Tarrot Αγάπης. Προβλέψεις 14-15/05

Tarrot Αγάπης. Προβλέψεις 14-15/05

Αναλυτικά για όλα τα ζωδια:

Κριός :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Σας έχει έρθει στην ζωή σας, ένας από το παρελθόν, που ζητά, ίσως και με επίμονο τρόπο να του δώσετε ακόμη μια ευκαιρία. Αν έχετε περάσει σε μια καινούργια σχέση, μην χαλάσετε την καθημερινότητα σας. Αν είστε ακόμη μόνοι και η καρδιά σας ακόμη έχει αισθήματα, σκεφτείτε το!

Ταύρος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Μαΐου… θα έχετε μια είδηση σχετικά με τα οικονομικά σας, που θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα όποια προβλήματα σας. Σχέσεις και γάμοι, θα μπουν σε μια άλλη καλύτερη διάσταση που πιθανόν να φέρει απογόνους, μετοίκηση  ή μεγάλες αγορές.

Δίδυμοι : Η ΣΕΛΗΝΗ

Κάθε σχέση έχει τα πάνω και τα κάτω της. Πιθανόν αυτήν την εποχή εσείς, να είστε στα κάτω σας και οι ισορροπίες να έχουν χαλάσει. Από την καινούργια εβδομάδα 14/05, που η επικοινωνιακή μπόρα θα έχει περάσει, εσείς θα έρθετε πιο κοντά και όλα θα ξεχαστούν.

Καρκίνος : Ο ΗΛΙΟΣ

Ίσως και να μην είστε πια και τόσο ικανοποιημένοι, από τα αποτελέσματα που προκύπτουν από αυτήν την αισθηματική σχέση που έχετε. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε βιώσει και στο παρελθόν σας. Οι μέρες μέσα από ώριμο διάλογο και συναντήσεις, θα σας δώσουν τις λύσεις.

Λέων : ΤΟ ΑΡΜΑ

Φαίνεται ότι κάποιος από τα παλιά σας αναζητεί και σας ψάχνει, μέσα από τους κοινούς φίλους και λημέρια σας. Αυτό εσείς ήδη το έχετε καταλάβει και αναμένετε να σας γίνουν και πάλι προτάσεις για επανασύνδεση. Λίγη υπομονή και θα τις έχετε.

Παρθένος :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν μπορείτε να μην πείτε αυτά …που έχετε μέσα στο μυαλό σας, για όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας και δεν της επιτρέπουν, να πάτε πιο κάτω. Κάτι ανάλογο θέλει να σας εκφράσει και ο άνθρωπο σας, που δείχνει τουλάχιστον να παίρνει αυτήν την εποχή κάποιες ανάσες, από τα προβλήματα του.

Ζυγός : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Εσείς είστε το παιδί που πρέπει να βοηθάει, τους πάντες και να τους λύνει τα προβλήματα τους. Αυτό φυσικά είναι και κάτι… που σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς και αγαπητούς. Εσείς που είστε μόνοι σας, μέσα στο επόμενο διάστημα, θα διασταυρωθείτε με έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Σκορπιός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δύσκολα πια μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας, που δεν μπορεί ακόμη να ξεμπλέξει από τα υπόλοιπα θέματα της καθημερινότητας του. Όπως και να έχουν τα πράματα, το καλύτερο για εσάς, είναι να δώσετε χρόνο και να ασχοληθείτε και εσείς με τα δικά σας ζητήματα.

Τοξότης : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Μπορεί αυτήν την περίοδο …να μην μιλάτε πολύ με το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα βρεθούν οι ευκαιρίες για να λύσετε παρεξηγήσεις και λάθη. Εσείς που έχετε χιλιομετρική απόσταση από τον άνθρωπο σας, μάλλον θα λάβετε μια πρόσκληση για συνάντηση.

Αιγόκερως : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μια ιδιαίτερα καλή είδηση …που σας έρχεται από τον τομέα των οικονομικών σας, θα σας φτιάξει την διάθεση και σε δεύτερο βαθμό θα σας ανοίξει τους δρόμους, για να μπορέσετε να κάνετε την σχέση σας, πιο σοβαρή και ίσως και πιο νόμιμη πλέον.

 

Υδροχόος : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, θα σας φέρουν σε επαφή με νέο κόσμο, που ίσως και κάτω από αυτόν τον θετικό αστρολογικό ουρανό για όλα τα ζώδια του αέρα, να γεννηθεί ένας μεγάλος και μοιραίος έρωτας, που θα διώξει από την θύμηση σας, όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν. 

Ιχθείς : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν έχετε άλλες δικαιολογίες, για να δώσετε σε μια σχέση και έναν σύντροφο που μάλλον έχουν κουραστεί. Οι μέρες έχουν πολύ διάλογο και αλλαγές, που το πιο πιθανόν είναι τελικά να δώσουν μια νέα πνοή και στους δύο σας. Χρήματα και οικονομική άνθηση …είναι και αυτά στο μενού.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: