Tarrot Σήμερα –  Δευτέρα 01/08/17

Tarrot Σήμερα –  Δευτέρα 01/08/17

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν έρθει σε κόντρα. Από τον νέο μήνα, φροντίστε να ξεμπερδευτείτε και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Μέχρι τότε μην ζητάτε την γνώμη και την συμβουλή των τρίτων. Εσείς είστε αυτοί που καθορίζετε το παρόν σας.,

Love: *

Ταύρος: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δεν έχετε και πολύ καιρό για χάσιμο εσείς. Τα καλά νέα σας πλαισιώνουν, και έρχονται από τον άνθρωπο σας, που έχει την ανάγκη πια να σας ανοίξει την καρδιά του, και να σας προτείνει κάποια πράματα για το μέλλον  σας. Και οι ελεύθεροι θα έχουν κάποια καινούργια φλέρτ.

Love: **

 

 

Δίδυμοι:  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Έχετε πολλά να λύστε αυτές τις επόμενες ημέρες, με τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που τα είχατε αφήσει κάτω από το χαλί του χρόνου και τώρα, έχει έρθει η ώρα να συζητηθούν. Πολλά και τα ευχάριστα δρομολόγια και συναντήσεις, που θα κάνουν οι ‘ένα αποστάσει εραστές’.

 

Love:**

 

Καρκίνος: ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν χρειάζεται να πιέζετε το μυαλό σας για να κάνετε ότι μπορείτε για να είστε αρεστοί σε όλους αυτούς, που σας γοητεύουν. Αυτό είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την άλλη πλευρά. Πολλές και οι επανασυνδέσεις που θα προκύψουν και στα ζευγάρια που είναι χωρισμένα, μόνο σε φυσικό επίπεδο.

Love:**

 

Λέων : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Πολλά αυτά που θα κερδίσετε αν  μείνετε απλά σιωπηλοί. Βλέπετε και εσείς ότι έχετε πολλά νεύρα αλλά εντάσεις μέσα στον δεσμό σας. Αν αυτό προέρχεται από προβλήματα που αφορούν τον σύντροφο σας,  ή το περιβάλλον του, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το υποστηρίξετε.

Love: **

 

Παρθένος: Η ΣΕΛΗΝΗ

Η καρδιά και το μυαλό σας είναι ακόμη δεσμευμένο στο παρελθόν σας, που αισθάνεστε ότι κάτι δεν έχει τελειώσει. Μέσα σε αυτήν την αγωνία σας, θα υπάρξουν το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, και κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Επίσης κάποια οικονομικά νέα, θα σας τονώσουν το ηθικό.

Love: ***

Ζυγός: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Και εσείς βλέπετε κάποια λάθος πράματα που γίνονται μέσα στην σχέση σας. Έχει έρθει λοιπόν το χρονικό σημείο, που θα πρέπει να τα διορθώσετε, μέσα από μια σοβαρή συζήτηση που επιθυμεί και ο άνθρωπος σας. Οι μόνοι του ζωδίου, ίσως και μέσα στις διακοπές τους… να έχουν φρέσκιες γνωριμίες.

Love: **

 

Σκορπιός: Ο ΗΛΙΟΣ

Ότι και να λέτε και με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη φορά, δεν θα βρείτε το δίκιο σας, και ειδικά μέσα σε σχέσεις που έχουν χαθεί οι αισθηματικές επικοινωνίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να σκεφτείτε και μόλις τα πράματα ηρεμήσουν να προτείνετε τις πρακτικές σας αλλαγές. Να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν αποδεκτές.

Love: **

 

Τοξότης:  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Όλα αυτά που έχετε περάσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη αναστάτωση στην καρδιά σας, και δεν μπορείτε πια να εμπιστευτείτε κανέναν. Μέχρι να φύγει ο Λέοντας , νέα άτομα θα εισέλθουν στην καθημερινότητα σας και θα σας αλλάξουν την σκέψη.

Love: *

 

Αιγόκερως: Η ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Ευτυχώς και μέσα από την ψύχραιμη καθοδήγηση σας, η σχέση σας έχει ξεφύγει από την κρίση και ήδη μέσα σε αυτόν τον μήνα, να συζητήσετε για δεσμεύσεις – γάμους – συγκατοικήσεις. Πολλά και τα κοινή συναινέσει, λυτρωτικά διαζύγια που θα απελευθερώσουν τους συντρόφους.

Love: *

 

Υδροχόος:  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε μέσα σε πολύ και ενδιαφέροντα κόσμο που επιθυμεί να σας γνωρίσει καλύτερα. Με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη φορά το μόνο που θα συμβεί είναι εσείς, να βρεθείτε σε έναν ερωτικό κλοιό, αλλά και κάποιος από το παρελθόν σας, να σας εμφανιστεί ζητώντας μόνιμη επανασύνδεση.

Love: **

 

Ιχθείς: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Με τον Ερμή να αλλάζει ζωδιακό οίκκο, εσείς θα έχετε σωρεία από ειδήσεις και συναντήσεις, στον αισθηματικό σας τομέα. Αυτοί που έχουν προγραμματίσει ταξίδια, θα πρέπει να ξανατσεκάρουν το πρόγραμμα τους. Τυχαίες συναντήσεις για κάποιους που θα εκπλήξουν.

 

Love: **