Tarrot Σήμερα –  Σαββάτο 06/01

Tarrot Σήμερα –  Σαββάτο 06/01

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Τις εναλλακτικές τις έχετε βρει και σε ζητήματα ερωτικά, αλλά και εργασιακά. Είσαστε άκρως ευνοημένοι αυτόν τον τελευταίο μήνα, άρα μπορείτε να εξασκήσετε το διπλωματικό σας ταλέντο, για να φέρετε καταστάσεις και άτομα δίπλα στις ‘γραμμές’ σας. Ησυχία και ασφάλεια για τους δεσμευμένους.

Love: **

Ταύρος : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μην κάνετε τόσο μεγάλο δράμα έναν χωρισμό, και μην τραβάτε επικοινωνιακά τόσο το σχοινί. Κάποιος θα βαρεθεί, και όποια τυχόν ελπίδα υπάρχει θα λήξει. Μπορεί να σας πιέζει όλη αυτή η  άδικη κατάσταση, αλλά θα χρειαστεί να κρατήσετε την αξιοπρέπεια σας και να περιμένετε.

Love: **

 

 

Δίδυμοι: :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Ζητάει η ψυχή σας έναν δυνατό έρωτα, που θα σας αναστατώσει και θα σας κάνει και πάλι στην καρδιά νέους. Ακόμη και όσοι είναι μέσα σε χρόνιους δεσμούς και γάμους, όλον αυτόν τον μήνα, θα δουν πολλές αλλαγές που θα τους κάνουν να αισθανθούν ότι πραγματικά, έχουν κάνει την σωστή επιλογή!

Love:**

 

Καρκίνος: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Οι εντάσεις είναι κάτι που το έχετε συνηθίσει μέσα σε σχέσεις,  και οικογένεια. Ίσως σας έχει γίνει και κακιά συνήθεια που δεν μπορείτε εύκολα να αποβάλετε. Πιθανόν να μην υπάρχουν και τα σχετικά κίνητρα – άνθρωποι να σας δείξουν, έναν άλλο δρόμο. Μέχρι τότε κάντε εσείς μια δυναμική αρχή.

Love: ***

 

Λέων : ΤΟ ΑΡΜΑ

Λάθη και καθυστερήσεις, έχουν εδραιωθεί στην καθημερινότητα σας, και σας βάζουν κάθε τόσο μια τρικλοποδιά. Αυτές είναι καταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τα αιτούμενα σας, θα σταματήσουν και θα χαθούν στο παρελθόν. Μπορείτε και χωρίς δυσκολίες τελικά.

Love: **

 

Παρθένος: Ο ΗΛΙΟΣ

Όλα προμηνύουν αλλαγές και ευχάριστες εξελίξεις, στην προσωπική σας ζωή. Είχατε μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι ή ακόμη χειρότερα ξένοι κάτω από την ίδια σχέση, και στο τώρα έχετε αποφασίσει αυτά να τα αποτινάξετε από πάνω σας.

 

Love: ***

Ζυγός: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αφεθείτε στα καλά της εποχής. Οι πλανήτες – το σύμπαν είναι υπέρ σας αλλά και σας αναθέτουν όλα αυτά που είχατε τόσο καιρό παραμελήσει. Σχέσεις, εργασία, κοινωνικές σχέσεις, περνάνε κάτω από την αναλυτική σας ματιά. Εσείς προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, και να δώσετε τις πρακτικές λύσεις.

Love: **

 

Σκορπιός:  Η ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Πολλές οι εκκρεμότητες, που πρέπει να λύσετε, από τις πρώτες ημέρες κιόλας του νέου μήνα . Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε από τις υπερβολές και όλα αυτά που σας έχουν πιέσει το προηγούμενο διάστημα.  Πιθανόν μέσα σε όλα αυτά, να αντιληφθείτε αισθηματικά λάθη που πρέπει άμεσα να επανορθώσετε.

Love: **

 

Τοξότης: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πολλές οι προσκλήσεις που θα έχετε από γνωστούς – φίλους, όλο τον μήνα σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας φτιάξει την ψυχολογία. Και ειδικά σε αυτούς που δηλώνουν μόνοι και απογοητευμένοι από ερωτικές αποτυχίες, του πρόσφατου παρελθόντος.

 

Love: *

 

Αιγόκερως: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Όλες οι καταστάσεις κάνουν τον κύκλο τους, και καταλήγουν και πάλι σε εσάς. Μην διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές, σε οτιδήποτε πιστεύετε ότι δεν ας αρμόζει. Για τους παντρεμένους ή σε σοβαρό δεσμό, ο δύσκολος αστρολογικά Υδροχόος προσεχώς, θα αποδώσει τριγμούς μέχρι και χωρισμό.

Love: *

 

Υδροχόος: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Πρέπει να δώσετε μια παραπάνω προσοχή, σε υποθέσεις που ακουμπούν ξεχασμένα διαζύγια – κληρονομικές υποθέσεις, αλλά και αγάπες που έχουν μπει, στην κατάψυξη. Η εποχή της ανοχής έχει τελειώσει και για εσάς και για τους γύρω σας.

Love: **

 

Ιχθείς: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην επαναλαμβάνετε αυτά που κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Δεν σας έβγαλαν πουθενά. Αντιθέτως με το τότε, στο παραγωγικό τώρα σας, όλα μπορούν να βρουν την πορεία σας μέσα από την δική σας την κινητοποίηση και τις πράξεις, που θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που ζητάτε.

Love: **

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: