Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

TARROT Σήμερα- Σαββάτο  23/12/17

TARROT Σήμερα- Σαββάτο  23/12/17

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός : Η ΔΥΝΑΜΗ

Εσείς κυνηγάτε αυτήν την εποχή της οικονομική σταθερότητα και ανεξαρτησία. Αυτό ίσως και να σας έχει κάνει να ξεχαστείτε και να απομακρυνθείτε από την προσωπική σας σχέση. Με την Αφροδίτη να στέκεται δίπλα στον Ήλιο, αυτό είναι μη επιτρεπτόν!

Love: ***

 

Ταύρος : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Το μυαλό σας έχει δοκιμαστεί πολύ αυτές τις ημέρες. Σίγουρα με το δυναμικό σας ταμπεραμέντο, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, και ειδικά τώρα που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας. Ωστόσο, σοφό θα ήταν να μην κάνετε ανοίγματα στο παρελθόν, παρά μόνο να κοιτάξετε το παρόν σας.

Love: ***

 

Δίδυμοι: Η ΣΕΛΗΝΗ

Υπάρχουν πολλές προτάσεις που θα σας πλησιάσουν, και που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ειδικά αυτοί που είναι μόνοι του αυτήν την εποχή, θα έχουν κάτι να περιμένουν. Η Αφροδίτη δίνει την δυναμική της, για μεγάλους και μόνιμους έρωτες.

Love: ***

 

Καρκίνος: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Εσείς είστε από τους ευνοημένους αυτής της εποχής, που θα δείτε πολύ κόσμο και από το παρελθόν σας, να σας πλησιάζει και να σας ζητάει ευκαιρίες. Δεν είστε και από τα εύκολα ζώδια, άρα πάρτε χαλαρά τον χρόνο που θέλετε και μετά απαντήστε.

Love: ***

 

Λέων : Ο ΗΛΙΟΣ

Μια σειρά από παράπονα και γκρίνιες, θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας. Είναι μια εποχή που πολλά πρέπει να ξεκαθαριστούν σε προσωπικό επίπεδο. Η συγκατοίκηση Ήλιου-Αφροδίτης,  που γιγαντώνει αυτές τις καταστάσεις, δεν θα πρέπει να σας εντείνει να νεύρα, αλλά να κάνει το μυαλό σας, να στροφάρει περισσότερο.

Love: ***

 

Παρθένος: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είναι περιπλεγμένα τα πράματα στην ερωτική σας ζωή. Ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, και σε δεύτερο επίπεδο, δεν ξέρετε πως να το κατακτήσετε. Ίσως να χρειάζεστε λίγο χρόνο, να μείνετε απολύτως μόνοι σας και να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη. Οι έρωτες και τα πάθη, μπορούν να σας περιμένουν.

Love: **

 

Ζυγός: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μπορεί στο παρελθόν να έχετε κάνει κάποια λάθη, αλλά αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε είναι να δείτε τι και ποιον τελικά θέλετε, να κρατήσετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Το ‘ όλα μαζί΄, σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει στα αέρινα – ζωδιακά σας χαρακτηριστικά.

Love: **

 

Σκορπιός: ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι μνήμες από το παρελθόν δεν λέν να σταματήσουν να μπαινοβγαίνουν μέσα στο κεφάλι σας. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, δίνει μια σειρά από ερεθίσματα έτσι ώστε να τολμήσετε, μια επικοινωνία με το ‘τότε’! Ίσως να υπάρχει μια ανοιχτή πόρτα, που σας περιμένει.

Love: ***

 

Τοξότης: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Σας έρχονται απανωτές γνωριμίες, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, που θα σας αναστατώσουν όπως ποτέ άλλοτε. Αυτό σημαίνει ότι εσείς οι εν σχέση, θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί, έτσι ώστε να μην κάνουν το ταίρι τους να αισθανθεί ανασφάλεια.

Love: **

 

Αιγόκερως: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μέχρι και την αλλαγή του έτους … όλα είναι εύθραυστα στην αισθηματική σας ζωή. Είναι πολλά αυτά πια που σας προβληματίζουν και θέλετε να τα λύσετε. Βγάλτε προς τα έξω το διπλωματικό σας ταλέντο, και όλα θα βελτιωθούν άμεσα.

Love: **

 

Υδροχόος: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κοιτάζετε με αισιοδοξία το μέλλον, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει και αυτά που ζητάτε μέσα στην αγκαλιά σας. Οι μοιραίες όψεις του Ήλιου με την Αφροδίτη και μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, σας δίνουν ένα προβάδισμα σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

Love: **

 

Ιχθείς: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ζητάτε να σας δώσουν απαντήσεις. Ίσως να μην είναι αυτήν την στιγμή εφικτό αυτό. Εσείς είστε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε, με τον καλύτερο και ποιοτικό  τρόπο της καθημερινότητα σας. Αυτοί που είναι σε φάση χωρισμού, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Ο  Δίας – Ερμής μπερδεύει πολύ.

Love: *

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: