Tarrot Αγάπης. Προβλέψεις 20-22/07

Tarrot Αγάπης. Προβλέψεις 20-22/07

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ :    Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μπορείτε να είστε και πιο χαλαροί αυτές τις ημέρες, καθώς η αλλαγή του μήνα, θα δώσει στο ζώδιο σας, ευχάριστες ειδήσεις γύρω από την αισθηματική σας ζωή αλλά και κάποια εξέλιξη στον εργασιακό σας τομέα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ:  9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν θα δεχτείτε να βάλετε και άλλο νερό στο κρασί σας, μόνο και μόνο επειδή βιώνετε μια αισθηματική ανασφάλεια και φοβάστε ότι θα χάσετε αυτόν που θέλετε. Οι μέρες σας δίνουν μια μεγάλη αστρολογική δυναμική … που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ:  8/10

ΔΙΔΥΜΟΙ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Υπάρχουν πολλές καλές στιγμές μέσα στην σχέση σας, και έχετε πια καταλάβει και οι δύο πλευρές, ότι μάλλον θα πρέπει να γίνει και το επόμενο βήμα. Κοιτάξτε λοιπόν τα οικονομικά σας, και αν σας στηρίζουν….τότε τολμήστε.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ:  10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

 Οι σκέψεις κάποιου από τα τέλη του  μήνα, θα γίνουν πράξεις και το πιο πιθανόν είναι να σας έρθει μια ερωτική εξομολόγηση, από εκεί που πραγματικά δεν το περιμένετε. Τουλάχιστον αυτή η εποχή, δεν σας αφήνει να πλήξετε.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ:  9/10

ΛΕΩΝ : Ο ΗΛΙΟΣ

 Αν είσαστε μπερδεμένοι με ακατάλληλα άτομα, ή με παράλληλες καταστάσεις καλύτερα να δείτε τα πράματα πιο ώριμα και να πάρετε μια τελική απόφαση για το τι ζητάτε τελικά. Πάντως και μόνοι να μείνετε….μια καινούργια αγάπη σας περιμένει τον Αύγουστο.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ:  8/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

 Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, είναι αυτήν την εποχή, είναι ερωτευμένοι και τους φαίνεται. Είστε αυτοί, που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχουν επιστροφές από το μακρινό τους παρελθόν, που θα τους κάνουν να σκεφτούν ίσως και την επανασύνδεση.

 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ:  9/10

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ξέρετε πως πρέπει να κινηθείτε και να μιλήσετε για να βρεθεί η σωστή  λύση με τον άνθρωπο σας, που μάλλον αυτήν την εποχή είναι χαμένος μέσα στα προβλήματα και της άσχημη του ψυχολογία. Φάση προσωρινή είναι και θα την ξεπεράσετε. Μόνοι και αδέσμευτοι, θα βρεθούν μέσα σε νέες ερωτικές καταστάσεις.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ:  10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αφήστε τους τρίτους να λένε, και να σχολιάζουν… ότι δεν καταλαβαίνουν. Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτήν την εποχή, σε αισθηματικά και οικονομικά, που ότι και να τολμήσετε, σίγουρα θα έχει 100% επιτυχία. Ακόμη και τα ζευγάρια, που δεν μιλιούνται, έχουν καυγαδίσει θα είναι και πάλι μαζί.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ:  9/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ότι ψάχνετε στο ερωτικό σας παρόν, δεν το τα βρίσκετε. Αυτό δεν είναι κάτι που το αντιμετωπίζετε πρώτη φορά.  Όπως και να έχουν οι καταστάσεις, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε, και να φέρετε τις καταστάσεις, στα δικά σας μέτρα. Κάπως έτσι θα έχετε και τον μόνιμο σεβασμό, του ατόμου που αγαπάτε.   

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ:  8/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Δεν είναι και πολύ φυσιολογικό όλο αυτό που ζείτε στην ερωτική σας ζωή.  Άλλα θέλετε εσείς, και άλλα κάνει το ταίρι σας. Μια εποχή που όλα τα ζώδια της γης, θα έχουν τις πρακτικές ευκαιρίες για ομιλία και αποσαφήνιση όλων. Ίσως και κάπως έτσι να πάρετε και εσείς τις απαντήσεις που τόσο και καιρό αναμένετε.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ:  9/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Βάζετε τον καλύτερο σας εαυτό σε μια χωρίς λόγο ταλαιπωρία, μόνο και μόνο για να αρέσετε, σε κάποιον, που ακόμη ούτε καν ξέρετε αν του αρέσετε εσείς. Με τα αστρολογικά να σας δίνουν μια πιο αυστηρή διάθεση, ίσως και να πρέπει να περιμένετε, μέχρι η άλλη πλευρά, να σας ξεκαθαρίσει τι  θέλει. 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ:  10/10

 ΙΧΘΕΙΣ : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Είσαστε και δεν το κρύβετε πια…. Πολύ κουρασμένοι από όλα αυτά που γίνονται μέσα στην δύσκολη σας σχέση. Με τα αστρολογικά της εποχής υπέρ σας… εσείς θα πρέπει να μιλήσετε πιο ειλικρινά και να πείτε αυτά που ζητάτε. Κάτι που μπορεί να ταρακουνήσει την άλλη πλευρά, και οι ισορροπίες να επανέλθουν!  

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ:  9/10

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: