TARROT Αγάπης. Προβλέψεις 25-27/04

 

TARROT Αγάπης. Προβλέψεις 25-27/04

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Εσείς που είστε αυτήν την ιδιαίτερη εποχή μέσα σε έναν ερωτικό καημό, μην χάνετε την πίστη και την ελπίδα σας. Αυτός που αγαπάτε, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας αναζητήσει ίσως και μέσα από την διπλωματική βοήθεια και στήριξη των κοινών σας φίλων. Όλα τα άλλα είναι στο μεταξύ σας…σαν τελικές αποφάσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Τα οικονομικά σας θα πάνε από το καλό στο κάλλιστο. Οι μέρες από τις αρχές του Μαίου μέχρι και τις 10/05, σας βάζουν ανάμεσα σε νέες επαγγελματικές – οικονομικές δράσεις, που σχετικά γρήγορα θα σας αποδώσουν χρήμα και σταθερότητα. Στον αισθηματικό σας τομέα, υπάρχουν πολλά από την μεριά σας, που πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσετε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ  

Σε όλα είστε μέσα και τώρα ειδικά με τον Ερμή, να σας ωθεί στις αλλαγές, που μέχρι τώρα δεν αποτολμούσατε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε με την προσωπική – ζωδιακή σας δυναμική.  Αυτό είναι και μια σταθερή κατάσταση που θα σας βάλει μέσα στον Απρίλιο, όπου εκεί  θα υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δεν είστε από τα παιδιά, που θα μασήσετε τα λόγια σας, και θα ασκήσετε διπλωματία για να είστε αρεστοί σε τρίτα μάτια. Έχετε πολλά να πείτε, και ειδικά κάτω από το αστρολογικό βάρος της Πανσελήνου 30/04, πιθανόν και να σας ξεφύγουν και μεγάλες αλήθειες.  Δεν πειράζει, άλλωστε αυτό είναι και η φιλοσοφία του ζωδίου σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Η τύχη έχει θέση μόνο δίπλα σας, και για όλον τον νέο μήνα και μέχρι τους Καλοκαιρινούς μήνες, μέσα από ιδιαίτερες ευκαιρίες που θα προταθούν από συνεργάτες και εραστές. Με τον Άρη να προσφέρει την αμέριστη του εύνοια σε όλα τα ζώδια της φωτιάς και μέχρι τις 29/04, εσείς θα βρείτε την εργασία που αναζητάτε τόσο καιρό…και σε δεύτερο βήμα, θα φροντίσετε περισσότερο την προσωπική σας ζωή και σύντροφο.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Ξεκινήστε από σήμερα να προγραμματίζετε, όλες αυτές τις καλές αλλαγές, που επιθυμείτε από καρδιάς, να ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας. Με την εύνοια των εσωτερικών πλανητών, είστε αυτοί… που εντός των επομένων μηνών, θα παντρευτείτε ίσως και να σκεφτείτε πιο ώριμα και την πιθανότητα για οικογένεια. Στα οικονομικά σας, θα έχετε πρόοδο.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Οι μέρες που πλησιάζουν θα σας βάλουν σε δρόμους, που πρέπει πρώτα να τους περπατήσετε…και να λάβετε γνώση.  Οι άνθρωποι που θα σας προτείνουν εύκολα την αγάπη και τα αισθήματα τους, θα πρέπει να τους περάσετε πρώτα από το μικροσκόπιο σας. Προσοχή μεγάλη και σε νέες συνεργασίες – ανοίγματα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Εσείς είστε σε μια καλή πλέον ψυχολογία… που θα σας κάνει να γίνετε ακόμη πιο αρεστοί εκεί που θέλετε. Σε εργασιακό επίπεδο θα ανοίξουν και νέες πόρτες που θα σας εξασφαλίσουν οικονομικά. Σίγουρα και η ερωτική σας ζωή, θα πάρει τα επάνω της, με έρωτα που θα σας φανερωθεί, από φιλίες – κοινωνική ζωή.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Αυτά που έχετε πει – δηλώσει, μην τα πάρετε πίσω…θα σας σεβαστούν όλοι πολύ περισσότερο, αν τα τιμήσετε, ακόμη αν πονάει η καρδιά σας. Δεν είστε τα ζώδια που μπορούν να ανεχτούν επί μακρόν, προβληματικές καταστάσεις από σύντροφο ή συνεργάτη. Με τα αστρολογικά του Απριλίου, να σας ευνοούν, πιθανόν και κάποιοι να φύγουν τελείως από την ζωή σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ  

Σκεφτείτε αυτά που κατά καιρούς σας προτείνει για την σχέση σας ο άνθρωπος σας, και μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, δώστε τις απαντήσεις σας. Είναι μια καλή περίοδος που μπορείτε, να διορθώσετε άσχημες καταστάσεις μέσα σε ερωτικούς δεσμούς. Πολλά και τα ζευγάρια –σύντροφοι που θα σκεφτούν τον γάμο.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Τίποτα δεν θα αρχίσει, αν δεν το πείτε – ζητήσετε εσείς. Αισθάνεστε ήδη αλλά και σας συμβαίνει και στην πραγματικότητα, ότι έχετε αυτόν τον καιρό μια μεγαλύτερη απήχηση στο αντίθετο φύλο. Πολλές οι προτάσεις – προκλήσεις που θα σας φανερωθούν, αλλά μόνο όταν θα είστε έτοιμοι δώστε τις ειλικρινείς σας απαντήσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Αφήστε τους άλλους, να λένε και να πράττουν κατά τον δικό τους τρόπο. Εσείς τα παιδιά του Ποσειδώνα, έχετε την ανάγκη για  μια σοβαρή – ποιοτική σχέση με έναν ανάλογο σύντροφο. Η ελαφρότητα και η προχειρότητα στις σχέσεις, αυτήν την εποχή, δεν ακουμπάει κάν στο ελάχιστον την δική σας στάση ζωής.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: