Tarrot Σήμερα –  Κυριακή 30/07/17

Tarrot Σήμερα –  Κυριακή 30/07/17

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είσαστε σε μια αναμονή, που σας έχει βάλει το ταίρι σας, και με αγωνία περιμένετε τις απαντήσεις του. Αυτό βέβαια σας αδικεί, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι αυτά που θα ακούσετε θα σας δικαιώσουν. Ο μήνας Αύγουστος θα είναι θετικός και στα οικονομικά σας δεδομένα, που θα στηρίξουν τις ανάγκες σας.

Love: **

Ταύρος: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Κάποιος σας έχει ρίξει το ηθικό. Αυτό είναι και κάτι που σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει ένα τόσο δυναμικό ζώδιο, σαν το δικό σας, να το επιτρέψει να συνεχίζεται. Όλα έχουν τα όρια τους, όπως και η υπομονή σας.

Love: *

 

Δίδυμοι:  ΤΟ ΑΡΜΑ

Θα χρειαστεί από σήμερα κιόλας, να ενεργοποιηθείτε και να κάνετε αλλαγές και στην οικονομική σας ζωή, που εύκολα μετά, θα σας ανοίξει τις πόρτες για όλα αυτά, που ζητάτε να γίνουν και στα αισθηματικά σας. Ενεργοποιηθείτε και όλα θα γυρίσουν υπέρ σας.

 Love:**

 

Καρκίνος: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είσαστε αυτοί, που όλων τα μάτια, είναι στραμμένα επάνω τους. Από τις ερχόμενες ημέρες, που οι όψεις της Αφροδίτης θα είναι υπέρ σας…και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες, για να εξελίξετε την οικονομική σας καθημερινότητα, αλλά και να βάλετε επιτέλους σε μια σειρά, την ερωτική σας σχέση.

Love: ***

 

Λέων : Η ΣΕΛΗΝΗ

Με τον Άρη στις 04/06, να μπαίνει στο ύδωρ σας, εσείς θα καταφέρετε, να λύστε πολλά από τα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί μέσα στον δεσμό σας. Αυτό σημαίνει, ότι ο άνθρωπος σας, θα σας πλησιάσει, και θα σας κάνει κουβέντες για κάτι περισσότερο αυτό το Καλοκαίρι.

Love: **

 

Παρθένος: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αφήστε από την καρδιά σας, να σβηστούν όλες αυτές οι άσχημες εικόνες, που έχει χαράξει το παρελθόν, και κάποιος πρώην σύντροφος που δεν κατάλαβε την αξία σας. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, που τα άστρα σας ευνοούν, εσείς θα έχετε νέες γνωριμίες.

 

Love: ***

Ζυγός: Ο ΗΛΙΟΣ

Εσείς ξέρετε τι είναι αυτό που σας κάνει και γίνεστε πιο αρεστοί, στα πλήθη. Είναι μια εποχή που πραγματικά έχετε την αληθινή ανάγκη να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά με τον εαυτό σας και όλες τις βαθύτερες του επιθυμίες.

Love: **

 

Σκορπιός: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Το συντροφικό σας ταίρι, έχει την διάθεση να σας μιλήσει και να σας εκφράσει όλες αυτές τις ανασφάλειες που έχει μέσα στην σχέση σας. Είναι στο δικό σας το χέρι, πως θα το διαχειριστείτε. Εσείς οι ελεύθεροι, θα έχετε νέες επαφές.

Love: **

Τοξότης:  Η ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις από εκεί που θέλετε. Το μόνο που απομένει, είναι να περιμένετε από την άλλη πλευρά να γίνουν και οι σχετικές κινήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά. Τύχη και σε αυτούς που κυνηγούν μια επανασύνδεση.

 

Love: *

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι πρόσφατες εμπειρίες του παρελθόντος, σας έχουν γίνει ένα πρακτικό μάθημα. Άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε μακριά από καταστάσεις, που και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι δεν κινούνται υπέρ σας.

Love: *

 

Υδροχόος: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το να είστε προσεχτικοί είναι κάτι που το οφείλετε στον εαυτό σας και στο οικείο σας περιβάλλον. Δεν σημαίνει, ότι επειδή κάποιοι δεν σας συμπεριφέρονται σωστά, εσείς θα πρέπει να μπαίνετε σε κατάσταση απολογίας.

Love: **

 

Ιχθείς: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Είναι μια καλή ημέρα που θα σας ανεβάσει κατακόρυφα την διάθεση. Σε αυτό θα συνηγορήσει και ο άνθρωπος σας που έχει πολλά να σας πει και να σας προσφέρει. Εσείς που μόλις έχετε βγει από χωρισμό, θα έχετε καινούργια ερωτική τύχη στον δρόμο σας.

 

Love: **

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: