  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι επιθυμίες σας, θα γίνουν άμεσα πραγματικότητα και ειδικά μέσα από τις δράσεις …που θα πάρει ο άνθρωπος σας μόνο και μόνο για να μην σας χάσει.

Οι εργένηδες θα έχουν πολλά να κάνουν μέσα στις επόμενες ημέρες, και ειδικά να απολαμβάνουν την παρουσία νέων γνωριμιών.

Τοξότης:   Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Θωρακίστε την καρδιά σας, από άτομα, που ήδη ξέρετε ότι δεν μπορούν να σας δώσουν την ερωτική ευτυχία που έχετε ονειρευτεί.

Μην ακούτε τις φήμες και όλα όσα ακούγονται έξω από την σχέση σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να γίνει και πότε.

Αιγόκερως:  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά τα τελευταία γεγονότα που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, κάντε το πριν την αλλαγή του ζωδιακού μήνα.

Εσείς που έχετε δεσμό με χιλιομετρική απόσταση, είναι πολύ πιθανόν αυτές τις ημέρες, να δεχτείτε και μια απρόσμενη επίσκεψη.

Υδροχόος:  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ο πρώην σας, σας σκέφτεται και έχει σκοπό, με αφορμή μια δικαιολογία να σας ψάξει και να σας κάνει προτάσεις για άμεση και ουσιαστική επανασύνδεση.

Εσείς που είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι γενικότερα, να αγνοήσετε τα όποια σινιάλα.

Ιχθείς:  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αυτά που λέει ο σύντροφος σας…τα εννοεί και θα δείτε λοιπόν από τις επόμενες ημέρες και τις σχετικές πράξεις του, που θα σας συγκινήσουν.

Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, πιθανόν και να μείνουν άφωνοι, μπροστά σε ερωτική εξομολόγηση …που θα τους έρθει από κάποιον φίλο – συνεργάτη τους.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: