TARROT Αγάπης. Προβλέψεις 17-19 / ΜΑΡ

TARROT Αγάπης. Προβλέψεις 17-19 / ΜΑΡ

Ερωτικές προβλέψεις για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Μπορεί να έχετε τις επόμενες ημέρες, κάποιο πλησίασμα από τα παλιά και ερωτικά σας δεδομένα.  Κάποιος που δεν σας έχει ακόμη ξεπεράσει, θέλει να σας μιλήσει με τις αλήθειες του, και να δώσει αφορμές για επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Ξεχάστε ότι και αν έχει γίνει στο παρελθόν και ανοίξτε τα μάτια σας, σε άτομα που θα σας πλησιάσουν, και έχουν την ανάγκη – επιθυμία να σας γνωρίσουν λίγο πιο προσωπικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ  : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Πολλή αγάπη και πάθος, σας περιμένει τις επόμενες ημέρες, που θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, που κάνει ήδη κάποιες υπόγειες σκέψεις για το μέλλον σας. Στα θετικά του μήνα, είναι και η ανοδική πορεία των οικονομικών σας, και η σταθεροποίηση τους πια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Αν έχετε κάνει κάτι που θα πρέπει να πείτε στον άνθρωπο σας καλό θα ήταν να το κάνετε από τώρα, που τα άστρα και οι  όψεις τους είναι υπέρ σας. Σίγουρα μέσα από ώριμο διάλογο, θα βρεθούν οι λύσεις, ακόμη και για καταστάσεις, που πρέπει να λήξουν από τους παρελθοντικούς χρόνους.

ΛΕΩΝ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Έχετε αφήσει κάποιες συζητήσεις στην μέση, με τον άνθρωπο σας, και καλό θα ήταν, αυτές τις ημέρες, που το σύμπαν δίνει την εύνοια του σε όλα τα ζώδια της Φωτιάς, να ενεργοποιήσετε τις καταστάσεις … που θα σας βγάλουν από τα επικοινωνιακά και τα ερωτικά σας αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ξέρετε ότι αυτές τις ημέρες,  θα πρέπει να δώσετε κάποιες πολύ συγκεκριμένες απαντήσεις στον άνθρωπο σας, γύρω από κάποιες ερωτήσεις του, γύρω από το παρελθόν σας, και παράλληλα τι σκέψεις κάνετε για τους δύο σας. Μιλήστε την αλήθεια σας.

ΛΕΩΝ : Ο ‘ΗΛΙΟΣ

Έχετε λίγο χρόνο στην διάθεση σας, για να δώσετε κάποιες απαντήσεις, που σας έχει ζητήσει το ταίρι σας, έτσι ώστε να φτιάξει και αυτός τα δικά του προγράμματα. Δεν χρειάζεται να τους διευκολύνετε όλους, και ειδικά αν αυτό σας δυσχεραίνει την καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Έχουν γίνει πολλά αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα και μάλλον σας έχουν φέρει σε μια αμηχανία μέσα στην σχέση σας.  Με τα άστρα να είναι υπέρ σας, για όλον τον υπόλοιπο Μάρτιο, εσείς μπορείτε να κάνετε τις επικοινωνιακές σας κινήσεις, και να φέρετε και πάλι τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είσαστε το μήλο της Έριδος, για δύο άτομα, που μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα σας πλησιάσουν με σκοπό, να σας αποκαλύψουν ερωτικά συναισθήματα αλλά και τις πρακτικές του προτάσεις, ίσως και το ξεκίνημα μιας σχέσης. Σκεφτείτε ώριμα και στο δικό σας χρόνο δώστε τις απαντήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ειδήσεις και νέα, θα έρθουν στον δρόμο σας, που θα σας φέρουν και ένα πρώην ταίρι. Φίλοι και γνωστοί έχουν συνασπιστεί… για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια ακόμη νέα προσπάθεια. Πάντως το σύμπαν μια ευκαιρία θα σα την δώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Αυτό το Σαβ.Κο, θα είναι διαφορετικό  καθώς, θα βρεθείτε ανάμεσα σε έναν ερωτικό κλοιό, από άτομα που ζητούν να κατακτήσουν την καρδιά σας. Το θετικό είναι ότι, κάποιος από αυτούς, ήδη αρέσει  και σε εσάς. Ωστόσο αφήστε τις πρωτοβουλίες να έρθουν από την άλλη πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μόνο μέσα από τον καλό και τον διπλωματικό σας λόγο, θα φέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Όλα τα άλλα τα έχετε δοκιμάσει και δεν σας έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Σε εξαιρετική άνοδο θα φτάσουν και τα επαγγελματικά – οικονομικά σας.

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Ξέρετε ότι ο σύντροφος σας, περνάει μια δύσκολη εποχή, με πολλά προβλήματα να τον πιέζουν από τον τομέα των οικονομικών του, αλλά και των παλιότερων του οικογενειακών του υποχρεώσεων. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, απλά δώστε του χρόνο για να έρθει σε μια ισορροπία.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: