Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tarrot Αγάπης. Προβλέψεις  09-11/0

Tarrot Αγάπης. Προβλέψεις  09-11/07

ΚΡΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εσείς εκ ζωδίου δεν σταματάτε σε εμπόδια, και πόσο μάλλον αυτό το καλό αστρολογικά χρονικό διάστημα, που ο ανάδρομος Άρης σας προσφέρει ότι και όποιον θέλετε. Φροντίστε αυτήν την φορά να κάνετε τις σωστές επιλογές, που θα έχουν και μόνιμο χαρακτήρα.

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η τακτική η αισθηματική που ακολουθείτε, μόνο σε αδιέξοδο θα σας βγάλει. Μπορεί η Αφροδίτη να πλησιάζει τον οίκο της Παρθένου από τις 10/07, αλλά εσείς είστε αυτοί που θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, σε υποθέσεις εργασίας – επαγγελματικών, αλλά και προσωπικών ζητημάτων.

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, να σας κάνει όλα τα χατίρια και μέχρι τις 15/07, κάντε μια παραπάνω προσπάθεια, να ελέγξετε τον αέρινο σας ενθουσιασμό και να κάνετε σωστές κινήσεις, που μόνο σε επιτυχία θα σας φέρουν. Ακόμη και οι δυσκολίες μέσα σε αισθηματικές σχέσεις, θα  υποχωρήσουν.

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Εσείς ακούτε τα πάντα και τους πάντες και κάνετε μόνο αυτό που θέλετε… όταν θέλετε. Σε μια τέτοια φάση ζωής είστε και τώρα, τον να πλησιάζει στον Λέοντα,  εσείς απλά έχετε πάρει την απόφαση, να κρατήσετε μακριά τους τοξικούς ανθρώπους, και να φέρετε πιο κοντά τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΛΕΩΝ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ευτυχείς ειδήσεις σας περιμένουν μέχρι και τις αρχές του νέου ζωδιακού  μήνα, που θα σας βάλουν σε ένα άλλο οικονομικό στάτους… έτσι όπως αρμόζει σε ένα ΄βασιλικό΄ ζώδιο. Σε δεύτερο τόνο, θα έχετε και κάποιες παραπάνω ευκαιρίες για να τα βρείτε αισθηματικά, με το άτομο που ακόμη αγαπάτε.

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Δεν είστε εσείς αυτήν την εποχή για πολλά ζώδια. Με τον Ερμή μέχρι τα μέσα του Ιουλίου, να σας μπερδεύει, πιθανόν και να θελήσετε να έρθετε πιο κοντά στην ασφάλεια, που σας προσφέρει ο άνθρωπος σας. Τυχεροί θα είναι και αυτοί, που αυτήν την εποχή ξεκινούν για σπουδές ή νέες επαγγελματικές επενδύσεις.

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΖΥΓΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Σίγουρα έχετε σκεφτεί πολύ και παρατεταμένα, όλα αυτά που έχουν συζητηθεί μέσα στην σχέση σας, και με τον σύντροφο σας. Έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο, για να κάνετε τα σχέδια σας πράξη. Εσείς που μόνιμα αντιμετωπίζετε, τις δυσκολίες των αποστάσεων… να είστε βέβαιοι, ότι και εκεί θα υπάρξουν πρακτικές λύσεις.

Αστρολογική Εύνοια: 3/5

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είσαστε μέσα στην καλή χαρά και αυτό θα συνεχιστεί και όλον τον επόμενο μήνα. Ο αστρολογικός θόλος,  είναι υπέρ σας και αυτό έχει σαν θετική συνέπεια, να αυξάνονται τα έσοδα σας και εσείς να ισχυροποιήστε πολύ περισσότερο. Επίσης, μην ξεχνάτε και τον αγαπημένο σας σύντροφο εκτός.

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Με τόσα που σας έχουν συμβεί, είναι απόλυτα φυσιολογικό θα θέλετε να απομονωθείτε. Με τον ανάδρομο πλανήτη των επικοινωνιών, να επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία σας, το πιο πιθανόν είναι μέχρι το τέλος του μήνα, να έχετε βρει και ένα καινούργιο ταίρι. Οικονομικά, θα πρέπει να ανεβάσετε τους πύρινους σας ρυθμούς.

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Αν έχετε μπλέξει την μέρα με την νύχτα, λόγω εργασίας και λοιπών υποχρεώσεων, να είστε σίγουροι ότι τώρα με τον Άρη ανάδρομο, θα αρχίσετε να εισπράττετε και το υλικό αντίτιμο. Μην εκπλαγείτε αν σας ανοίξουν και πόρτες συνεργασίας, που τόσο καιρό…δεν σας ήξεραν!

Αστρολογική Εύνοια: 5/5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα, και να μην είστε και τόσο πολύ αγχωμένοι με όλα αυτά που έχετε βάλει στις πλάτες σας…. οικειοθελώς!  Οι όψεις για το επόμενο δεκαήμερο του Ουρανού και της Αφροδίτης, θα σας χαρίσουν επιτυχίες και χρήμα,  που θα σας κλείσει και πολλά από τα πρακτικά σας προβλήματα.

Αστρολογική Εύνοια: 4/5

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εσείς και ο Ποσειδώνας, έχετε κάνει τις καλύτερες συμμαχίες της εποχής. Αυτό σημαίνει σε γενικό πλαίσιο, χρήμα και επαγγελματική ισορροπία. Στα αισθηματικά σας, οι καθυστερήσεις και οι εγωισμοί παραμερίζονται, και τα ζευγάρια που θέλουν τελικά να είναι μαζί …θα είναι!

Αστρολογική Εύνοια: 3/5

 

Αρέσει σε %d bloggers: