TARROT Αγάπης. Προβλέψεις ΣΑΒ/ΚΟ 02+03/06

TARROT Αγάπης. Προβλέψεις ΣΑΒ/ΚΟ 02+03/06

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας :

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι φίλοι και όσοι σας αγαπούν, μπορεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, να σας κριτικάρουν για την σχέση που έχετε, και τον ιδιόρρυθμο σύντροφο σας, αλλά είναι μόνο μέσα από καλή πίστη. Ακούστε και στον δικό σας χρόνο σκεφτείτε τι ισχύει … και τι όχι. Εσείς που είστε μόνοι σας ακόμη, είναι σίγουρο ότι η έλευση του Ιουνίου,  θα σας δώσει και έναν νέο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας, με όλα αυτά που θα στρωθούν στους δρόμους σας, λίγο πριν να φύγει το 1ο 10ήμερο του Ιουνίου. Εσείς που έχετε την ανάγκη να μιλήσετε για όλα όσα  σας απασχολούν, στον άνθρωπο σας, θα έχετε και το αποτέλεσμα τελικά που επιθυμείτε. Μόνο μια προσοχή στα ανοδικά οικονομικά σας, που θα πρέπει να τα διαχειριστείτε σοφά.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην επαναλαμβάνετε τον εαυτό σας, και μην κυνηγάτε κανέναν για να σας δώσει το ενδιαφέρον, την παρουσία και την αγάπη του. Έχετε ήδη γίνει απόλυτα σαφείς και κατανοητοί. Οτιδήποτε άλλο είναι…υπερβολή και ανασφάλεια, που δεν έχει να κάνει με την φιλοσοφία του ζωδίου σας. Ασχοληθείτε και πιο εντατικά… με την εργασία και την κοινωνική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Πιθανόν και να έχετε γίνει ερωτικό στόχαστρο, για κάποιον που κυκλοφορεί γύρω σας, σαν φίλος ή σαν συνεργάτης. Με τον Ερμή δίπλα σας στους Διδύμους, να σας υποστηρίζει σε ότι και να κάνετε, το πιθανόν είναι να βρεθείτε μπροστά σε μια πρόταση για αισθηματική σχέση. Όσοι πιστοί και θέλετε…προσέλθετε.

ΛΕΩΝ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η εύνοια του σύμπαντος, είναι πάνω στο πύρινο ζώδιο σας, κάτι που θα σας λυτρώσει από εμμονές αλλά και προβλήματα που σας εμποδίζουν, από το να εξελιχθείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Στα καλά είναι….κάποια χρήματα που αναμένετε και είχαν καθυστερήσει, αλλά και νέοι έρωτες για τους μόνους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι μέρες έχουν ευκαιρίες για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, που σίγουρα θα βάλουν την ζωή σας, πάνω σε μια άλλη βάση, ίσως και πιο κοντά σε αυτά που είχατε ονειρευτεί. Με λίγα λόγια, τα αγαπημένα ζευγάρια, θα σκεφτούν πιο σοβαρές δεσμεύσεις, πιθανόν και γάμο, αλλά και οι εργένηδες, θα υποδεχτούν νέες γνωριμίες.  Ακόμη και τα εργασιακά σας, θα έρθουν όπως εσείς θέλετε και σίγουρα μακριά από παρασκήνια συναδελφικά.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Πολλά είναι αυτά που σας έχει υποσχεθεί, αυτός ο  νέος έρωτας σύντροφος, αλλά ακόμη δεν έχει δει και τις σχετικές πράξεις. Φυσικά και οι εμπειρίες και η σοφία του ζωδίου σας, άμεσα θα σας κάνουν να βγάλετε και τα ασφαλή σας συμπεράσματα. Για ότι δεν σας αρέσει μιλήστε, και μην πιστώνετε χρόνο σε άτομα, που δεν σας ταιριάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Εσείς θα πρέπει να είστε οι τελευταίοι που θα πρέπει να παραπονιέστε, για όλα αυτά που συμβαίνουν στην αισθηματική σας πραγματικότητα. Μπορεί να είστε λίγο επικοινωνιακά απόμακροι από τον άνθρωπο σας, αλλά από την νέα εβδομάδα, θα δείτε ότι όλα και πάλι να έρθουν στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς. Είναι και το ζώδιο σας, λίγο βέβαια αγχωτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία και την δυνατότητα, να στρώσετε και να ισορροπήσετε περισσότερο τα οικονομικά σας, που με την σειρά τους, θα σας επιτρέψουν να πάτε την αισθηματική σας ζωή – σχέση σε ένα άλλο επίπεδο. Πιθανόν και σε πιο μόνιμες δεσμεύσεις μέσα στο Καλοκαίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Η ψυχολογία σας θυμίζει τα πυροτεχνήματα στον βραδινό ουρανό. Αυτό είναι και κάτι που έχει την βάση του, στην αισθηματική σας σχέση, που δεν δείχνει να σας προσφέρει τίποτα, από αυτά που ζητάτε εσείς. Φυσικά, όλα έχουν τα όρια τους, ακόμη και η πύρινη σας υπομονή, άρα τώρα που το σύμπαν σας ευνοεί, μπορείτε να λύσετε την σιωπή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε εξαντλήσει όλες τις επικοινωνιακές σας μεθόδους και τρόπους, για να έλξετε και πάλι τον άνθρωπο που αγαπάτε, και πάλι μέσα στην ζωή σας. Αυτό που απομένει, είναι πλέον να δώσετε τον χρόνο για σκέψη.  Η συντριπτική πλειοψηφία του αέρινου ζωδίου σας, πριν να φύγει το 1ο 15μερο του μήνα, θα έχει και πάλι ζευγαρώσει με το αγαπημένο τους ταίρι.

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Υπάρχουν ακόμη πολλές ερωτικές εκκρεμότητες, στο παρελθόν σας, που όμως και για τους δικούς σας λόγους…  δεν θέλετε να τις κλείσετε. Αυτό βέβαια, μπορεί να σημαίνει, ότι δεν έχετε βρει και κάτι νέο, να σας τραβήξει την προσοχή από τα παλιά, αλλά μπορεί και να σημαίνει, ότι είστε ανασφαλείς, και να φοβάστε την μοναξιά. Η απόφαση δική σας!

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: