Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

TARROT Αγάπης – Τρίτη 20/02

TARROT Αγάπης – Τρίτη 20/02

Προβλέψεις για όλους:

Κριός :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είστε το πλέον ζωηρό ζώδιο, στην αγάπη και αυτό κατά καιρούς δημιουργεί διάφορα προβλήματα και παρεξηγήσεις. Από σήμερα και μέχρι τις 27/02 θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα άτομα, ακόμη και από τα παλιά και να πάρετε τελικές αποφάσεις.

Ταύρος : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχετε κάνει κάποιες αλλαγές μέσα στην ζωή σας, ή έστω τις προγραμματίζετε για το επόμενο χρονικό διάστημα, και καλό θα ήταν, από τώρα να τις αναφέρετε στον άνθρωπο σας, που έχει την καλή διάθεση να σας υποστηρίξει σε όλα.  Υποστήριξη θα έχετε από τα οικονομικά σας επίσης.

Δίδυμοι : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Οι μέρες μέχρι να λήξει ο μήνας του Φεβρουαρίου θα σας δώσουν τις αφορμές για να λύσετε πολλές από τις ερωτικές σας υποθέσεις που εκκρεμούν και με δική σας ευθύνη. Σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι …που θα συνεχιστεί από καμία πλευρά για πολύ ακόμη, άρα μιλήστε και ξεκαθαρίστε.

Καρκίνος : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον εργασιακό σας τομέα και να κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Μην ανακατευτείτε καθόλου σε σχόλια και κουτσομπολιά. Είναι μια εποχή που όλα έχουν μια αναταραχή, ακόμη και η προσωπική σας ζωή. Από τον νέο μήνα όλα θα στρώσουν.

Λέων : Η ΣΕΛΗΝΗ

Εσείς έχετε γοητεύσει κάποιον από τον φιλικό – εργασιακό σας κύκλο, και πιθανόν μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας πλησιάσει πιο ανοιχτά. Προσοχή στις ισορροπίες και τα γύρω περιβάλλοντα. Οι μεγάλες αποστάσεις στα ζευγάρια, θα λήξουν το επόμενο διάστημα.

Παρθένος : Ο ΗΛΙΟΣ

Μια καλή εποχή που πολλά από τα θέματα, που σας απασχολούν θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια και αυτήν την φορά θα φέρνουν μαζί και τις λύσεις τους. Κατά κύριο λόγο οι τσακωμένοι – χωρισμένοι σύντροφοι, θα έχουν ευκαιρίες διαλόγου και επανένωσης.

Ζυγός : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε μέσα στην σχέση σας και χωρίς κάποιος να ξέρει τα πάντα. Δεν χρειάζεται λοιπόν. Έχετε ήδη τα προγράμματα σας και το μόνο που λείπει, είναι μια οικονομική ενίσχυση που και αυτή έρχεται …για να τα  ολοκληρώσετε.

Σκορπιός : ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Σημαντικές επαφές που θα έχετε μέχρι να φύγει ο Φεβρουάριος, γύρω από επαγγελματικά δεδομένα που θα σας ανοίξουν πλέον τις πόρτες τις επιτυχίες. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στους εργένηδες, μέσα από νέες και σοβαρές γνωριμίες, που θα γίνουν δυνατοί έρωτες.

Τοξότης : Ο ΤΡΕΛΟΣ 

Κάτι σας κρατάει πίσω από αυτή την σχέση. Δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αποτέλεσμα να μην δίνετε το 100% του εαυτού σας, και πιθανόν αυτό σαν κατάσταση να ταλαιπωρεί με απορίες και ανασφάλεια, τον άνθρωπο σας. Μιλήστε και πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.

Αιγόκερως : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Πολλά τα θέματα που πρέπει άμεσα να λύσετε και ειδικά στην προσωπική σας ζωή… που είναι και η βάση σας. Με τον ‘Αρη-Ερμή να σας δίνουν ευκαιρίες και δώρα, όλα θα έρθουν και πάλι στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς. Νέες αγάπες θα βιώσουν και οι εργένηδες.

Υδροχόος : Η ΕΚΓΡΑΤΕΙΑ

Κάποιες φορές τα λόγια σας έχουν πικράνει τον σύντροφο σας, αλλά όχι με σκοπό. Πιθανόν και να προσπαθείτε να τον ταρακουνήσετε, για να ενεργοποιηθεί και να μην χαθεί ο ενθουσιασμός στην σχέση. Μη πιέζετε άλλο, έχει καταλάβει τι ζητάτε.

Ιχθείς  : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δείχνετε ότι έχετε κουραστεί, από καταστάσεις και γεγονότα που συνεχώς επαναλαμβάνονται στον δεσμό σας. Αυτό πιθανόν να είναι και ένας δείκτης ότι κάποια πράματα πρέπει να αλλάξουν – βελτιωθούν. Μια αληθινή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα βοηθούσε.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: